Šta je novo?

Quake Live Beta

Verovatno je ogromna navala, verujem da ce se sve srediti za nekoliko dana, mozda pojacaju servere :)

http://twitter.com/quakelive

ovde moze da se vidi status sta se desava, kad nesto rikne :d
Jutros, queue je oko 2000 i brzo ide, ali ne znam da li ova intel integrusa na poslu moze da se nosi sa igricom :d

Jutros uopšte nije bilo gužve ja sam bio 35-i i ušao za manje od dva minuta,)

Najgore je izmedju 20h i 00h sto je i logicno .
Ja sam nocas igrao oko 2h i brzo sam uleteo .
Nick : VuleTigar pa se pucamo u igri :D

Zanima me da li ona lichna statistika ne radi trenutno, ili ja neshto ne radim kako treba? Koliko god da sam igrao, sve mi stoji na nuli.

Igrao prekjuce bio 13 hiljaditi po redu i za pola sata upao.
Bruka je igrati,samo serveri se pune brzinom svetlosti.

@perce:
Ni kod mene ne radi statistika... da li je zbog bete ili negde gresimo?

Koliki vam je ping... kod mene 60-70, a ponekad (retko) izleti na 150?

Statistika ni meni ne radi. Bas sam se cudio, pa sam probao sve
modove i nema nicega. Posle vidim u onim opcijama da prikazuje
statistiku za najbolje igrace, tipa najvise fragova i ostalo pa mi nije jasno
u cemu je stos :S:
Ping mi ide od 50 do 200, u proseku mi je oko 100.
Skroz sam se navuko, vraca mi se stari filing polako .
U proseku sam na sredini, igram najvise FFA mod i uzivam .
Ovo je jedna od retkih MP igara (pored UT-a) koje volim .
Leze mi ultra brze igre u MP, CS mi nikada nije odgovarao .

Poslednja izmena:
Statistika ne radi nikome, i popravice je tek tokom nedelje.

Meni je ping u igri oko 50 a cini mi se da previse laguje za tu vrednost. Kakav je slucaj kod drugih?

Radi statistika! Meni je ping uvek oko 60-70

Moj nick je gogomor, uglavnom igram "duel" pa ko hoce moze da me doda u prijatelje.

Za net imate sledece komande, kao i u q3:

/rate - default je 8000 (stavite slobodno 25000)
/snaps
/cl_maxpackets

U principu, mislim da je isti net code kao q3, tj ako net lepo radi (nema varijacije pinga i packet loss) onda i igra lepo radi, jelte :d

Ajmo ljudi igra li neko ovo? Juce sam poceo i ne mogu da prestanem. Nick mi je vagranto pa se mozda vidimo u nekom FFA mecu. Pozz.

Ljudi, jel igra neko quake na www.quakelive.com ?
Ja sam se prikljucio neki dan, i mogu reci da je odlicno. Sve u vezi statistike pise, sve se racuna, sva preciznost, sav impressive i excellent, znaci super...

Imam 9 pobeda, 4 puta drugi, 5 puta treci... Odlicno je, vredi probati, cak mislim i da je grafika mnogo bolja nego u quake 3 areni...

Ko hoce da se prikljuci , neka ode na www.quakelive.com i registruje se, posle toga ce da quake update-uje, i mozete da pocnete sa igrom.

pogledajte moju statistiku...
http://www.quakelive.com/#profile/summary/AgueroSRB
http://www.quakelive.com/#profile/statistics/AgueroSRB

Pozdrav, nadam se da ce se jos neko ukljuciti, pa da vas dodam u prijatelje, i odigramo koju

jel igra neko trenutno, da ga dodam u prijatelje?

Ljudi, jel igra neko quake na www.quakelive.com ?
Ja sam se prikljucio neki dan, i mogu reci da je odlicno. Sve u vezi statistike pise, sve se racuna, sva preciznost, sav impressive i excellent, znaci super...

Imam 9 pobeda, 4 puta drugi, 5 puta treci... Odlicno je, vredi probati, cak mislim i da je grafika mnogo bolja nego u quake 3 areni...

Ko hoce da se prikljuci , neka ode na www.quakelive.com i registruje se, posle toga ce da quake update-uje, i mozete da pocnete sa igrom.

pogledajte moju statistiku...
http://www.quakelive.com/#profile/summary/AgueroSRB
http://www.quakelive.com/#profile/statistics/AgueroSRB

Pozdrav, nadam se da ce se jos neko ukljuciti, pa da vas dodam u prijatelje, i odigramo koju

jel igra neko trenutno, da ga dodam u prijatelje?

Znaci ovako se prave novi postovi... kopirate smisao post-a pokretaca teme i jos pitate ljudi dal su probali nesto iako niste procitali barem 5-6 zadnjih postova u temi :-devil-:

Njegova Visost Fatal1TY ima pravo da pise gde hoce i sta hoce, ili u protivnom ces da mu legnes na rail.:D

@raven2005

Sto se tice teme, celu sam je procitao. I imam prava da napisem post kakav ja hocu, makar to bio i onaj sa prve strane... vidim da je tema zastarila, pa moram malo da je osvezim, i mozda nekog mrzi da se vraca na prvu stranu, pa ce videti ovde...

:)

Cool je ovo, registrovao se danas... mada meni kao CS igracu onakav gameplay ne odgovara... previse skakutanja za moj ukus :D

Da li je neko imao problem da mu se nakon svakog pokusaja konektovanja na server ubrzo pojavi poruka :"No or bad challenge for address" i konektovanje na bilo koji server je nemoguce.Probao sam sva resenja odavde:

http://www.quakelive.com/forum/showthread.php?t=47335

i nista nije pomoglo.Kad sam se registrovao prvi put,uspesno sam se konektovao na nekoliko servera i odigrao par partija.Kad sam se ulogovao sledeci put,svaki put ta ista poruka i nece pa nece.Ako neko ima ideju kako ovo moze da se resi,neka napise.Hvala.

Dobri stari Quake 3

Lepo ovo ide

Za one koji ne znaju, quake live je od juce prestao da bude beta, id Software je uveo jos 2. vrste naloga koji se placaju, "premium" i "pro", koja omogucavaju igranje sa jos 20 mapa i razne druge stvari. Izvrsili su takodje sitne promene na postojecim mapama kao sto su raspored item-a i spown-ova :

The Premium Subscription, which can be purchased for $1.99 per month, billed annually, includes:

* Access to 20 QUAKE LIVE Premium only maps at launch with more to come. Premium maps are a combination of brand new maps and frequently requested community favorites from previous QUAKE games such as Aerowalk, Theater of Pain, Japanese Castles, and Realm of Steel Rats;
* An all new ‘Freeze Tag’ game mode;
* Exclusive premium level awards;
* Create your own clan and join up to five separate clans;
* Custom QUAKE LIVE profile wallpaper; and
* Match statistics stored for six months.

The Pro Subscription, which can be purchased for $3.99 per month, billed annually, includes all of the premium subscription features as well as:

* The ability to start your own game server, specify a server location, determine the game mode and invite who you want to join you;
* With the Pro Subscription, you can invite three friends with Standard level memberships to play with you in any Premium level map;
* Exclusive pro awards;
* Create your own clan and join up to ten separate clans; and
* Match statistics stored for 12 months.

The QUAKE LIVE ‘Standard’ version is still free to play and includes friend lists, access to one clan, matchmaking, and stats tracking delivered through a web browser with over 40 arenas and five game modes.

Nazad
Vrh Dno