@nickname
umem ja vrlo civilizovano da komuniciram sa ljudima ali me nervira to sto me drugi osudjuju a oni to isto rade i sada ovde glume nevine tetkice iz 48 godine. koliko se ja secam napad je najbolja odbrana a vidim da veci vas napada mene sto znaci da ste isto krivi koliko i ja!
Sve si pogresno shvatio, ovde bi se morala knjiga napisati da se sve ovo rasplete, ali ajde bar neke osnovne stvari.
Ovde niko ne napada tebe licno, vec ljudi napadaju tvoj argument da je ok biti leecher.
Glede argumenta za mali upload, 128 x 100 = 12 mbps
Dakle 100 ljudi sa malim uploadom zajedno ima upload od 12 mbps, to nije bas malo?
Ako svaki od njih kaze sta ja mogu, nemam veliki upload, onda torrent zajednica ima 12 mbps manje ...
U to, da nema seedera da ne bi bilo nicega, i da iz toga proizilazi zakljucak da li je leecher los ili dobar, valjda ne treba ulaziti.
Druga stvar je da li postoje razlozi za leechovanje u odredjenim situaicjama ili ne, ali i malom detetu je jasno da kad bi svi bili leecheri, nicega ne bi ni bilo, a ti sad pruzaj zestok otpor koliko hoces, ali argumenti se ruse jedino argumentima, nikako uzvicnicima i takvim nacinom konverzacije koji ti vodis.
Da si ti rekao, ja sam leecher, ali znam da to nije u redu, ne bi bilo problema.
Ovako si rekao da je biti leecher u redu, sa cime se niko ne moze sloziti.
Sve i da smo svi mi okoreli leecheri, to opet ne znaci da je biti leecher u redu zbog gore navedenih razloga koji su veoma jasni.
Pricu si zapoceo ti, rekavsi da je ok biti leecher i da ce svako ko kaze drugacije naici na zestok otpor. Evo ja predlazem da napravimo eksperiment (ako nekome nije dovoljno sam da sracuna u glavi), i da sa tih trackera na kojima se ti nalazis zamolimo sve da se ponasaju kao ti, pa da vidimo kako je divno kada si okruzen leecherima.