Sto se tice thread-a tu se slazem, ali gde je tu draz u igri da mrskog neprijatelja roknes sa jednim pogotkom. Pa nista lepse nego kada ga nafilujes sa 100kg olovazendraqla je napisao(la):Mogli bi da napravimo thread sa komandama za igrice. Meni sada konkretno treba komanda za Q3 sa kojom rail gun ubija jednim pogotkom.
borab je napisao(la):Mozda bi ti bilo interesantnija komanda Killall ? :trust:
Bad MF je napisao(la):Ne znam da li sam te razumeo, ali cimi mi se da te interesuje instagib mod? Kucaj u google instagib quake 3
sikili je napisao(la):Sto se tice thread-a tu se slazem, ali gde je tu draz u igri da mrskog neprijatelja roknes sa jednim pogotkom. Pa nista lepse nego kada ga nafilujes sa 100kg olova![]()
![]()
gx-x je napisao(la):@zendraqla
kad insaliras i pokrenes OSP mod imas komandu weapon_railgun_damage pa stavi skolko oces. nisam siguran da li je tacno ta, nadji na googlu OSP commands / cvars . Imas damage za svako oruzje a imas i insta gib mod i varijacija na tu temu kolko oces (www.planetquake.com )
shina1 je napisao(la):Ako igras na netu kucaj /callvote instagib 1 (moze i /cv instagib 1)
Kad se smoris od instagiba radi /bind W "kill" : )
Ako te zanimaju neke komande pitaj . poZ
hohohohohoJerry[NS] je napisao(la):dzunja smes q3?![]()
znaci prodajes se za sitne pare :zgran:gx-x je napisao(la):e matori meni inace ispadaju pare iz supka pa ako se sagnem mozda i nakupim za neki 7800gs, a mozes i ti da dodjes da skupljas :d
gx-x je napisao(la):brate zenderaqla ti ga malko pretera a ? :d
najbolji je bre catch the chicken mod, je** instagib i sve to ovo je prava zaje**** :d em je smesno, em je tesko (kad su dobri igraci) em je zabava bez kraja (ne kida zivce kolko recimo instagib )
gx-x je napisao(la):e matori meni inace ispadaju pare iz supka pa ako se sagnem mozda i nakupim za neki 7800gs, a mozes i ti da dodjes da skupljas :d
Bad MF je napisao(la):Bah, botove na nightmare nije nikakav problem pocistiti, za xaero-a mozes da eventualno povecas fov (cg_fov xx) na neku vrednost da bi ga jasno video sa udaljenosti. Onaj built in zoom je inace prespor i ne treba ga koristiti uopste imho...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari