A gde si ovo kupio, preko kog sajta?Upravo porucio DJI Mavic Air 2 fly more combo, cekam da me zovu da ga pokupim.
Cena bila $740 sto mislim da je do sada najjeftinije sto sam video.
Filtere obavezno. Pogotovo po suncanim danima. Nebo i zemlja razlika. Sto se tice dozvole, posto je Mini 2 249gr, i spada u Klasu I dronova - nema potrebe za dozvolom. Pogotovo ako ces leteti tu gde si nabrojao. Dji Fly radi posao odlicno. Nema pracenje to je tacno. Posto Mini 2 nema senzora (sem udaljenost od tla) sa pracenjem moras biti bas pazljivSutra mi stize dji mini 2 fly more combo. Moj prvi dron. Nemam nikakvog iskustva pa imam par pitanja...
Da li neko koristi aplikaciju litchi ili je bolje da se drzim oficijelne dji fly. Koliko vidim glavna prednost kod litchi je sto ima opciju da vas dron prati. Ima li medju njima prednosti i mana ili nekih bagova?
Da li koristite ND filtere i da li dosta uticu na kvalitet fotografija i video snimaka?
Sto se dozvola tice nije mi i dalje najjasnija situacija ali cu ga koristiti samo na izletima u prirodi gde nema ljudi pa kontam da necu nikome da smetam.
Probao si u stanu ili naDobar dan želim...kupio sam polovan dji mavic Mini,ali se ispostavilo da nema GPS signal,pa ne može da obavlja sve funkcije.Da li neko zna,da li je do drona,ili je nešto drugo u pitanju
livadi
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari