Šta je novo?

Ptt Adsl?

Evo slucajno sam provalio o cemu se radi, kad se konektujem na neku IP adresu tipa 89............. internet mi je katastrofa, na testu download mi je oko 40 kbps-a, kad se konektujem na 212........... radi mi normalno, s tim sto ni to nije bas normalno jer mi je izmerena brzina downloada tada u proseku 210 kbps-a.............

Poslednja izmena od urednika:
Bilo bi lepo da se javi jos neko iz BGa sa iskustvima.

Inace, i ja sam trenutno na 212.xxx nekih 4-5 dana, inace sam 90% vremena na 89.xxx.
Diskonektovao bih se da probam 89.xxx , al' nisam resetovao komp nekih 18 dana i taman sam nahvatao redove za neke ultra retke fajlove u eMule-u.

Evo slucajno sam provalio o cemu se radi, kad se konektujem na neku IP adresu tipa 89............. internet mi je katastrofa, na testu download mi je oko 40 kbps-a, kad se konektujem na 212........... radi mi normalno, s tim sto ni to nije bas normalno jer mi je izmerena brzina downloada tada u proseku 210 kbps-a................SMRADOVI JEDNI!!!!!!!!!!!!!!

Koliko godina imas?

Poslednja izmena:
Evo sad se dopisujem sa Typhoon.X -om i izgleda da i kod njega malo zeza s vremena na vreme iako mi je u komsiluku... Bas cudno... :trust:

Inace, drugar mi se zalio na prekide koju su mu zaglupljivali konekciju sa modemom, i ja sam ih kasnije slucajno video par puta, medjutim router se odmah opasulji. Njemu je pomogao jedan od onih ADSL Auto Reconnect programcica koji sam mu preporucio.

p.s. Ja ni ne smem vise da podnosim raport koliki mi je download do sada, ima da me hapse... :d Mogu samo da kazem da su se promenile jedinice u kojima merim... :p

obecase da ce biti pojeftinjenje, a sad cute kurve u ptt-u, prave se tose !
sad se prebacite na telekom, ali sa 5000din za setup (+pdv na tih 5000) !
izjebase nas ko mazge !
a inace konekcija mi je ocajna, puca svakih 3-4h ! (koristim connection keeper, a probao sam i druge progr)
ip 8.... je katastrofa, 2....je ok

Poslednja izmena:
evo sada puca svakih 30min, pa ne mogu da se konektujem po 10 min !
blago receno uzasssss !

82.xxx.xxx.xxx

89.xxx.xxx.xxx

Nece ni da otvori stranu za testiranje, tacnije otvori do pola, ispise ip adresu i nista vise. Sav taj proces traje nenormalno dugo, dial-up je za to suvise brza veza.

213.xxx.xxx.xxx

Nisam u mogucnosti sad da ga testiram, jer nema teorije da mi dodele tu ip adresu, pokusao sam bar 30 puta da se rekonektujem i nista, samo vrti 82 i 89. Medjutim sa 213 ne bi trebalo da imam problem.

Ja dobih 192/20 :p uz mulu koja je ogranicena NetLimiter-om na D:35/U:5 Kb/s + cimerov komp koji nije ogranicen, a koji vuce (i gura :)) i sa mulom i sa SoulSeek-om...

Isto tako 89.xxx.xxx.xxx KATASTROFA, kao i 82 UZAS!!!
212 i 213 IP rade super,imam 262/64.
poz`

jos me zeza na svakih 30-60min, pukne-zaglupi se router pa moram da ga restartujem !
bem ti i ptt i usranu drzavu!
za ovih 1700din koje dajem za ovaj jadni paket 256/64 preko bih dobio 1-2Mb (i to da radi kako treba)!
a onda kazu zasto hocete da bezite odavde, meni je i ovo dovoljan razlog, ***** im svima mater korumpiranu-monopolisticku-komunisticku.....bolje da smo bre kolumbija, uzmes neku prangiju i pobijes ***** !

Poslednja izmena:
A, da, test na speedtest.net-u mi je 217 kb/s i 52 kb/s na 213. IP-u, a na IP 89. nece ni da ucita :( bedak

Bilo bi lepo da se javi jos neko iz BGa sa iskustvima.

Inace, i ja sam trenutno na 212.xxx nekih 4-5 dana, inace sam 90% vremena na 89.xxx.
Diskonektovao bih se da probam 89.xxx , al' nisam resetovao komp nekih 18 dana i taman sam nahvatao redove za neke ultra retke fajlove u eMule-u.

Koliko godina imas?
A sto te to zanima?

Zato sto se previse eksplicitno i nekulturno izrazavas...

Razumem da si besan, ali da meni (ne)radi kao sto tebi (ne)radi, odavno bih mrdnuo dupetom i raskinuo ugovor, kao sto sam i uradio sa Neobee-jem.

p.s. Inace, ne podje*vam uopste, vec mi je stvarno zanimljivo kako nekome radi dobro, a nekome ne radi i to sve kod istog provajdera. Cisto mi je nelogicno - da hoce da seku, onda bi svakoga sekli, a ne selektivno i pogotovo ne HTTP... Kakva je situacija kod drugih provajdera u vasem komsiluku?

Poslednja izmena:
Drugar u kuci do moje kod sezama ima extra konekciju, ali ja sam bio pametan pa sam hteo da idem na ptt, ko me j........, mrsko mi je da menjam provajdera zato sto cu onda ponovo cekati na prikljucenje. Sto se tice dupeta mrdao sam ga itekako isao sam do trigona tri puta, dva puta nije radio lift, ko je bio u trigonu zna sta to znaci, zvao sam sluzbu podrske zilion puta, jednom kazu do nas je sredicemo drugi put kazu da je do mene a nije hiljadu posto i tako u krug, poslao sam im 9 ili 10 mailova sa snimljenom brzinom, i nisu se udostojili ni da mi odgovore i ti me posle svega pitas zasto psujem?????????????????????????????????
BIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Ja pare kojima njima placam nazovi adsl niti sam ukrao niti sam nasao na ulici, ne ocekujem ja da mi on izmeri brzinu od 256, ali batice moja brzina u zadnjih par dana ne prelazi 50, sem kad ubodem 212...ili 82.........onda ide do citavih 210. Problem je u tome sto ispada da smo mi tu zbog njih, a ne da su oni tu zbog nas i kao da nam dzabe daju taj internet, tako se ponasaju, a o ceni koju jos nisu spustili necu ni da komentarisem, nije problem 1700 dinara, ali kad platim hocu da me ispostuju i da dobijem ono sto sam platio. Inace imam 26 godina. Pokusacu da se suzdrzavam od psovki ubuduce.............

Poslednja izmena:
Pa ne vredi ti da se nerviras. Raskidaj i 'ebi ga cekaces malo, al' se bar neces vise nervirati. Koliko vidim, na Sezam se niko ne zali, a sad im i cene nisu lose...

Stigao mi juce racun. Ocigledno nece skoro biti pojeftinjenja kod PTT-a :trust:

213.xxx.xxx.xxx

89.xxx.xxx.xxx

Ni danas ne misli da ucita stranicu.

@npetar

Koliki ti je racun? Da nisu slucajno bili toliko ljubazni da umanje iznos zbog svih ****** koja su pravili ovog meseca?

p.s.

A drug excess ispario u vidu magle, Last Activity: 14.11.2006 14:54, kao shatro pojeftinjenje Robi prva ruka, od svega samo jos veci problemi iako je sve bilo u redu tad.

standarno 1700 din za 256/64

Ljudi da bi vam net radio iole dobro morate se po 50-100 puta diskonektovati dok ne dobijete bilo sta sem IP 89................O IP 213.........mozete da sanjate.........

