Šta je novo?

Q6600 -> i5 760

• Začetnik teme Začetnik teme milos1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad radi na tako malom naponu, mozes da prodjes i sa manje novca ..ali ako imas merak povodom d14, navali

To sto radi na ovoj frekvenciji sa undervoltovanim naponom moze da znaci da je OK primerak, ali ne da ce dostici i neki visok klok sa "malo" vecim voltazama. 🙂

Iskustvo govori iz mene, da ne bude zabune. :d

Probao 3.82Ghz na 1.118, i radio 10 passes, ali ova budja ne moze nikako da ga oladi.... pa sam abandovao...

Lepo, lepo, samo za testic u LinX-u treba da dodelis svu memoriju, ovako nikad neces saznati da li je stabilan ili ne.

:wave:

ne bih da baksuziram ali i ne mora da znachi, u svakom sluchaju obecava
a red je da se chasti neki krshteim kelerom, a ne da se pati sa tim sirotim boxom. ne ide mi nikako u glavu, kako bre, dash im 150-250e za procesor, a oni ti za te pare isporuche palachinku od kulera, sramota za intel (nije ni amd puno bolji). chisto da navedem, i7 870 sa box kulerom dostize 100c posle 2 minuta linxa, vishe primeraka probano, sramota.
i obavezno all memory, 772mb je smejurija, vrti krugove k'o ringishpil

Poslednja izmena:
Windows je cudo. Nema antivirus, mislim od marta. Bila na njemu p45 ploca i q6600, ali nije se bunio uopste kad je preso na i5 :laugh:

Windows je cudo. Nema antivirus, mislim od marta. Bila na njemu p45 ploca i q6600, ali nije se bunio uopste kad je preso na i5 :laugh:

kad bih ti rekao kolko je platformi promenio moj proshli win 7, ne bi verovao, a na svakoj od njih je doziveo barem 20-ak bsodova razne etiologije 😀

@luka, da, na defoltu, probao sam i da im spustim voltazu, proveravo kako naleze box kuler i nishta ne vredi. ploche su bile asus p7p55d-e. chim sam stavio valjan kuler, otishli su na 3.8-4ghz 24/7

Poslednja izmena:
@ocz
lesh ti taj primerak, malo flopsova. javi mi se na PM, nudim ti 115e 😀

Prilozi

• ScreenShot040.webp
    ScreenShot040.webp
    454.3 KB · Pregleda: 64
  • ScreenShot044.webp
    ScreenShot044.webp
    384.3 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Ne mogu da odbijem da mi neko nudi pare 😀

btw ja se izvinjavam, nisam hteo ovde da postujem vec u I 5 - 750 overclock.. temi .. tamo je i prebaceno.

P.S cime si ga hladio ? Sedeo si u jakni tokom LinX-a, priznaj 😀 ?

Poslednja izmena:
Demiose, postoji li neki procesor koji ti nemas? 😀

Ne mogu da odbijem da mi neko nudi pare 😀

btw ja se izvinjavam, nisam hteo ovde da postujem vec u I 5 - 750 overclock.. temi .. tamo je i prebaceno.

P.S cime si ga hladio ? Sedeo si u jakni tokom LinX-a, priznaj 😀 ?

hahha....nisam 😀 prolece je bilo, mozda oko 22-23c, megisha push pull 2x2000rpm, ali nije bilo ledeno. to je najbojli priemrak shto sam ikada imao, takodjer i plocha me je odushevila totalno, msi gd 65

@luka. pogreshio si vreme. trebalo je da postavish pitanje u proshlom vremenu. da, i to je neki x6 i7, ***, papreni su, a ja josh nisam pocho da popravljam zube :d...mislim tudje, ne svoje

Poslednja izmena:
Hahaha, ja vec pomislih da dilujes procesore :d

Posto sam uzeo i cpu i mobo na forumu, evo ss sta moze sa normalnim coolerom...
Mislim da moze na manje vcore da odradi ovo....

Kuku majko 60 gigaflopsa !!! :zgran:

Moze da se izvuce i par g-flopsa vise sa zategnutim latencijama.

@iwcham
Koji je kuler u pitanju ?

Box je kod mene atm. A Bugi Bugisa ga je terao na Megahalems ,) Ja planiram da uzmem Noctuu D14. Ustvari, nosim se mislju da prodam i cpu i plocu, i uzmem ono sto sam hteo in da first place - Asus 890 plocu i 1090T

Poslednja izmena:
Ja ne bih prodavao i5, dobar je primerak... 🙂

Ni slucajno da prodajes i5. To bi bilo svetogrdje da ne moze grdje 🙂
Salu na stranu, imas zaista extra primerak. Kupi dobar kuler i vozi par godina oc 24/7 bez ikakvih problema. Jos jednom, svaka cast.

Mali info, gde je proc kupljen, koja radnja je u pitanju ? Moze na PM a moze i ovde valjda, ako koristis zvezdice i sl :d

Izgleda da necu. Da prodam plocu i cpu za 24000din, treba da dodam blizu 9000din za 1090t i plocu, sto je ipak mnogo. I merak ima cenu.... Bar da nisam prodao Vendetu2, ovako i na cooler bi morao da mislim.....Sto se tice radnje u kojoj je kupljen, veleprodaje je Ewe, a za maloprodajnu radnju iam fakturu sa fiskalnim, ali mi je u kolima.....a i mislim da nema veze.. Iz ewe je roba 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno