Šta je novo?

Punjač za iPod

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Da li može da se koristi punjač od "običnih" mp3 pleyera, koji imaju priključak za usb na utičnici ili moram da pljunem 4k za "original ipod punjač" ?

Naravno da može i "običan".
Ja bih samo na tvom mestu uzeo neki iole kvalitetniji.

Ja bio uzeo neki cini mi se da je bluebery za 200 kinti i nece da puni nano!:mad:

Uredno sija lampica,zuji,450mA...al nece.

Ja bio uzeo neki cini mi se da je bluebery za 200 kinti i nece da puni nano!:mad:

Uredno sija lampica,zuji,450mA...al nece.
Zato sam i napisao "neki kvalitetniji".
Lično koristim original i jako sam zadovoljan, sve radi baš kako treba. Jeste da je skuplji, ali provereno radi, dok ostali, eto, moraju da se najpre isprobaju.

Gde mogu da uzmem original punjač ? U Beogradu naravno.

jel neko nasao neki ne originalni punjac za ipod a da moze normalno da puni nano???

probao sam 2 ova adaptera koja se ubadaju u struju i imaju usb na sebi i oba daju 5v na usb portu ali iz nekog razloga nece da pune ipod

i ja isto imam jedan adapter koji nece da puni ipod ali ni ne troshi bateriju dok svira a na punjachu je

Stisnite se i kupite original punjač.
Uštedećete i vreme i novac, pošto sam pre ovog originalnog punjača (koji, btw radi kao sat) bacio pare na jedan "no name" i jedan "brand name" (hama), neće da rade na iPod-u (inače, proverio sam ih na drugom device-u, ispravni su, rade).

meni realno vishe ni ne treba. ovaj adapter koji pomenuh je placen 200 dinara i odradio mi je ono shto je trebalo (pushanje muzike sa ipoda preko celog (dana i noci :)) ). verujem da original radi sjajno ali mnogo je i para ipak

Stisnite se i kupite original punjač.
Uštedećete i vreme i novac, pošto sam pre ovog originalnog punjača (koji, btw radi kao sat) bacio pare na jedan "no name" i jedan "brand name" (hama), neće da rade na iPod-u (inače, proverio sam ih na drugom device-u, ispravni su, rade).

verujem da jeste tako ali mi se ne isplati da dam 3k dinara za nesto sto cu da koristim 10 dana na moru i ko zna kada sledeci put. :S:

interesuje me jel ovi kinezi ne rade zato sto je slaba struja ili su ovi u applu ugradili neku zastitu da se pune samo na svom punjacu??

verujem da jeste tako ali mi se ne isplati da dam 3k dinara za nesto sto cu da koristim 10 dana na moru i ko zna kada sledeci put. :S:

interesuje me jel ovi kinezi ne rade zato sto je slaba struja ili su ovi u applu ugradili neku zastitu da se pune samo na svom punjacu??
Znam, ali ti se tek neće isplatiti da ga kupiš, a neće da radi + ako ti treba, nije bitno da li ti treba na 10 ili 100 dana - kada treba, onda treba. Ni ja ga ne koristim non-stop, ali kada mi je potreban završava mi posao, zato sam ga i kupio.
Zašto ne radi? Pojma nemam, ali ova dva nisu htela ni da beknu, a ispravni su, tako da...
Ako neko ima predlog koji bi mogao osim Apple punjača neka ga preporuči, ja ne znam.
Pozz

Poslednja izmena:
Koliko znam ima kompanija koje proizvode dodatke specijalno za ipod.
Nije jeftino ali je jeftinije nego original.
Mislim da sam video nesto u tehnomarketu u delta city-ju ali nisam siguran da ima i punjac.

Vrh Dno