Šta je novo?

Quake III

Jerry[NS] je napisao(la):
Evo cim kupim 6800gs pomoci cu ti :)
Predlazem neku akciju za tebe tipa svako po 5e i skupices 300 za 7800gs,sta kazes?Pa taj Leadtek 6800gt ima slicnu cenu kao i 7800gs.

6800gt je 220e i sasvim mi je dovoljan za sada (i narednih godinu i kusur dana)

@zenderaqla:

kao sto ti je receno, custom zoom scripta, niej tesko napraviti to. Za Xaera samo moras biti brz i cela fora je da mu nedas da dodje do raila, ako to uspes, pobedio si ga, i to najverovatnije sa 10:0. Ostatak botova nije tesko potamaniti sem ako ne stavis sebi za cilj da sve budu perfect pobede i da svuda dobijas accuracy ;) Upali mapu sa hunter-kom na NM i probaj, posle toga isto to sa kleskom na njegovoj mapi. Kad uspes to, Xaero ti nece vise biti toliki problem. eto ti trening, now go Luke, and may the force be with you :)

Bad MF je napisao(la):
Pa jeste *******o pogoditi ga sa railom sa onolike udaljenosti sa fovom 120 :d Ja sam samo zbog tog nivoa napravio custom zoom script nekada davno, tj. ne onaj budjavi zoom sto polako zoomira, nego se momentalno menja zoom, tj. fov, ali to nikad nisam ni koristio sem na tom nivou... Inace nivo jeste budjav :) Mozes da deres xaeroa lako samo mora da ga juris, tj da stalno skakuces od jedne platforme do druge i da uzimas armor.

Imam tu skriptu implementiranu u konfig. Nije to problem. Problem je pobediti ga sa vote-ovanim instagib-om.

a little homework

pro-q3dm6

me VS xaero 5

50:0 :D

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
6800gt je 220e i sasvim mi je dovoljan za sada (i narednih godinu i kusur dana)

@zenderaqla:

kao sto ti je receno, custom zoom scripta, niej tesko napraviti to. Za Xaera samo moras biti brz i cela fora je da mu nedas da dodje do raila, ako to uspes, pobedio si ga, i to najverovatnije sa 10:0. Ostatak botova nije tesko potamaniti sem ako ne stavis sebi za cilj da sve budu perfect pobede i da svuda dobijas accuracy ;) Upali mapu sa hunter-kom na NM i probaj, posle toga isto to sa kleskom na njegovoj mapi. Kad uspes to, Xaero ti nece vise biti toliki problem. eto ti trening, now go Luke, and may the force be with you :)

Kao sto sam gore napisao hocu da ga pobedim sa vote-ovanim instagib-om. Zbog toga sam trazio instagib komandu kao lud.

Nego zar ne ide ... May the SCHWARTZ be with you !!! :) :D :d

Kole' je napisao(la):
a little homework

pro-q3dm6 me VS xaero 5

50:0 :D

pro-q3dm6 igram stalno, tj od kako znam za quake 3, ne secam se da li sam ikada igrao p3dm6 non pro.

Mislim da bi tu mogao bez problema pobediti Xero-a 5 ali sa nulom nisam siguran ako bi vote-ovao instagib.

e sa 0-om to je posao,milion puta sam prekinuo partiju u 12-om,13-om min jer me je UBIO :D

cemo neki q3!? :D i koji instagib,u bi te oprao,ne znam dal' bi ga jednom ubio!!? :D

Pa u tome je fora. INSTAGIB

gr............:(

ajde face da se nadjemo na SBB quake serveru i dogovorimo tacno kad pa malo da se fragujemo :d

sve detalje imate na SBB games stranici, nadjemo se na TDM serveru (ima voting tako da nije frka sto je TDM) recimo sutra u 5 posle podne ?

gx-x je napisao(la):
ajde face da se nadjemo na SBB quake serveru i dogovorimo tacno kad pa malo da se fragujemo :d

sve detalje imate na SBB games stranici, nadjemo se na TDM serveru (ima voting tako da nije frka sto je TDM) recimo sutra u 5 posle podne ?
mozemo,ako mislis na MENE veceras,sutra sam na fax-u do kasnih-vecernjih sati,al ako moze na eunetu! BAGuje mi SBB u poslednje veme!?!

mislim na sve, a ne samo na tebe, ja veceras ne mogu, mamuran sam od sinoc tako da...Elem, ostavi adresu eunet servera da ne trazim bzvz.

194.247.192.43:27960 >>>nacicemo se na SBB-u pa cemo da vidimo dal' moze da se igra,ak' stignem oko 5-6pm da se vrnem sa fax-a gledamo se poz. GL~ :D

Od kuce ne mogu da igram zbog sporog neta, a na poslu sam ostao bez graficke i plus imam sugavog intelija koji je 0 za igrice. Sto se ne bi lepo dogovorili i otisli u igraonicu?

pa recimo zato sto mi je BG malo daleko za partiju kvejka :d

:D e setio sam se mozemo ondaK preko "ONOG" interneta!!! zar ne? :D:D:D

gx-x je napisao(la):

face sta bi jel igramo mi taj q3 il' ne!? :)

Kole' je napisao(la):
face sta bi jel igramo mi taj q3 il' ne!? :)

Ajde ... ja sam juce probao na netu i bas mi je lose radio. Mada ko zna, ajde da vidimo.

pa koju konekciju imas?

Quake 3 profesionalna deformacija :D

1169551858_uf009921.gif

Zakasnio si skoro pa godinu dana sa odgovorom :D :D :D

brate zenderaqla ti ga malko pretera a ? :d

najbolji je bre catch the chicken mod, je** instagib i sve to ovo je prava zaje**** :d em je smesno, em je tesko (kad su dobri igraci) em je zabava bez kraja (ne kida zivce kolko recimo instagib )

Meni je instagib mod za opustanje.

:wave:

Ljudi, jel igra neko quake na www.quakelive.com ?
Ja sam se prikljucio neki dan, i mogu reci da je odlicno. Sve u vezi statistike pise, sve se racuna, sva preciznost, sav impressive i excellent, znaci super...

Imam 9 pobeda, 4 puta drugi, 5 puta treci... Odlicno je, vredi probati, cak mislim i da je grafika mnogo bolja nego u quake 3 areni...

Ko hoce da se prikljuci , neka ode na www.quakelive.com i registruje se, posle toga ce da quake update-uje, i mozete da pocnete sa igrom.
Ima 4 vrste igara. Capture the flag, duel, team deathmatch, free for all... ja sam samo igrao free for all, jer je jako zanimljivo ;)

pogledajte moju statistiku...
http://www.quakelive.com/#profile/summary/AgueroSRB
http://www.quakelive.com/#profile/statistics/AgueroSRB

Pozdrav, nadam se da ce se jos neko ukljuciti, pa da vas dodam u prijatelje, i odigramo koju ;)

Nazad
Vrh Dno