Šta je novo?

Quake III

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Mogli bi da napravimo thread sa komandama za igrice. Meni sada konkretno treba komanda za Q3 sa kojom rail gun ubija jednim pogotkom.

Mozda bi ti bilo interesantnija komanda Killall ? :trust:

Ne znam da li sam te razumeo, ali cimi mi se da te interesuje instagib mod? Kucaj u google instagib quake 3

zendraqla je napisao(la):
Mogli bi da napravimo thread sa komandama za igrice. Meni sada konkretno treba komanda za Q3 sa kojom rail gun ubija jednim pogotkom.
Sto se tice thread-a tu se slazem, ali gde je tu draz u igri da mrskog neprijatelja roknes sa jednim pogotkom. Pa nista lepse nego kada ga nafilujes sa 100kg olova :D :D

@zendraqla

kad insaliras i pokrenes OSP mod imas komandu weapon_railgun_damage pa stavi skolko oces. nisam siguran da li je tacno ta, nadji na googlu OSP commands / cvars . Imas damage za svako oruzje a imas i insta gib mod i varijacija na tu temu kolko oces (www.planetquake.com )

pa zar reil ne ubija iz prve??jos ako ga pogodis u glavu??pa ako ti nije dosta uzmi BFG ili slicno...i ima da ga nema...

Neće te ubit ni BFG iz pete ako se nakrcaš armorom, pokupiš megahealth i environmental suit ... osobno mi to ni ne izgleda fer

ma lupate vi gluposti nemate pojma sa zivotom :d Rail radi 100 damage-a, BFG isto, kad igrac ima armor na sebi onda se damage deli na 70:30 u korist armora.

neeeee, 66-33 :D, a i ko igra sa bfg-em :d

ma rail u svakom slucaju KOLJE!!!!

instaliras OSP
/referee password 1
/referee 1
/ref instagib 1

i ukljucis instagib mod,dobijes rail cim se stvoris(respawn) i mnogo municije...i metak ubija na mestu :smoke:

Ako igras na netu kucaj /callvote instagib 1 (moze i /cv instagib 1)
Kad se smoris od instagiba radi /bind W "kill" : )
Ako te zanimaju neke komande pitaj . poZ

Poslednja izmena:
borab je napisao(la):
Mozda bi ti bilo interesantnija komanda Killall ? :trust:

Kako volim da citam tvoje postove :)
Uvek me nasmejes!

Bad MF je napisao(la):
Ne znam da li sam te razumeo, ali cimi mi se da te interesuje instagib mod? Kucaj u google instagib quake 3

Saznao sam ... Bio si upravu. Jeste vezano za instagib.

sikili je napisao(la):
Sto se tice thread-a tu se slazem, ali gde je tu draz u igri da mrskog neprijatelja roknes sa jednim pogotkom. Pa nista lepse nego kada ga nafilujes sa 100kg olova :D :D

Jeste lepo kada ga roknes sa roketom i kasnije ga dokrajcis lighting gunom, ali ovo sto sam ja pitao mi treba cisto za vezbanje rail-a, a ne za neko igranje ili sta vec.

gx-x je napisao(la):
@zendraqla

kad insaliras i pokrenes OSP mod imas komandu weapon_railgun_damage pa stavi skolko oces. nisam siguran da li je tacno ta, nadji na googlu OSP commands / cvars . Imas damage za svako oruzje a imas i insta gib mod i varijacija na tu temu kolko oces (www.planetquake.com )

Ja sam to hteo za cisto vezbanje rail-a kao sto sam vec napisao. I uvek igram u osp modu. Ne secam se da li sam ikada igrao bez osp-a.

shina1 je napisao(la):
Ako igras na netu kucaj /callvote instagib 1 (moze i /cv instagib 1)
Kad se smoris od instagiba radi /bind W "kill" : )
Ako te zanimaju neke komande pitaj . poZ

To je ta komanda. Mada ne znam koji ce mi komanda za kill ? Sumnjam da ce me jos neke komande zanimati. Ova mi je bila najbitnija.

Hvala svima.

brate zenderaqla ti ga malko pretera a ? :d

najbolji je bre catch the chicken mod, je** instagib i sve to ovo je prava zaje**** :d em je smesno, em je tesko (kad su dobri igraci) em je zabava bez kraja (ne kida zivce kolko recimo instagib )

lol ne znam kako ces ti posle guild warsa da igras kvejk ahahaha

Ne igram ja vishe guild wars :)
Moracu malo da provezbam ovaj q4 da vidim sta nudi,bolje pocni i ti pa da se sretnemo u nekom lanu,samo pre toga nabavi neku Ok graficku da mozes da se igras ko coek tipa 7800GS(agp) ili 7800GT(PCI).

dzunja je sabijao q3 kad popije 5 lavova i popusi kutiju cigara.. :)
Onda kad ga dobijes bude izgovor,matori cuga sam :)

e matori meni inace ispadaju pare iz supka pa ako se sagnem mozda i nakupim za neki 7800gs, a mozes i ti da dodjes da skupljas :d

gx-x je napisao(la):
e matori meni inace ispadaju pare iz supka pa ako se sagnem mozda i nakupim za neki 7800gs, a mozes i ti da dodjes da skupljas :d
znaci prodajes se za sitne pare :zgran: :D
(upali taj icq nekad :p)

gx-x je napisao(la):
brate zenderaqla ti ga malko pretera a ? :d

najbolji je bre catch the chicken mod, je** instagib i sve to ovo je prava zaje**** :d em je smesno, em je tesko (kad su dobri igraci) em je zabava bez kraja (ne kida zivce kolko recimo instagib )

Ne znam kako drugacije da vezbam da bi pobedio Xero-a na njegovom nivou na nightmare-u? Imas li neki drugi predlog?

Bah, botove na nightmare nije nikakav problem pocistiti :), za xaero-a mozes da eventualno povecas fov (cg_fov xx) na neku vrednost da bi ga jasno video sa udaljenosti. Onaj built in zoom je inace prespor i ne treba ga koristiti uopste imho...

gx-x je napisao(la):

Evo cim kupim 6800gs pomoci cu ti :)
Predlazem neku akciju za tebe tipa svako po 5e i skupices 300 za 7800gs,sta kazes?Pa taj Leadtek 6800gt ima slicnu cenu kao i 7800gs.

Bad MF je napisao(la):
Bah, botove na nightmare nije nikakav problem pocistiti :), za xaero-a mozes da eventualno povecas fov (cg_fov xx) na neku vrednost da bi ga jasno video sa udaljenosti. Onaj built in zoom je inace prespor i ne treba ga koristiti uopste imho...

Fov mi je na 120 ako se ne varam. Naravno da nije problem pocistiti botove na nightmare-u, ali Xero na njegovom nivou na nightmare-u je posebna prica. Bar meni. Moras priznati da nije ni priblizno tesko ubiti ostale botove kao njega na onom sugavom nivou.

Pa jeste *******o pogoditi ga sa railom sa onolike udaljenosti sa fovom 120 :d Ja sam samo zbog tog nivoa napravio custom zoom script nekada davno, tj. ne onaj budjavi zoom sto polako zoomira, nego se momentalno menja zoom, tj. fov, ali to nikad nisam ni koristio sem na tom nivou... Inace nivo jeste budjav :) Mozes da deres xaeroa lako samo mora da ga juris, tj da stalno skakuces od jedne platforme do druge i da uzimas armor.

Nazad
Vrh Dno