Mozesh li mi objasniti kako to mislish, poshto ja imam 150 ping redovno i ne vdiim previshe(ima ih ali ne previshe) bagova u igranju(zakochi na momenat, pucanj u prazno momenat pre nego shto se neko pomerio na to mesto=pogodak...)
Da stvarno je splash or rocket launcehra u pizdu materinu velik.Ne mozes igrati normalno ni jednu ovakvu mp igru sa pingom od preko 100. Moraces naci server tj. izabrati igru gde ti je ping do nekih 70ms.
inace, ne znam kako se vama cini, dugo nisam igrao q3 ali imam utisak da je u ovoj verziji splash od RL-a jos veci, spread od shotguna manji, domet lightning guna je sumanut i rasipanje macihegun-a je kao kod botova na nightmare...
Takodje, desilo mi se par puta da prosto ne vidim igrace ispred sebe, prosto se stvore, verovatno lag/izgubljeni paketi, a sa rail gunom je definitivno bolje gadjati pored nekog nego u njega, sto mi predstavlja ogroman problem![]()
Ne mozes igrati normalno ni jednu ovakvu mp igru sa pingom od preko 100. Moraces naci server tj. izabrati igru gde ti je ping do nekih 70ms.
200hp/200ar je clan arena. TDM ne bi trebalo da startuje tako i ima respawn.
Sto se skokova u q3 tice, slazem se da je u q2 to bilo drugacije, ali ni u q3 nije naivno
overi ovo: http://www.youtube.com/watch?v=Nt_kGnEATew&feature=PlayList&p=8D55E1E554365459&playnext=1&index=14
Kakvo su djubre napravili od quake4 svaka im cast.
Jos ima i lua bug
Edit:
Pazi jos i ovo
www.quakelive.com/ = Warning - visiting this web site may harm your computer!
Edit:
Samo se pitam kakvo su zlo sad smislili svi sa tim free multiplayer igricama.Vece zlo od onih aktivacija i lua buga nisu mogli do sad da smisle.
Quake Live---id Software's free web-based version of Quake III multiplayer--will finally open to the public next week, with an open beta for the shooter launching Tuesday, February 24.
Those hoping to play merely need to visit quakelive.com on or after that date.
The launch of the open beta will be accompanied by a full stat wipe. Closed beta participants that haven't played in the past 28 days will lose their accounts as well.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari