Preoccupation
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.11.2004
- Poena
- 725
Postoji li mogućnost da saznam PUK code? Broj je kupljen na kiosku, a telefon je Siemens C45.
dobices potvrdan odgovor sa brojem puka sigurno....Ronnie Coleman je napisao(la):Broj je 064. Pokušaću da zovem Telekom.
Nemoj da mislis, nisi u pravu. Jos 99 ili tako nesto, na 063 sam ispromasivao pin, zvao ih sa fiksnog, rekao broj, oni meni puk. Ja ukucao i to je toobrad je napisao(la):Sumnjam da će ti reći PUK kod putem telefonskog razgovora. Mislim da ćeš morati da ideš u korisnički servis.
Pa zar ga nemas ispisanog na onom velikom delu od kog si odvalio karticu?Ronnie je napisao(la):Postoji li mogućnost da saznam PUK code? Broj je kupljen na kiosku,
ne pitaju te uopte za lokaciju kupovine broja i sl. samo te pitaju za br i to je toEl Toro Loco je napisao(la):Ako znaš koji je broj telefona i/ili broj je registrovan na tebe, onda će ti reći. Ako ih zoveš i kažeš: "Ovaaaj, imam neku karticu ... aaa ... ne znam koji je broj ... aaa ... izgleda kao da je vaša ... aaa ... koji je PUK?", onda sigurno nećeš dobiti ništa. ,)
OK, moja greška, tačnije previd da je u pitanju prepaid a ne postpaid kartica.dr.Tiristor je napisao(la):Nemoj da mislis, nisi u pravu. Jos 99 ili tako nesto, na 063 sam ispromasivao pin, zvao ih sa fiksnog, rekao broj, oni meni puk. Ja ukucao i to je to
Pa zar ga nemas ispisanog na onom velikom delu od kog si odvalio karticu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari