Šta je novo?

PUK code

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Postoji li mogućnost da saznam PUK code? Broj je kupljen na kiosku, a telefon je Siemens C45.

nisam siguran baš ali mislim da možeš, kada odeš kod njih u servis za građane sedneš i izneseš svoj problem, ja sam išao samo jednom i to jako davno.

Pa zovi Telekom ili Telenor kod koga si i trazi PUK kod

Za 063 je lako, sve ide preko automata. Cini mi se 9863.

Broj je 064. Pokušaću da zovem Telekom.

Sumnjam da će ti reći PUK kod putem telefonskog razgovora. Mislim da ćeš morati da ideš u korisnički servis.

Ja sam prosle godine zvao tim povodom,i nisu pravili nikakv problem

Evo sutra prepodne zovem. Nisam bio u BGu ya weekend. :)

Hvala svima!

Javljam sta sam uradio! :)

obrad je napisao(la):
Sumnjam da će ti reći PUK kod putem telefonskog razgovora. Mislim da ćeš morati da ideš u korisnički servis.
Nemoj da mislis, nisi u pravu. Jos 99 ili tako nesto, na 063 sam ispromasivao pin, zvao ih sa fiksnog, rekao broj, oni meni puk. Ja ukucao i to je to :)
Ronnie je napisao(la):
Postoji li mogućnost da saznam PUK code? Broj je kupljen na kiosku,
Pa zar ga nemas ispisanog na onom velikom delu od kog si odvalio karticu?

Ako znaš koji je broj telefona i/ili broj je registrovan na tebe, onda će ti reći. Ako ih zoveš i kažeš: "Ovaaaj, imam neku karticu ... aaa ... ne znam koji je broj ... aaa ... izgleda kao da je vaša ... aaa ... koji je PUK?", onda sigurno nećeš dobiti ništa. ,)

Poslednja izmena:
El Toro Loco je napisao(la):
Ako znaš koji je broj telefona i/ili broj je registrovan na tebe, onda će ti reći. Ako ih zoveš i kažeš: "Ovaaaj, imam neku karticu ... aaa ... ne znam koji je broj ... aaa ... izgleda kao da je vaša ... aaa ... koji je PUK?", onda sigurno nećeš dobiti ništa. ,)
ne pitaju te uopte za lokaciju kupovine broja i sl. samo te pitaju za br i to je to;) nekada su slali info o puk 1 i puk 2 svakom broju na sms...

Poslednja izmena:
Evo da više ne nagađate! Pozvao sam korisnički servis (789), javila se Nataša, nakon sam joj rekao broj izdiktirala mi je PUK code i rekla da mi novi PIN code bude 0000. Dakle, broj sa kioska, sve rešeno za sekund. :)

Pa lepo ti kazem :)

@dr.Tiristor
dr.Tiristor je napisao(la):
Nemoj da mislis, nisi u pravu. Jos 99 ili tako nesto, na 063 sam ispromasivao pin, zvao ih sa fiksnog, rekao broj, oni meni puk. Ja ukucao i to je to :)
Pa zar ga nemas ispisanog na onom velikom delu od kog si odvalio karticu?
OK, moja greška, tačnije previd da je u pitanju prepaid a ne postpaid kartica.

mali offtopic
da li si dobio punjače, poslao sam ih pre 10ak dana?

Ne, nisam nista dobio, ali nisam hteo da smaram. Nebi me cudilo da su zaglavili negde, meni daljinci cesto stanu negde, pa se vrate.... Aj, da ne idem vise u off, pocecu da psujem...

Nazad
Vrh Dno