Šta je novo?

Quake Live Beta

Pa meni su na kraju poslali pozivnicu, ulogovao se i kao na kraju jos da kreiram quake live account. Sve uradim kako treba i kazh da su mi poslali mail sa verification code. 2 puta sam pokushavao i nishta mi nije stizalo. Gledao sam cak i u spam-u.

Nisam igrao par meseci, ima li sta novo?

U svakom slucaju, 90% stari dobri q3, jos malo doradjen/dosminkan, super radi i extra je.

Poslednja izmena:
Ne. Ovo je browser quake tako da orig. Q3 nije bash bitan. Uglavnom je free nego sada samo dele za betu.

Lol, pa registruj se tamo na forumu pa zatrazi, ne radim ja to :)

Btw nick mi je the_serpent pa ko hoce neka me doda u Friends ;)

Imam jos pozivnica, samo mi posaljite mail na PM, jer moram da ga otkucam. Poslacu sad ovima ciji mail imam.

Hvala covek za INV... Bas sam se obradovao, eh ta nostalgija.

Moj nick je radulle pa me nadjite..

Poslednja izmena:
Nema na cemu ;). Jedino sto ih nemam vise, sorry za one koji nisu dobili :(.

Prosledi key dalje... :-devil-:
Ajde neko ako dobije invite, da me se seti. Seticu se i ja njega dok budem drzao rail gun :d

e ljudi samo da vam javim da sam dobio pozivnicu direktno sa sajta tako da sam i ja u igri pod nikom KornjacaNS.

ja probao pre i smorio se, odvratno je izgledao, nije bio u 16:10, nema podešavanja grafike..., konzolne komande ne rade, tako da je fov bio zakovan na 90, a ja volem 115 itd...

***. kako sam se iznervirao hehe :D Nisam dugo :p Jel moze nekako konzola da se spusti, da se forsuju modeli, da se namesti akceleracija za mish i da se promeni FOV ? :d Ja ovako ko da sam copav i bez jedne ruke :(

***. kako sam se iznervirao hehe :D Nisam dugo :p Jel moze nekako konzola da se spusti, da se forsuju modeli, da se namesti akceleracija za mish i da se promeni FOV ? :d Ja ovako ko da sam copav i bez jedne ruke :(

Konzolu spustas na alt + ctrl + ~, mozes i svoj config fajl iz quake-a 3 da ubacis. Mislim da neki nestandardni modeli ne mogu da se koriste. FOV moze da se podesava u opcijama - nadji :).

Poslednja izmena:
ok, hvala.

btw. nick je gxx

tebe sam ivane trazio ali ima vas preko 100 :S:

aj mi neko objasni kako da pokrenem ovo? prosla mi reg i skinuo sam nesto od ~3mb,zavrsila inst. i nema ikonice nigde ni nista ?:p

Jel ima neko invite? :)

kolko vidim pokrenuo si :p

Inace, uzas, sa pingom od 50+ ja ovo ne umem da igram. :(

Ja umem ali sam slab. Izabrao sam drugu najlakshu tezinu na onom testu za razvrstavanje i jedva uspevam da zadrzim pozitivan skor u FFA, dok sam samo par puta bio prvi. Stvarno zaebano. Ja mislio ovo ce biti kao UT(koji mi inache ide mnogo bolje) a ovi ovde idu kao da imaju nitro u dupe, a o raketama da ne pricham.

Kako da ubacim svoj config fajl?

Vrh Dno