Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

A gde je to pa bilo ozbiljnijeg volume-a za ovaj coin? Nigde jos uvek...

Ma ko sad prodaje. Sad samo stanc komerc.

dok ne izadje na kraptsy, da mu malo podigne cenu

Jadan coin ako se ceka shitsy da mu prosiri vidike :-D

Ja bih iskoristio ovakve coin-e da se napakujem za neke lepse dane ... Kada bude mega pump od 1000% kao u novembru prosle godine...

pa sad ne mozes sve da ubodes, ili da odvojis neki kesh pa da kupujes ili da kopas po malo neki, ali koliko ih ima sve je lutrija

Ovaj coin je dosta slican Quark-u i ama bas isto se odvija situacija, evo uporedjujem teme na bitcointalk-u. Ovde na benchmarku ne mogu naci thread od letos.

Posle nedelju dana oba novcica stigla na prvu malu menjacnicu, oba novcica imali finu podrsku od samog starta, pocetna cena van berze je apsolutno ista, a koliko vidim bice ista na berzi. Bukvalno preslikano, a valjda ce biti i preslikana cena koja je kod quark-a bila i 0.0005 BTC.

A 100.000 komada nije uopste tesko napraviti (ko ima barem 3-4 procesora i da je poceo rudariti pre 5-6 dana). :)

Poslednja izmena:
Ima li neka komanda da se ogranici opterecenje procesora? Ne ono da ostaje jedan thread iskljucen nego svi da rade na recimo 70%? Grejace mi se proc a imam boz cooler i svasta nesto...

jedino da ogranicis maksimalno opterecenje procesora na 70%, u control panelu, poweroption, pa tu imas

Ovaj coin je dosta slican Quark-u i ama bas isto se odvija situacija, evo uporedjujem teme na bitcointalk-u. Ovde na benchmarku ne mogu naci thread od letos.

Posle nedelju dana oba novcica stigla na prvu malu menjacnicu, oba novcica imali finu podrsku od samog starta, pocetna cena van berze je apsolutno ista, a koliko vidim bice ista na berzi. Bukvalno preslikano, a valjda ce biti i preslikana cena koja je kod quark-a bila i 0.0005 BTC.

A 100.000 komada nije uopste tesko napraviti (ko ima barem 3-4 procesora i da je poceo rudariti pre 5-6 dana). :)

Ja sam se jednom opekao sa Quarkovima. Krenuo sam da ih radim od prvog dana kopajuci iz walleta, nastancovao sam nesto preko pola milke Quarkova i prodao za 1 btc i bio pun srece.
Posle manje od mesec dana tih pola miliona QRK su vredili okruglo 200 BTC. Tako da istu gresku necu napraviti.
Sad idem na sve ili nista. Sve druge CPU koine sam zabatalio i sve karte bacio na Qubit.

Amd Phenom II x4 956 BE 3.4 GHz 50 khash/s po jezgru greje se na 50 stepeni imam vodeno hladjenje :) jel se neko opario od ovoga? Ja sam danas prvi dan pustio da kopa :)

pa to sad ili da kopamo pa za mesec dana sta bude

nego gde da proverim sa kolikom snagom koliko novcica dobijam?

prema mineru imam oko 110kh a na poolu sa tom snagom pise oko 5.8975 to mu dodje oko 5 novcica? a ja dnevno imam vise, kako vi racunate?

Poslednja izmena:
Ja sam se jednom opekao sa Quarkovima. Krenuo sam da ih radim od prvog dana kopajuci iz walleta, nastancovao sam nesto preko pola milke Quarkova i prodao za 1 btc i bio pun srece.
Posle manje od mesec dana tih pola miliona QRK su vredili okruglo 200 BTC. Tako da istu gresku necu napraviti.
Sad idem na sve ili nista. Sve druge CPU koine sam zabatalio i sve karte bacio na Qubit.

Istu muku mucimo. Ja sam prodao 400.000 cim je izasao na berzu i dobio nesto manje od 1 bitcoin-a. Doduse i rudario sam ga samo par dana pa mi je i tih skoro 1Btc bilo dosta.

Ovih cu nastancati 100k komada i cuvacu ih mesec-dva-tri-koliko god je potrebno i cim bude prvi mega pump, all in.

P.S I na Doge-u sam mogao laganica uzeti 10-ak bitcoina, ali dobro, jedno iskustvo vise u kriptovalutama i nadam se da ce te greske vremenom nestajati.

Poslednja izmena:
Ma ja cu i ovde najmanje pola milke da nastancujem. Ako bude vredelo nesto - super, ako ne - nikom nista.

Probaj 32 bitni ne znam kako al tako je drugar probao na AMD 965 i radi

Ako pokreces 64-bitni kucas miner64 -a qubit... I ostatak znas....a za 32-bitni miner32....

Hehe pa vidis da je napisao moj nick i moju sifru :p

meni na svakih 15-20 min kapne 100-120 novcica u novcanik. Kopam sa 2 I7 3770. Pokazuje mi oko 800 kh/s.
Sad ne vrede nista al nek se mnoze.

ma napisao sam svoju nick i sifru (naravno da nisam napisao "mojnick"i "moju sifru") al nece samo bljesne na delic sekunde i nista

Probaj 32 bitnu verziju i radice .

A kad pokrenes direktno minerd bez .bat fajla jel ti ispada greska?
Tipa da ne moze port da otvori?

minerd32 -a qubit -o stratum+tcp://mine-pool.net:3470 -u x.1 -p x -t x

A, matrix, jesi napravio radnika na pool-u?

Da li je neko imao problem gde mu izbacuje "Statum Authentic Fail"?

Poslednja izmena:
To sto ti blicne znaci da podesavanja nisu dobra. Pretpostavljam da umesto:

minerd32

treba

minerd64-generic.exe

A, matrix, jesi napravio radnika na pool-u?

Da li je neko imao problem gde mu izbacuje "Statum Authentic Fail"?

Pogledaj sifru i pass...negde si verovatno pogresio...

@matrixxu Samo dodaj 64 ili 32 posle Miner ili Minered....zavisi koji koristis...tj.pogledaj ime exe fajla u tom folderu pa tako kucaj jer njega pokreces...

Poslednja izmena:
jesi bat fajlu ubacio u folder gde ti se nalazi minerd program?

Imas AppData kao i svi al moras iz control panela pa folder options/view da stikliras opciju pod Hidden files and folders na show hidden files and folders ;)
hidden files.JPG
Btw radi li nekom kopanje na XP 32bit jer kod mene nece pa da vidim jel ima neko resenje ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno