Šta je novo?

Quake Live Beta

Oprošteno ti je :D
Dobar potez prelazak na steam.

Izmenili su neke stvari odnosno olaksali su igru za početnike. Npr. sada ne morate da znate strafe jump da biste ubrzavali kretanje već možete samo forward + jump, sada postoji zajednička municija za sva oruzija, više se ne spawnujete sa machine-gun vec birate primary i secondary weapon i sa malo municije ulazite odmah u borbu (nije potrebno tražiti jače oružje na spawnu).
Raduje me sto će biti na steamu, prilika da se ljudi ponovo osete old-school fps.

Jel to tako u svakom modu ili samo za neke?
Vidim da pretplatnici mogu da biraju podešavanja za svoj "server".

Mislim da samo za duel nije. Ako si pretplatnik, kreiras server i odredjujes pravila kako hoces.

Uh, posle ko zna koliko godina provedoh nekoliko sati u kvejku, odlican osecaj. :) Sjajno je sto se ovo pojavilo na Steamu, totalno sam bio zaboravio da ovo i postoji.

Ja sam isto presrecan sto se pojavilo na Steamu ali sam se smorio kada sam video koliko sam zardjao.

Da li i vama u opcijama ne dozvoljava da u kontrolama podesite scroll za izbor oruzja? jednostavno ne prepoznaje scroll, dok u regularnom Quake sve radi savrseno. WTF?

Nemam taj problem.

Posle toliko godina, meni je i dalje Quake III, odnosno Quake Live najbolja death-match pucacina. Prava je uzivancija ponovo je igrati kao nekad. I ono sto me je jako iznenadilo, i dalje nisam los, uglavnom uletim u prvih tri .

Ne znam kako, ali posle par cackanja je prihvatio scroll u kontrolama

Nazad
Vrh Dno