Šta je novo?

Puk'o demon?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

korisnik2007a

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
Matična ploča
Gigabyte Aorus B450 Pro
RAM
64GB Kingston DDR4 @3733MHz
GPU
ASUS RTX 3060Ti
Storage
Kingston 1TB NVMe
Zvuk
Integrisana
PSU
be quiet! 750W
Kućište
GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
Monitor
LC Power LC-M25-FHD-144
Miš & tastatura
MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
Mobilni telefon
Mi 10 Pro
Evo,vec 3-4 dana ne radi,kao maintenance pa ga nema...🙁

jel puko?

Najavili su maintenance pre nekoliko dana. Kao sređuju server nešto... Mislim da će se vratiti....

Bogme ovi ne planiraju da se vrate 🙂 i dalje stoji "Maintenance"

evo ja malocas pogledao - nista..🙁

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh...

vrati mi se Demone,Zamuda je dosadnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...🙁(

September 26

Status

The site will return as soon as possible, but there was a problem that caused data loss and the person who can help us get the data back is not able to help at this moment. The site will return when we can get his help

A loss of a some months worth of activity including registered users and torrent submissions is to be expected because the backup we are hoping to get back is not up to date, so please be prepared for it

xD

Evo ponedeljka - a jos nista..🙁

poceo oktobar - jos nista..x(

ala si ti neki nestpljiv... ko da je demonoid jedini sajt sa kojeg moze da se skida dzabe? sto se mene tice nemora vise ni da se vrati u funkciju...

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh! sram te bilo! 😉

jos nista..🙁

demonoid je zakon, otkada je "pao", ja prestao da skidam filmove,..
a dobro kako tako sam se prebacio na mininovu i btjunkie al brate tui krsha ima
na demonu svaki link radi, i sve imaju prvi uvek.

tacno.ja to i zamudu koristim,ali demon mi je lepsi..

Drugar mi zezno ACC na iptorrents, a bio sam power user

Aj ako neko moze da sibne pozivnicu na [email protected]

Hvala u napred

ako je vama demonoid zakon onda vi niste bili na pravim torrentima gde je svaki torrent ono sto pise nema fake fajlova i brzine uvek u full-u ali svako ima svoje granicu kriterijuma po kojoj je zadovoljan, ja licno nemogu da se zadovoljim samo sa demonoidom tako da sa njega skidam onda ako nigde drugde nemogu da nadjem to sto trazim ali to se jos nije desilo tako da demonoid vise koriste moji ortaci koji neznaju da paze na ratio pa im dajem demonoid na koriscenje dok ja koristim one prave, tako da imam od svega pomalo, gde skidam samo serije, dvd filmove, igre, hd filmove i naravno gde to sve ima zajedno.

Pa znash kako, ja sa 128kb uploadom malo sutra mogu da odrzim neki ratio
nije da sam totalni leecher, ali koja je poenta. Da ostavljam racunar ukljucen 24/7
365 dana u godini da bi mi ratio mozda bio bolji i ne isplati mi se.

Tako je. I meni treba duuugo da sa 4Mb/256kb odrzim ~0.6 ratio. Trudim se donekle ali prejadan je taj upload.
Inace nece demon skoro izgleda.

Pa znash kako, ja sa 128kb uploadom malo sutra mogu da odrzim neki ratio
nije da sam totalni leecher, ali koja je poenta. Da ostavljam racunar ukljucen 24/7
365 dana u godini da bi mi ratio mozda bio bolji i ne isplati mi se.

pa ko kaze da ti moras da regularno odrazavas ratio? postoji vise nacina da se to sredi i regulise da samo skidas i da nepitas za ratio... sta mislis da su svi u zemlji srbiji posteni i na legalan nacin odrzavaju ratio na privatnim torrentima, ma daj nemoj da si u zabludi... pa varaju oni sto imaju mnogo vece brzine u uploadu a ne ja cu isto sa 128 kb da se nesto trsim i drzim seed, skinem film, seriju ili vec stame zanima i gasim i stvaljam drugo da se skida i zabole me za ostale... a ko misli drugacije od mene bolje ni da neodgovara na ovo jer ce naici na zestok otpor...

stvarno ovde svasta covek moze da procita koliko su neki ljudi naivni!!!

pa ko kaze da ti moras da regularno odrazavas ratio? postoji vise nacina da se to sredi i regulise da samo skidas i da nepitas za ratio... sta mislis da su svi u zemlji srbiji posteni i na legalan nacin odrzavaju ratio na privatnim torrentima, ma daj nemoj da si u zabludi... pa varaju oni sto imaju mnogo vece brzine u uploadu a ne ja cu isto sa 128 kb da se nesto trsim i drzim seed, skinem film, seriju ili vec stame zanima i gasim i stvaljam drugo da se skida i zabole me za ostale... a ko misli drugacije od mene bolje ni da neodgovara na ovo jer ce naici na zestok otpor...

Tipican barabski stav 😡

Katastrofa, sa ovakvim stavom ja bih ti zatvorio apsolutno sve portove i ostavio te na 56k modemu pa ti skidaj onda 🙂 Poenta torenta je u DELJENJU a da bi DELJENJE bilo moguce potrebne su 2 strane i potrebno je da i ti delis u toj jednacini a ne da mislis samo na sebe. To je odraz tipicne samozivosti.

Mogu svi da srede ratio, svi mi to odlicno znamo, ali kada bi to svi radili onda niko nista ne bi share-ovao i ti tako samoziv koji misli samo na svoje dupe ne bi imao sta da skines. Jel ti to ikad palo na pamet? :wall:

Sta je toliko tesko ostaviti masinu da seeduje, imao ti upload od 128k ili 512k? Ja uvek sa svojih bednih 512k uploada gledm da seedujem 300% velicine fajla koji sam skinuo zato sto ce meni sutra trebati jos neki fajl i taj fajl ce neko drugi morati da deli. A ako ja ne budem delio ono sto skidam nece ni drugi i onda... e pa onda mozemo da se slikamo.

Poslednja izmena:
Katastrofa, sa ovakvim stavom ja bih ti zatvorio apsolutno sve portove i ostavio te na 56k modemu pa ti skidaj onda 🙂 Poenta torenta je u DELJENJU a da bi DELJENJE bilo moguce potrebne su 2 strane i potrebno je da i ti delis u toj jednacini a ne da mislis samo na sebe. To je odraz tipicne samozivosti.

Mogu svi da srede ratio, svi mi to odlicno znamo, ali kada bi to svi radili onda niko nista ne bi share-ovao i ti tako samoziv koji misli samo na svoje dupe ne bi imao sta da skines. Jel ti to ikad palo na pamet? :wall:

Sta je toliko tesko ostaviti masinu da seeduje, imao ti upload od 128k ili 512k? Ja uvek sa svojih bednih 512k uploada gledm da seedujem 300% velicine fajla koji sam skinuo zato sto ce meni sutra trebati jos neki fajl i taj fajl ce neko drugi morati da deli. A ako ja ne budem delio ono sto skidam nece ni drugi i onda... e pa onda mozemo da se slikamo.

da da evo uvek se nadje jedan ili dvojica pametnih koji ce da osudjuju nekoga! nemoj da se brines da neces imati od koga da skidas jer ima ljudi koji samo za to zive da su uploderi i da dele stvari sa drugima dok ja nisam takav i sto da mucim masinu sa bespotrebnim seedovanjem dvd filma ili hd filma od 10 gb. koliko bi mi trebalo vremen da vratim ono sto skinem sa bednih 128 kb a nije ni 128 nego kada se podeli dobija se neki 12 kb/s i sada ja treba da seedujem 10 gb hd filma a sto kada to neko seeduje sat vremena i vratio je a ja treba da to seedujem dve nedelje ako ne i vise i da neskidam nista vise tog meseca ja nisam platio net da bi seedova nego da bi skidao tako da ko ce da kaze sta bas me zabole ali ja zato mogu gde hocu i koliko hocu da sidam a vi sta mi mozete samo da mi pljunete pod prozor a ni to posto neznate gde zivim...

tako da koce sta da kaze bas me zabole ali ja imam sve sto mi je potrebno! a vi me zovite kako hocete ali ja se na to neobazirem...

p.s. kazes bednih 512 kb e moj prijatelju video bi te ja na 128 dali bi ti seedovao nesto 300% bi ali 3% da ali 300 neverujem! tako da nemoj meni da se pravis fin i kulturan a ovamo isto radis ko i svi ostali samo sto to neces javno priznat za razliku od mene koji se neobazire na takve kao sto si ti sta pricaju, mozda seedujes 300% na divx filmu ali video bi te dali bi seedovao na hd film od 10 gb ili 8 ili vec sve jedno je na dvd filmu od 4,5 gb.

p.s.s. mogao bi da budes malo kulturniji sa svojim recnikom, jer ti i ja nismo cuvali ovce zajedno pa da mozes tako samnom da se izrazavas. to sto si moderator ti nedaje nikavo pravo da se tako ponasas!!!

Poslednja izmena:
da da evo uvek se nadje jedan ili dvojica pametnih koji ce da osudjuju nekoga! nemoj da se brines da neces imati od koga da skidas jer ima ljudi koji samo za to zive da su uploderi i da dele stvari sa drugima dok ja nisam takav i sto da mucim masinu sa bespotrebnim seedovanjem dvd filma ili hd filma od 10 gb. koliko bi mi trebalo vremen da vratim ono sto skinem sa bednih 128 kb a nije ni 128 nego kada se podeli dobija se neki 12 kb/s i sada ja treba da seedujem 10 gb hd filma a sto kada to neko seeduje sat vremena i vratio je a ja treba da to seedujem dve nedelje ako ne i vise i da neskidam nista vise tog meseca ja nisam platio net da bi seedova nego da bi skidao tako da ko ce da kaze sta bas me zabole ali ja zato mogu gde hocu i koliko hocu da sidam a vi sta mi mozete samo da mi pljunete pod prozor a ni to posto neznate gde zivim...

tako da koce sta da kaze bas me zabole ali ja imam sve sto mi je potrebno! a vi me zovite kako hocete ali ja se na to neobazirem...

p.s. kazes bednih 512 kb e moj prijatelju video bi te ja na 128 dali bi ti seedovao nesto 300% bi ali 3% da ali 300 neverujem! tako da nemoj meni da se pravis fin i kulturan a ovamo isto radis ko i svi ostali samo sto to neces javno priznat za razliku od mene koji se neobazire na takve kao sto si ti sta pricaju, mozda seedujes 300% na divx filmu ali video bi te dali bi seedovao na hd film od 10 gb ili 8 ili vec sve jedno je na dvd filmu od 4,5 gb.

Jel ti bacas papire i otpatke po ulici ili ih bacas u kontejner i za to propisane kante za smece? Mislim, sto bi se trudio kad ima djubretara da to rade, placeni su za to, zar ne? Pa kad bi svi tako bacli po jedan papir, ne bi nam ni svi komunalci pomogli.

To sto ti pricas je odraz tipicnog nedostatka kulture (u ovom slucaju cyber kulture). I ja sam nekada imao 128k uploada pa sam delio, ne 300% ali sam gledao da delim a ne da se pravim pametan sa raznim ratio programima cisto da zastitim svoje dupe. Iskreno se nadam da ces biti banovan sa svih trackera jer sa takvim stavom i ne zasluzujes bolje.

Problem je u tome što se sa 128Kb/s na normalne trackere kao TL, RevTT... (da ne pričam o what.cd) ne može uploadovati ništa, jer očigledno torrent klijenti ili nešto drugo bira veće brzine. Ne koristim ja te cheatove, nego samo gorvorim u čemu je stvar. 😉

A on neka lepo plati Usenet, tamo nema uploada samo cist download pa nek skida kolko hoce 🙂

A on neka lepo plati Usenet, tamo nema uploada samo cist download pa nek skida kolko hoce 🙂

a sto bi placao nesto dodatno kada mogu i ovako da skidam super, ustalom ja na svim trakerima gde sam, sam dali power user ili nesto vise a imam uplodovano i vise nego sto cu ikada sa tog sajta skinuti u zivotu ali od viska glava neboli tako da se nesecam u protekle dve godine kada sam zadnji put varao na nekom sajtu osim sto samo skidam i nebrinem za posledice!!!

a po meni su svi smesni koji placaju jos nesto pored cable ili adsl-a za dodatno skidanje bio to rapidshare ili taj tvoj usenet ili oni pametnjakovici koju uplacuju jos dodatni seedbox, to je po meni sasvim nepotrebno bacanje para. ali ok njihova stvar!!!

Znaci ipak je 128k dovoljno samo volis da se foliras i pravis preterano pametan 🙂 Klasika.

Poslednja izmena:
Kornjaca je napisao(la):
a sto bi placao nesto dodatno kada mogu i ovako da skidam super, ustalom ja na svim trakerima gde sam, sam dali power user ili nesto vise a imam uplodovano i vise nego sto cu ikada sa tog sajta skinuti u zivotu ali od viska glava neboli tako da se nesecam u protekle dve godine kada sam zadnji put varao na nekom sajtu osim sto samo skidam i nebrinem za posledice!!!

a po meni su svi smesni koji placaju jos nesto pored cable ili adsl-a za dodatno skidanje bio to rapidshare ili taj tvoj usenet ili oni pametnjakovici koju uplacuju jos dodatni seedbox, to je po meni sasvim nepotrebno bacanje para. ali ok njihova stvar!!!

E pa u to sto ti mislis da si skidao super necu da se mesam. Da si ikad u zivotu probao Usenet nebi tako pricao ali to je tvoje neznanje. Samo se ti smej nama ,)

Poslednja izmena:
E pa u to sto ti mislis da si skidao super necu da se mesam. Da si ikad u zivotu probao Usenet nebi tako pricao ali to je tvoje neznanje. Samo se ti smej nama ,)

nevidim cilj tvog komentara??? sto bi dodatno nesto placao kada to isto mogu dzabe da dobijem na torrentima!!! ajde me molim te prosvetli sa tim usenet. sta to ima tu a da nema na torrentima?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno