Šta je novo?

Quake IV shots!!!

Ovo izgleda bolesno dobro, samo da i gameplay bude na tom nivou.

Plasim se da ce nakon par MP partija ostati gorak ukus od razocarenja...SP se ionako izgustira brzo i smori.
A izgleda skroz ok

kUdtiHaEX je napisao(la):
Dzizs! Ovo izgleda fantasticno, doduse to se dalo ocekivati od Doom 3 engine-a.
Nadam se da se Q4 nece pretvoriti u jos jednu 'prvo pucaj posle pitaj' pucacinu, razocarali bi me.

Sto, jel QIII bio drugaciji :)

Evo danas sam skinuo FEAR in-game snimak i na prvi pogled vise FEAR mi se svidja od Quake IVke. Najvise volim onaj "Slow Motion" in-game, stvarno otkacena stvar. Skinucu i neki Quake IV in-game, mada ovo cudo stvarno lici na Doom 3: Return to Quake II :D

Igra izgleda fenomenalno samo da nebude ono super grafika a gameplay ......

Pa jel zna neko koliko ce otprikie biti zahtevan ?

_Weasel_ je napisao(la):
Pa jel zna neko koliko ce otprikie biti zahtevan ?

Ceprkao sam po netu i saznao sam da svi izjavljuju da ce biti otprilike zahtevan kao Doom 3 engine:

Doom 3 requirements:

Minimum System Requirements
# English version of Microsoft® Windows® 2000/XP
# Pentium® 4 1.5 GHz or Athlon™ XP 1500+ processor
# 384MB RAM
# 8x Speed CD-ROM drive (1200KB/sec sustained transfer rate) and latest drivers
# 2.2GB of uncompressed free hard disk space (plus 400MB for Windows® swap file)
# 100% DirectX® 9.0b compatible 16-bit sound card and latest drivers
# 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
# DirectX® 9.0b (included)
# 3D hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX® 9.0b compatible 64MB Hardware Accelerated video card and the latest drivers.

Trebalo bi da stigne krajem ove godine.... kao.... :p

Elem, gledao sam trailer sa E3 i:
- Bice voznje mekova (ili cega vec)
- Krv je plava
- Chaingun opasno izleda
- Sada stoji znak za quake (Q) i pored njega 4, dakle nece biti kombinacija kao u Q3ci da dodaju jos dve linije na Q :p
- Navodno: "I must become one of them..."??? WTF?
- Veeeeeeeoma slicno D3-u

Dorry je napisao(la):
- Sada stoji znak za quake (Q) i pored njega 4, dakle nece biti kombinacija kao u Q3ci da dodaju jos dve linije na Q :p
pa lako je bilo iskombinovati III a kako izkombinovati IV sa tim linijama kao polukrigovima :D

Dorry je napisao(la):
- Navodno: "I must become one of them..."??? WTF?

Tokom igre nakon timskih misija nalik na CoD storyline ce te naterati da postanes jedan od Stroggosa i da ih unistis iznutra

(....)
.IIII

eto kako bi iskombinovali :)

PS. Ni Q3 MP nije bio bas "dobrodosao" dok neki momci nisu poceli da izvaljuju opasne fore i fazone i da pokazuju sta sve moze da se radi po mapama...

Poslednja izmena:
( ... )
,\||/

a moze i ovako :)

Sasha je napisao(la):
Nego kad ovo "cudo" stize ? ('05, '06 ili ...)

verovatno 31. oktobra

-------
Amazon.com is now taking pre-orders for the long-awaited “Quake 4,” promising a release date of Oct. 31.

Game manufacturer id Software previously said Quake 4 should be in stores before Christmas, but has not confirmed a specific release date. Last year, release dates posted on Amazon for Doom 3 (also published and developed by id Software) were correct.

Amazon says Quake 4 will have an "arena-style multiplayer that allows players to play as Strogg or Marine." Whether this means that those will function as player classes or just models is unknown.

Wendy Zaas, a spokesperson for id Software, would not confirm that Amazon's
information is correct. "There is no official release date. It's when it's done."
----------

Pa ajde svi stavimo po 300 dinara i da pre-orderujemo Q4 :d

Nego imao sam neki unofficial wallpaper nekog tip koji je napravio logo za Q4, mnogo dobar - kombinacija IV i Q-a - nekako:

( )
I V

Mnogo dobro izgleda :smoke:

Poslednja izmena:
zerbah je napisao(la):
LM, koliko sa video u traileru, QIV ce biti kao u nekoj plavoj gami svetlosti i krv ce biti plava shto je bedak...
Alo bre koja plavicasta gama i plava krv??? To sto si video u trejleru je san marinca kog vodis i koji postaje strog i zato je plavicasto! Taman posla da igra bide takva! Pobogu!!
Sto se tice komentara o kvalitetu grafike, smesno ih je davati na osnovu shotova! Cinjenica je da je D3 i dalje medju tri najnaprednije i najoptimizovanije 3D masine na trzistu! A to da ce na njoj biti zasnovano ubedljivo najvise igara dovoljno govori o kvalitetu iste!
Igra ce izaci na dan kada bude predstavlen XBOX360 jer je pored CoD 2 ovo jedna od igara koje ce biti perjanica novog 'box-a!

jos jedna zanimljivost.. iz bloga prilicno uglednog clana esports zajednice

----
At a recently LAN event, I spoke to an individual who is pretty credible. He told me that there are people out there playing some sort of Q4Test, and that ID Software had spent quite a lot of time "hax0r" proofing it (ie, must download from their servers, records and tracks ips, etc.). I don't know if it's 100% true, but I do believe that my source wouldn't feed me incorrect information.
----

btw, za nesto vise od nedelju dana je quakecon, pa ce biti mnogo vise informacija o igri, a nadam se da ce se uskoro pojaviti i ta q4test verzija

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se kako izgleda Q4, to stvarno vise nije to, lici mi na smrdljivi doom3 krs Q2,3 Rules!

Vugla je napisao(la):
Ne svidja mi se kako izgleda Q4, to stvarno vise nije to, lici mi na smrdljivi doom3 krs Q2,3 Rules!

Jadni vi, pa sta cete vi meni bez strafe jumpa :D

Shalim se, sigurno bice toga i u Q4 ;)

e vala ja necu strafe-ovati!
pa dao sam 35e za tastaturu, na pada mi napamet da palijam po tasterima kao sumanut :mad:
tako sam uproapstio ostale tastature :S:

Poslednja izmena:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHHH! ,) U mojoj kuci vladace mir, dzaba ono BPPID. Q4 ce biti lek za moj centralni nervni sistem. Simse sam deinstalirao. Sta ce zeni simulacija peglanja i kuvanja. BTW - koliko ce u evrima da kosta 7800GT kad stigne kod nas. (aj Maxo kazi mi).

nema sta da brinete igra ce biti impresivna samo iz jednog razloga...radi je Raven,a Raven je kralj FPS-a uz Monolith...

igra kolko ja vidim iz screen Shotova ce biti impresivna samo deci do 16 godina...Ono nema veze sa quake serijalom koji smo svi mi igrali.

Poslednja izmena:
kome je bitna grafika nek tera i dalje 3D Mark!

nek bude sarena, losa grafika i texture na buricima jadne ali samo da bude igriva kao Q3!!!

Pa i Doom3 je u multiju dosta sličan Q3 (barem mi tako izgleda feeling pri trčanju, skakanju i pucanju...)

more bit bitnr!

Sve je ovo super, samo mene brine dok ovo izadje de cete da ga igrate?Koliko znam igra je pravljena u Open-GL u a veliki gazda u novom windowsu nije predvideo podrsku za Open-GL!
Tako da se veliki broj studija koji prave igre u doticnom apiu pobunio i na sajtu
Open-GL a postoji kampanja i peticija da microsoft uvrsti ovaj api u novi windows.Pa ko je fan nek pruzi podrsku!
Ja jesam jer mi je muka Billa i njegovor foliranja!
Nedajte Open-GL!!!

Nazad
Vrh Dno