Kupi VelociDrone simulator, ima i za mobilni verzija. Priključiš kontroler na mobilni i vežbaš. Možeš i da se trkaš sa ostalimaKako mogu da koristim DJI flight simulator? Traži mi aktivaciju..
Zar nije da moras da se registrujes na DJI saitu?Posle se sa time logujes kad kupis DJI dron.
Dji Neo koje su brzine u horizontalnom letu?
Ma nije ni toliko bucan, mislio sam da se to glasnije cuje. Danas sam malo leteo po ovom vetru i drzi se malisa. Bas mora jaci udar pa da cujem motore kako se bore.Srednja brzina 8 m/s ,realan domet do 1km.Po onom sto sam video kamera solidna.Sve u skladu sa cenom,345e combo.Namena zabava,zezanje,mobilnost.Mana je sto je bucan,privlacice radoznalce.Verovatno bolje manevarske sposobnosti od mini 4k ili SE.Malo promene u odnosu na "fotografske" dronove.
Videcemo,kad mi stigne krajem nedelje.
Zavisi koji dron. Najviše zezaju za baterije u avionu koliko sam čuo. Nisam leteo avionom sa dronom nosio sam ga u kolima preko.Pitanje za ljude koji su putovali avionom sa dronom, dal ga treba prijaviti kod nas i popuniti onu deklaraciju da ne bi carinili u povratku ili jok to vise niko ne gleda?
Predmet | Ručni prtljag | Predati prtljag | |
| DA | DA | |
Baterije čija sadržina može da iscuri i uređaji koji se napajaju ovakvim baterijama | NE | NE | |
| DA | DA | |
| NE | DA | |
Invalidska kolica i slični uređaji koja se napajaju baterijama sa suvom ćelijom | NE | DA | |
| NE | DA | |
Rasklopiva pomagala za kretanje koja se napajaju litijum-jonskim baterijama | DA | NE |
Ja sam prenosio avatu par puta, sa gomilom baterija. Nikad niko nije pravio problem kod nas ni u EU. Za ove vece dronove nisam siguranPitanje za ljude koji su putovali avionom sa dronom, dal ga treba prijaviti kod nas i popuniti onu deklaraciju da ne bi carinili u povratku ili jok to vise niko ne gleda?
Nisam ni obratio pažnju. Leteo je u N modu. Verovatno si video položaj prekidača na daljincu na početku ali to je bilo pre leta.Baterije, elektronski uređaji i invalidska kolica
Licno nosim uvek dva tableta u rucnom prtljagu bez problema.
Na saitu Air Srbije ovo stoji,Mada za baterije stiji dozvola prevozioca:
MilkoBgd primetio sam da je lik vozio 4 ms,znaci cine mod.Verovatno usteda baterije.Ja uvek vozim u srednjem normal modu,to ce kod ovog modela biti oko 8ms.
Predmet Ručni prtljag Predati prtljag
Prenosivi elektronski uređaji za ličnu upotrebu sa litijum metal ili litijum jon ćelijama, kao što su:
- mobilni telefoni
- kalkulatori
- satovi
- laptop računari
- fotoaparati
- kamere za snimanje
DA DA Baterije čija sadržina može da iscuri i uređaji koji se napajaju ovakvim baterijama NE NE
Uređaji koji se napajaju litijum-jonskim baterijama jačine od 100 Wh do 160 Wh DA DA
Invalidska kolica i slični uređaji za kretanje koja se napajaju baterijama sa mokrom ćelijom koja ne može da iscuri NE DA Invalidska kolica i slični uređaji koja se napajaju baterijama sa suvom ćelijom NE DA
Invalidska kolica ili drugi slični uređaji za kretanje koji se napajaju litijumskim baterijama NE DA Rasklopiva pomagala za kretanje koja se napajaju litijum-jonskim baterijama DA NE
Ja sam ocaran sa njim vec godinu dana skoro, ne treba mi i ne zelim bolji. Jako lepe snimke i slike praviNarucih sad ovaj DJI Mini 2 SE pa da vidimo jel valja![]()
Što ne uze Mini 4K? Isti dron samo bolja kamera.Narucih sad ovaj DJI Mini 2 SE pa da vidimo jel valja![]()
Koji RC imas, sa ekranom ili bez?Može li da se snima i audio, sa telefona, da bude na snimku sa drona?
Jesi siguran da podrzava Mini 3? Nema ga na spiskuNe, jedino može sa Lichi aplikacijom kad strimuješ uživo da hvata zvuk sa mikrofona telefona.
Ili ako imaš onaj dji kontroler sa ekranom koji ima usb-c onda dok snimaš ekran priključiš mikrofon i imaš zvuk i sliku zajedno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari