Šta je novo?

Q9550 i XFX nForce 780i 3-Way SLI

Ne,ne ,ne ,ne ja sam samo hteo da kazem da ne moze da pravi poredjenje koja ploca izvlaci veci fsb ako nisu u pitanju isti procesori.On poredi q6600 koji je 65nm tehnologija i c2d koji je 45nm i na osnovu toga izvlaci zakljucke,sto je apsolutno neprihvatljivo.I reko sam da stojim iza toga da bi taj c2d iso na vecei fsb na dfi nego na xfx!!A sto se tice toga da se vratim unazad citao sam ceo post i pratim ga od kako je tema postavljena.

Poslednja izmena:
Opet ti. On je to okacio zato sto je lik gore rekao da ploca ne moze preko 500fsb!

Vidim ja, ovde ce biti i crtanja:d:d:d

Nisi trebao ni postati ako ces se samo smejati :)
Ako je vec neko nekonstruktivan, ne moras biti i ti.

Zasluzio ili ne, niko se nije naucen rodio ;) Treba doprineti podzianju nivoa foruma ako zelis da to bude mesto koje ces rado da posecujes.

Pa i ne moze sa q 9550 preko 480 fsb na toj ploci a kamo li 500.Mozda moze sa c2d.Hahahahahh,cini mi se da vi niste mene skontali!!!Pozdrav!!A vi samo nastavite da na taj nacin podizete nivo foruma dogurace forum daleko.Xexe.

Poslednja izmena:
Nisi ti sam sebe razumeo, ili ne znas da citas ili ti trebaju naocale :S:

Cisto sumnjam da taj 780i moze da gura i C2D na vise od recimo 500MHz, sto je moguce na vise puta jeftinijem, high end P35 biostaru.
Gde ti vidis ovde q9550? On je citirao OVO i okacio screen da MOZE preko 500fsb. Crtanje?

Pa u ovoj temi nije prica bas o q9550 a ne o bilo kom drugom procesoru,ja ne vidim nigde da je ta ploca isla preko 500 fsb ali sa pomenutim procesorom o tome se radi.Kontas.Meni mozda trebaju naocare ali ono sto tebi hvali je ocigledno!!!!!!!!!

Zasluzio ili ne, niko se nije naucen rodio ;) Treba doprineti podzianju nivoa foruma ako zelis da to bude mesto koje ces rado da posecujes.

sada ga i ti pretera...sudeci po svemu sto si procitao, smatras da je doticna osoba dosla ovde da uci..gresis..koliko ja vidim, on vec sve zna ;) :d

Gde ti vidis ovde q9550? On je citirao OVO i okacio screen da MOZE preko 500fsb. Crtanje?

Okacio je screen koji je mogao biti napravljen na VIA ili pak SiS chipsetu, jer nigde ne pise koja je ploca. ;)

Sto se tice moje kupovine ga ploce, tada nisam znao ono sto sad znam, a takodje nisam OC freak, koji svako parce hardvera koje dohvati mora da oc'uje. :)

@PHENOM II

Smiri malo strasti, znamo sta mislis, i tu si u pravu, ali nemoj koristiti taj pristup, bar ne ovde na forumu, ljudi ce steci pogresan utisak o tebi :) .

@Mali HoBiT

Nisu radikalne razlike u klokovima izmedju intelovih ploca, ali kod njih nije radikalna razlika u ceni, kao sto je slucaj sa svim nVidia chipsetovima.

h1546.jpg

Samo kad pogledam kondezatore i induktivitete na toj ploci, a kostala je ko polovna folcika. :mad:

Ne zaboravi da taj 780i treba aktivno da hladis i na deffu, sto nije slucaj sa intelovim chipsetima.

sada ga i ti pretera...sudeci po svemu sto si procitao, smatras da je doticna osoba dosla ovde da uci..gresis..koliko ja vidim, on vec sve zna ;) :d

Izgleda da si u pravu

@chupo92
A zasto si tako nepoverljiv? Zasto mislis da covek laze.
780i chipset:
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=750622
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=433311 (ovo kacim jer ti mogu reci koje sve 'popularne' ploce ovo ne mogu, ne zbog veceg fsb-a nego nesto drugo ;) )
'Sto se tice moje kupovine ga ploce, tada nisam znao ono sto sad znam, a takodje nisam OC freak, koji svako parce hardvera koje dohvati mora da oc'uje.'

