kUdtiHaEX je napisao(la):
Ne spadam u grupu ljudi koja pusi. Mislim da pored olova koje izbacuje GSP i gomila krsa koja se vozi po nasim ulicama, duvanski dim mi zaista nije potreban
Nisam okruzen pusacima, doduse na poslu kolega i sekretarica imaju obicaj da zapale i naprave pauzu, ali to moze samo napolju, van radne prostorije pa ako im nije frka da po kisi & snegu stoje napolju i dime, meni lepo.
Hehehe, na kom su ulazu, da ne blejim sam napolju?
Bajdvej, ja sam pusac, ali ne palim cigaretu u kolima, spavacoj i radnoj sobi... Uvuce se smrad u stvari i namestaj, jako je tesko to izluftirati.... A i nije toliki problem da izadjem napolje da ne smaram ukucane (sem kad je ladno do daske... onda blejim na prozoru...)
Cinjenica je da kuciste, monitor i tastatura samo tako pozute od nikotina, mozes na kilometar da prepoznas vlasnika pusaca. A i stvori se onaj sloj katrana... prosto odvratno. Jeste, pusac sam, ali ne volim to da vidim.
Ali opet.. ne duvanim u kolima, niti dozvoljavam, pa opet svakih 15 dana skinem sloj masne stroke sa unutrasnjosti sofersajbne... glavni krivac su produvali motori GSP-a, koji trose vise ulja nego goriva... Znaci kamioni, avioni i dzidza-bidze... Auto mi je relativno nov, pa nije do njega. Posto zivim van grada, kad sam na godisnjem period ciscenja soferke se drasticno produzi (10 dana godisnje, a ona cista ko i prvi dan)... Toliko o vazduhu u BG-u.
Ono za "smrdljive" komponente iz racunara bas nesto i nisam iskusio, a kao serviser sam video stvarno svasta... Al sve je moguce!