Šta je novo?

Quake IV shots!!!

Oh, da, bejbi, samo tako...:)

To se zove biti baya! To se zove endzin!

Da to se zove, "koju banku da opljackam da kupim komp za ovo CHUDO"

Stvarno izgleda preteranO!

Dzizs! Ovo izgleda fantasticno, doduse to se dalo ocekivati od Doom 3 engine-a.
Nadam se da se Q4 nece pretvoriti u jos jednu 'prvo pucaj posle pitaj' pucacinu, razocarali bi me.

ovo je staro godinu dana, postoji cak i video

mislite li da ce iole unapredtiti gameplay ili ce ostati u starom maniru nadji prekidac x boje/ kljuch x boje/vrata x boje.... ako nastave sa tim mislim da ce smoriti za medalju

Gledao sam trejler, bice dobra igra, ovo je prakticno quake 3, jer se nastavlja prica iz quake 2...

Slike su strava...

Voleo bih kad bi napravili za singleplayer nesto slicno onome u Quake1. Za SP on mi je bio najjace. Ovo u Quake 3 mi se nesto i ne svidja.

sa site-a je napisao(la):
...ability to render lifelike facial expressions...
hahahahahaha....suze mi teku!!!! :d
samo tako neka nastave, mozda ce u nekoj verziji DIII engine-a i biti nesto nalik facial animation iz HL2 !!! :p:

umm, neonke i ostre zilet senke? bump u nedogled, poligoni koji izbishe ochi?
qq lele, advanced engine my ass, vec je zastareo opasno.
Mada, ako bude radio na mx400, bice odlicno. :d
Za animaciju karaktera, i iz ovog se vidi da ce biti jedina svetla tachka ;)

ma koga briga SP, dajte nam samo multi ko u Q4 za 1on1, i malo poboljshajte TDM i CTF, i extra :D

Tja... izgleda identicno kao Doom3.

samo da nije shareno kao q3

Hehe, ovo ce se zvati Dooq 4 :D Skinuo sam onaj mimi-trailer i nista ekstra ne pokazuje... osim chaingun-a kako roka neke vojnike tamo... Evo sada skidam onaj od 50 mega da vidim sta nudi ;)

Jel'se neko seca kako je izgledao marinac u Q2? E tako izgledaju i ovi, a tako i treba da izgledaju.

Ji 4Tze je napisao(la):
umm, neonke i ostre zilet senke? bump u nedogled

Neka oštri sijenki,mekane su prezahtijevne čak i za 7800GTX.
Grafika neka bude kao i u Doomu,meni ne smeta,samo neka ima dobru inteligenciju.

Koji krsh, za decu od 8-12god....

...sto smo naravno momentalno zakljucili videvsi 3 shota.

Btw sta je za decu 8-12, endzin? Posto se o njemu ovde raspravlja

Najzad se ide na multiplej, ne sumnjam da ce to ponovo biti dobro odradjeno jer od Q3 nije izasla nijedna idevska igra koja je stremila multiju, sve su isle na singl...

Biće do jaja igra, mnogo bolja od engine-a. Leksi preporučujem neki menadžer fudbala ili poteznu strategiju - Quake IV je za ljude koji znaju šta valja i ne stide se da "budu detinjasti" u slobodno vreme... Engine je malo ispolirani Doom 3, ništa specijalno, inferiorno i u odnosu na jedan Battlefield 2, a kamoli ova čuda koja izlaze za PS3 i XB360... No, da ne flejmujem, jedva čekam duhovnog naslednika "dvojke". Its gonna kick some asses! Ili što bi Hurley iz Lost-a rekao: Dudes, Chill!

SS izgedaju fansasticno
Jel ce biti mnogo zahtevniji od dooma 3 ?

jel ovo naslednik dvojke ili d3?

tj oce biti neki singl il samo multi okrsaji

starac je napisao(la):
Neka oštri sijenki,mekane su prezahtijevne čak i za 7800GTX.
Grafika neka bude kao i u Doomu,meni ne smeta,samo neka ima dobru inteligenciju.

nije tacno, mekane senke je imalo nekoliko matorih igara koje su radile i na radeonu 9500 bez problema...

Quake IV ce imati normalan SP i dobar MP.
Shto se engine-a tiche, meni se on ne svidja iz nekoliko razloga - kao shto je J4tze rekao ima previshe oshtre senke, sa bumpom bash preteruju (tj. da bi taj bump izgledao normalno mora bump textura da bude velike rezolucije, a to nece josh da moze sa danashnjim hardverom tako da sve izgleda kao da ga je rendao pochetnik u 3ds max-u) i nekako koza i sva ostala organika izgledaju plastichno, da ne govorimo shto poligoni shtrche na sve strane... LM, koliko sa video u traileru, QIV ce biti kao u nekoj plavoj gami svetlosti i krv ce biti plava shto je bedak...

byMaX je napisao(la):
nije tacno, mekane senke je imalo nekoliko matorih igara koje su radile i na radeonu 9500 bez problema...

Ma kakve matore igre,pogledaj Riddick,Fear i U3 engine.

Sta reci sem jedva cekam jos da nadjem kupca za bubreg....

Nazad
Vrh Dno