Opet ponavljam, ja nisam nekome preporucio plocu, pogotvo pored jeftinih p45 ploca, samo sam reagovao na to da je 780i 'totalni $hit za oc'.
U to vreme je abit ip35 pro davala najvise za ulozen novac sto se tice oc-a.

Okacio je screen koji je mogao biti napravljen na VIA ili pak SiS chipsetu, jer nigde ne pise koja je ploca. ;)

Sto se tice moje kupovine ga ploce, tada nisam znao ono sto sad znam, a takodje nisam OC freak, koji svako parce hardvera koje dohvati mora da oc'uje. :)

@PHENOM II

Smiri malo strasti, znamo sta mislis, i tu si u pravu, ali nemoj koristiti taj pristup, bar ne ovde na forumu, ljudi ce steci pogresan utisak o tebi :) .

@Mali HoBiT

Nisu radikalne razlike u klokovima izmedju intelovih ploca, ali kod njih nije radikalna razlika u ceni, kao sto je slucaj sa svim nVidia chipsetovima.

Samo kad pogledam kondezatore i induktivitete na toj ploci, a kostala je ko polovna folcika. :mad:

Ne zaboravi da taj 780i treba aktivno da hladis i na deffu, sto nije slucaj sa intelovim chipsetima.

zasto mi se i obracas kada sam postovao screen sa via plocom koja ide do 534mhz...mene prodji i idi vidi sta phenom ii radi xD vi mora da imate puno o cemu da pricate lol

pritom, evo ti link:
VIA chipset overklok vuno

u ovoj temi nije spominjana temperatura cipseta,cena ploce vec occ mogucnosti iste..ja znam kako se ploca kloka i koji su joj max dometi, kao sto znam domete i p35/45ploca(a ove ploce gornje klase nisu bile puno jeftinije od 780i).U direktnom poredjenju 780i uopste ne zaostaje za spomenutim intelovim cipsetovima sto se fsb overkloka tice ili overkloka generalno.

Pa mi mozda i imamo o cemu da pricamo ali tebi bi bilo bolje da cutis i da ne prozivas.
A ti posto si veliki OC majstor odi pa coveku na toj ploci izvuci taj FSB od 534Mhz sa q9550.Xexexexe!!Izlazim iz svega ovoga ,ovo postaje prepucavanje.Smesno,stvrano smesno!!!

Pa mi mozda i imamo o cemu da pricamo ali tebi bi bilo bolje da cutis i da ne prozivas.
A ti posto si veliki OC majstor odi pa coveku na toj ploci izvuci taj FSB od 534Mhz sa q9550.Xexexexe!!Izlazim iz svega ovoga ,ovo postaje prepucavanje.Smesno,stvrano smesno!!!

:S:

ti si V razred, zar ne ? :d

Ovo nije prva tema gde nastupas sa takvim stavom, kao da sve znas. A ovo sto sam kvotovao mi lici na zacetak pretnje... naci cu gde zivis, a onda... (sorry, bilo je jace od mene :D).

P.S. Napisao sam iza ovoga jos prilicno dug post, ali sam sve to pobrisao, jer ne vidim poentu. Problem resen dosta davno, tema pod lock i gotovo.

Pozzz!!!!! A sta je bilo sa onim sto je Nine84 pitao da mnozilac bude 8.5x pozzz
Jel moze da se dotera da mnozilac bude 8.5x ili.....

Poslednja izmena:
CPU N/2 opcija...enable...

Radi,raidi,radi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugar hvala ti na pomoci sad radi na 4.037 MHz i to 40 Stepeni , a ovaj AMD PHENOM II nek pukne od muke :p:p:p:p:p

Poslednja izmena:
Slikaj to ako si ozbiljan..

Ozbiljni, slikaj šta si postigao..

40 C full load ?? cime hladis?

Za sada koristim COOLER MASTER V8, a uskoro pa cak i ovih dana spremam se da narucim i vodeno hladjenje.

:D hehee nazalost upravu sam a uskoro ce biti i slika. A ko neveruje nemora ima ko veruje :p:p:p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno