Zato sam i napisao "neki kvalitetniji".Ja bio uzeo neki cini mi se da je bluebery za 200 kinti i nece da puni nano!
Uredno sija lampica,zuji,450mA...al nece.
Bilo koji Apple reseller.Gde mogu da uzmem original punjač ? U Beogradu naravno.
Stisnite se i kupite original punjač.
Uštedećete i vreme i novac, pošto sam pre ovog originalnog punjača (koji, btw radi kao sat) bacio pare na jedan "no name" i jedan "brand name" (hama), neće da rade na iPod-u (inače, proverio sam ih na drugom device-u, ispravni su, rade).
Znam, ali ti se tek neće isplatiti da ga kupiš, a neće da radi + ako ti treba, nije bitno da li ti treba na 10 ili 100 dana - kada treba, onda treba. Ni ja ga ne koristim non-stop, ali kada mi je potreban završava mi posao, zato sam ga i kupio.verujem da jeste tako ali mi se ne isplati da dam 3k dinara za nesto sto cu da koristim 10 dana na moru i ko zna kada sledeci put. :S:
interesuje me jel ovi kinezi ne rade zato sto je slaba struja ili su ovi u applu ugradili neku zastitu da se pune samo na svom punjacu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari