Šta je novo?

Pucacina

Zna li neko uopšte šta se ovde traži? Neće čovek WWII i vanzemaljce/mutante.

Imaš sasvim dovoljno toga za igru, a da isključuje ovo dvoje: FEAR, Chrome, Chrome:Specforce, Chaser, Boiling Point, IGI 1&2, Soldier of Fortune 1&2, Max Payne 1&2, Operation Flashpoint, Vietcong (Uncensored version), Vietcong 2, Freedom Fighters, Punisher, Conflict:Vietnam, NOLF 1&2, Men of Valor, Project:Snowblind, XIII, Devastation... ima ih još, ali dosta ti je.

Ako si za taktičke pucačine: novija izdanja od Ghost Recon, Rainbow Six ili Delta Force... mada su i starija ok.

Ili možda Western: Gun, Dead Man's Hand...

Ili jednu koja nije kompletno pucačina, ali možda najbolja od svih navedenih: Mafia

Naveo sam igre koje sam igrao i za većinu ide preporuka. Mislim da je stvarno bezveze da pitaš ponovo ima li još nešto...

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
Zna li neko uopšte šta se ovde traži? Neće čovek WWII i vanzemaljce/mutante.

Imaš sasvim dovoljno toga za igru, a da isključuje ovo dvoje: FEAR, Chrome, Chrome:Specforce, Chaser, Boiling Point, IGI 1&2, Soldier of Fortune 1&2, Max Payne 1&2, Operation Flashpoint, Vietcong (Uncensored version), Vietcong 2, Freedom Fighters, Punisher, Conflict:Vietnam, NOLF 1&2, Men of Valor, Project:Snowblind, XIII, Devastation... ima ih još, ali dosta ti je.

Ako si za taktičke pucačine: novija izdanja od Ghost Recon, Rainbow Six ili Delta Force... mada su i starija ok.

Ili možda Western: Gun, Dead Man's Hand...

Ili jednu koja nije kompletno pucačina, ali možda najbolja od svih navedenih: Mafia

Naveo sam igre koje sam igrao i za većinu ide preporuka. Mislim da je stvarno bezveze da pitaš ponovo ima li još nešto...

Hvala puno,ovakav rad se ceni....
Pozz

Evo doshao do kraja FEAR-a,skoro do kraja preciznije, i nije mi samo jsano jedno...Ja napisao da necu zivotinje,cudovishta i razmorazna stvorenja kad ono igrica puna toga,pogotovo pred kraj...???neko se verovatno zbuni...
Aj AGILNI poshto mi delujesh igracki "najobrazovanije" molim te mi preporuci sledecu,ne deset nego jednu,hvala unapred...Pozz
P.S preshao Boiling,soldier of fortune,max-a,flashpoint,vietcong,punisher,man of valor

Chrome i Chrome:Specforce. A Project:Snowblind je takođe dobra igra. Chrome se ne odigrava na Zemlji, ali nema čudovišta, Dok je Snowblind futuristička igra, poput Deus Ex-a, ali mnogo jednostavnija. Ti odluči.

Odigraj Mafiju ako nisi.

Odigraj i Chaser, veruj mi neces se razocarati...
Na pocetku igra i nije nesto, ali kako odmices igra je sve bolja i bolja, i sto je najbolje ima dosta raznovrsnih nivoa(voznja robota, nivoi pod vodom, akcioni nivoi, "stealth" nivoi, indoor, outdoor isl...), traje dovoljno dugo...

Hvla,to ja na tapetu sad...pozz

Agilni to nije realni FPS, u realnom protivnici pokusaju i tebe da smaknu, dok ce driver da bezi sto dalje(nekim kolima, ako promasi prvu banderu :) ) i eto ode sva draz FPS-a :D :D

Poslednja izmena:
kolik je napisao(la):
probaj XIII -icu ,odlicna igra,nije zahtevna,uradjena u "strip" fazonu , naravno u boji !!!

poz.

ovo je profi igra!! pravo uzivanje dok sam je prelazio

da li će da se pojavi nastavk

Poslednja izmena:
Uzeo sam VIETCONG 2 pa sad nju uporedo picim sa Call of Duty 2 koju sam preshao ne zna se koliko puta...

Pa *** nije bilo ni chrome ni ono drugo shto si napisoa,pa uzeo ovo...Taman josh 10-ak dana da se igram dok ne odem na more,pa ce dok se vratim izaci josh neshto novo...

Preporucujem ti da igras CoD 2 u multiplayer-u preko NET-a, ako mozes. :wave:

Auuuu ovaj Vietcong 2 je teshko sran.e,znaci najteze koje sam video,ne mogu da verujem....

Vrh Dno