Ovaj coin je dosta slican Quark-u i ama bas isto se odvija situacija, evo uporedjujem teme na bitcointalk-u. Ovde na benchmarku ne mogu naci thread od letos.
Posle nedelju dana oba novcica stigla na prvu malu menjacnicu, oba novcica imali finu podrsku od samog starta, pocetna cena van berze je apsolutno ista, a koliko vidim bice ista na berzi. Bukvalno preslikano, a valjda ce biti i preslikana cena koja je kod quark-a bila i 0.0005 BTC.
A 100.000 komada nije uopste tesko napraviti (ko ima barem 3-4 procesora i da je poceo rudariti pre 5-6 dana).![]()
Ja sam se jednom opekao sa Quarkovima. Krenuo sam da ih radim od prvog dana kopajuci iz walleta, nastancovao sam nesto preko pola milke Quarkova i prodao za 1 btc i bio pun srece.
Posle manje od mesec dana tih pola miliona QRK su vredili okruglo 200 BTC. Tako da istu gresku necu napraviti.
Sad idem na sve ili nista. Sve druge CPU koine sam zabatalio i sve karte bacio na Qubit.
meni ovo bas nesto i nece da radi...skinuo sam cpu miner(q2c_cpu-miner),uclanio na sajt (http://mine-pool.net/qbt),namestio:minerd -a qubit -o stratum+tcp://mine-pool.net:3470 -u mojnick.1 -p moju sifru,i nece da krene
A, matrix, jesi napravio radnika na pool-u?
Da li je neko imao problem gde mu izbacuje "Statum Authentic Fail"?
Config treba da ide u C:\Users\user_name\AppData\Roaming\QubitCoin
Hvala puno! Vidi se da davno nisam pokretao wallet, pa zaboravio sta i kako.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari