Šta je novo?

Quake Live Beta

ma samo ctrl+alt+~ i dodavaj komande u pratice modu ako neces da te ubijaju. Ja samo delimicno namestio, ono sto mi fali nema u samom quake-u vec mora onaj Promode, ***, nema veze. Sa ovim pingom je i tako sve drugacije.

Mozesh li mi objasniti kako to mislish, poshto ja imam 150 ping redovno i ne vdiim previshe(ima ih ali ne previshe) bagova u igranju(zakochi na momenat, pucanj u prazno momenat pre nego shto se neko pomerio na to mesto=pogodak...)

Pa jel ste normalno izabrali zemlju i stavili da vam lista servere u vasoj blizini?

Mozesh li mi objasniti kako to mislish, poshto ja imam 150 ping redovno i ne vdiim previshe(ima ih ali ne previshe) bagova u igranju(zakochi na momenat, pucanj u prazno momenat pre nego shto se neko pomerio na to mesto=pogodak...)

Ne mozes igrati normalno ni jednu ovakvu mp igru sa pingom od preko 100. Moraces naci server tj. izabrati igru gde ti je ping do nekih 70ms.

inace, ne znam kako se vama cini, dugo nisam igrao q3 ali imam utisak da je u ovoj verziji splash od RL-a jos veci, spread od shotguna manji, domet lightning guna je sumanut i rasipanje macihegun-a je kao kod botova na nightmare...

Takodje, desilo mi se par puta da prosto ne vidim igrace ispred sebe, prosto se stvore, verovatno lag/izgubljeni paketi, a sa rail gunom je definitivno bolje gadjati pored nekog nego u njega, sto mi predstavlja ogroman problem :(

Ma ajde lepo da skontamo mi svoj server (ili da neki okupiramo :-devil-:) pa da se roCemo.:smoke:
@gx-x, cuj ne mozes... ja igrao q2 sa pingom 300-350 ahaha, ladno sekundu unapred gadjas kada rail-as :D

Poslednja izmena:
kako si to uspeo, ja sam imao 120 modemom na q2, do duse u lokalu na NS provajderu...Q2 rulez :D

steta sto ne moze da se napravi server

Igrao na hrvatskim serverima. Q2DM1 je nenadyebiva mapa. Vrh. Steta sto je nema u quakelive.

Edit: pao server, ko' kruska. :D

Poslednja izmena:
palo sve ko bliznakinje... :( Taman smo se rokali lepo :p

PS. Otkud ti to da nema q2dm1? Garant je ima u nekoj rotaciji.

Poslednja izmena:
edge ?:p inace edge je mnogo bolji u q2,u q3 nije to to :/

Poslednja izmena:
naravno. Fizika nije ista pa ni edge nije isti.

sajt nije radio zbog update-a,ili se ja tripujem ili mi je ping manji...bio oko 50,sad je 30-35.

Ne mozes igrati normalno ni jednu ovakvu mp igru sa pingom od preko 100. Moraces naci server tj. izabrati igru gde ti je ping do nekih 70ms.

inace, ne znam kako se vama cini, dugo nisam igrao q3 ali imam utisak da je u ovoj verziji splash od RL-a jos veci, spread od shotguna manji, domet lightning guna je sumanut i rasipanje macihegun-a je kao kod botova na nightmare...

Takodje, desilo mi se par puta da prosto ne vidim igrace ispred sebe, prosto se stvore, verovatno lag/izgubljeni paketi, a sa rail gunom je definitivno bolje gadjati pored nekog nego u njega, sto mi predstavlja ogroman problem :(
Da stvarno je splash or rocket launcehra u pizdu materinu velik.

Pa kad ti nisi dovoljno rano poceo da igras online fps i ne secas se ko su lpb-ovi i hpb-ovi :d. Ko je prvo igrao u lanu NIKAD nece moci da bude dobar online. Ko je poceo sa 350 pinga uvek ce moci da se navikne ocas posla na lan ali obrnuto ne ide, nazalost.

Eh da, lpb i hpb...:d Jos jedna car q2 bili su double jump, strafe jump, circle jump...(ima nesto i q3 ali se slabo gde ima koristiti) sve je bilo do skakanja:smash:. Kad se samo setim onog skoka sa platforme gde je grenade launcher, pa preko pola mape na drugu stranu... Nije prikazan u ovom video ali evo malo za nostalgicare
http://www.youtube.com/watch?v=3ATv3-Lwth8
Samo the edge, http://www.youtube.com/watch?v=2mP2Tjj0vN4&feature=related
Evo nasao sam :) http://www.youtube.com/watch?v=Iey0WwtBeTo&feature=related druga scena...
Srecom u q3 bar ima speed jumping ili bunny hopping :d iako je u vecini mapa beskoristan.
Primecujem u ovom quakelive da se zna cesto desiti da je previse igraca, tipa 16 i ona se ne zna ko koga udara:p
Jedino normalno resenje je team dm, ali mi se ne svidja sto te napakaju punim arsenalom i 200hp/200ar.

Poslednja izmena:
Kakvo su djubre napravili od quake4 svaka im cast.
Jos ima i lua bug

Edit:
Pazi jos i ovo
www.quakelive.com/ = Warning - visiting this web site may harm your computer!

Edit:
Samo se pitam kakvo su zlo sad smislili svi sa tim free multiplayer igricama.Vece zlo od onih aktivacija i lua buga nisu mogli do sad da smisle.

Poslednja izmena:
200hp/200ar je clan arena. TDM ne bi trebalo da startuje tako i ima respawn.

Sto se skokova u q3 tice, slazem se da je u q2 to bilo drugacije, ali ni u q3 nije naivno

overi ovo: http://www.youtube.com/watch?v=Nt_kGnEATew&feature=PlayList&p=8D55E1E554365459&playnext=1&index=14

A ono sto smo igrali sinoc je bio clan... Nisam ni gledao posto sam te pratio.

Ma znam da se i u q3 svasta moze da uradi, ali je to vise za show-off, pola onih stvar za q2 se koristilo stalno. Dzaba sto ti gledas onaj megahealth gore, nece da spadne ako ne znas strafe jump:d

Kakvo su djubre napravili od quake4 svaka im cast.
Jos ima i lua bug

Edit:
Pazi jos i ovo
www.quakelive.com/ = Warning - visiting this web site may harm your computer!

Edit:
Samo se pitam kakvo su zlo sad smislili svi sa tim free multiplayer igricama.Vece zlo od onih aktivacija i lua buga nisu mogli do sad da smisle.

Ovo nije quake4, ovo je quake3 live. Koji lua bug? ja nemam nikakve probleme sa accountom.

Quake Live Open Beta Launches launching next week

Quake Live---id Software's free web-based version of Quake III multiplayer--will finally open to the public next week, with an open beta for the shooter launching Tuesday, February 24.

Those hoping to play merely need to visit quakelive.com on or after that date.

The launch of the open beta will be accompanied by a full stat wipe. Closed beta participants that haven't played in the past 28 days will lose their accounts as well.

Jao pa shto sam uopshte igrao Closed sada ce da Wipuju stats. Nego nema veze taman cu da pochnem bolje. Nego shta je Lua Bug?
EDIT: Igram posle jedno nedelju-2 neaktivnosti i iako mi pokazuje statse dole(broj fragova i sve to) moram opet da radim placement match. Jel moze ovo da se izbegne?

Poslednja izmena:
mislim da je bilo "skip....<nesto>" kad sam ja to igrao.

LUA bug mislim da je "Lost User Account" bug.

Kakve bre usere je Quake 4 imao? To neshto za MP?

Od oko ponoci prelaze u open betu i svi mogu da se prijave..
Recite mi koliki je vama ping ka njihovim serverima da uporedim. Ja sam na eunetu adsl 1mbit.
91.198.152.137 (QL DE2 server) - 45ms
85.25.86.234 (QL DE1 server) - 50ms
84.244.189.248 (QL NL1 server) - 55ms

Poslednja izmena:
Server pogin'o u rekordnom roku :wall:

cini mi se da se nesto slicno ili bas to vec duze vreme koristi. Pretpostavljam da sam od toga i popiiiii i prestao da igram... :wall:

Gledajuci kako je stanje u Unrealu na to da nece biti botera u igri nazalost zaboravite.

Quake Live Beta is Packed :D
Evo me u redu, sad sam 50.000 :wall:

Kakvo je ****** ovaj quakelive,probao sam bar 10 puta i stojim u quoue na 20000,30000 mestu i krene malo prema dole i onda se zakuca ne neki broj i ne ide dalje...Shit

Nazad
Vrh Dno