Ja sam sad trenutno na 213....... Juuuupiiiiii!!! Dobio sam ga iz desetog puta, bas sam srecan
YEEEEAAAHHH. Gde mi zivimo? A excess-a vise nema da nam kaze o tom pojeftinjenju o kojem je pricao. I meni je stigao danas racun 1700 din, pppuuuu sljam. :(
poz`

Da li vam je pre radio taj 89.xxx.xxx.xxx ???
Meni jeste i to dobro, nije bilo nikakve razlike koji mi dodele IP.
Poceo je taj 89... da me zeza od pre 5-6 dana. Sada kada ga vidim dobijem ospice!

Takodje mi je sve bilo ok, nije bilo razlike iako su pricali svi da 82 i 89 ne valjaju. Nego kontam u vezi pojeftinjenja, verovatno ako ga bude to ce biti ovaj mesec jer ko veli da se omaste jos jedan mesec o stare cene.

Ja sam se danas nakacio na net i IP mi pocinje sa 82.xxx.xxx.xx, sve radi super, kao i uvek. Mazga, Torenti rade normalno... A problem sa uploadom sam resio, izgleda da je bilo do mene.

Generalno sam zadovoljam uslugama PTT-a, zadnjih 15 dana jos uvek nisam imao prekid do sada, samo jedno vece mi je uzasno radio ADSL.

Takodje mi je sve bilo ok, nije bilo razlike iako su pricali svi da 82 i 89 ne valjaju. Nego kontam u vezi pojeftinjenja, verovatno ako ga bude to ce biti ovaj mesec jer ko veli da se omaste jos jedan mesec o stare cene.

mastice se oni jos nekih 5-6 meseci, sve dok eur ne skoci, pa onda ostali poskupe!
sve u svemu za nekih 5-6 meseci imacemo iste cene kao i kod drugih provajdera, a do tada ce da se maste !

Sveze informacije:
Usled radova od strane Telekoma i PTT-a, u narednim danima bice prekida u vezi, slabljenja i sl odredjenim korisnicima. Kako kome, kako kad.
To je uzrok problema, i moje sadasnje brzine od 2.5 :(.
Na pitanje o pojeftinjenju, nisam dobio odgovor.

Usled radova od strane Telekoma i PTT-a, u narednim danima bice prekida u vezi, slabljenja i sl odredjenim korisnicima. Kako kome, kako kad.
Usled radova na CHEMU?? Pod**bavanju korisnika??
Kako kome, kako kad - ne verujem da znaju i shta rade ako uopshte rade...
Ogadi mi se zemlja u kojoj zivim zbog ovakvih gluposti...

Nego, ljudi, nije mi samo jasno zashto se nadate pojeftinjenju?? :trust:

Znate onu shalu za popa koji se davio i ruku?
Pa, ista situacija je i sa PTT-om...

Ako ikada jednog dana dozivimo da oni dobiju konkurenciju, gledacemo kako ce propasti jer "ne umeju da pruze ruku"...

Evo, nakon 3-4 dana zamiranja veze, konachno se malo stabilizovalo...
Nadam se da ce da potraje...

Jedno pitanje za BIVSE korisnike ptt-a,da li ste prilikom raskidanja ugovora morali sami da vracate modem ili su oni duzni da dodju po njega?

Jedno pitanje za BIVSE korisnike ptt-a,da li ste prilikom raskidanja ugovora morali sami da vracate modem ili su oni duzni da dodju po njega?
ugovor mozes raskinuti samo sa potvrdom iz trigona (da si razduzio opremu) !

Poslednja izmena:
A kada vratim opremu u trigon i odem isti dan u ptt da li ti oni tada obustavljaju adsl i da li placas samo do tog datuma kada je ugovor raskinut........

da, placas do dana kada si raskinuo ugovor!
meni se zaglupljuje router vrlo cesto, ranije nisam imao taj problem !
muka mi je vise od ovoga !
ima li jos ko ovaj problem?

i gde je onaj baja iz trigona, onaj sto nas je uveravao da ce ptt sigurno pojeftiniti i da ne brzamo sto se tice raskida ugovora !
dasa nas je samo zavlacio do 1dec, jer se od tada placa setup u telekomu !
rekoh ja da je malo chudno sto se neko od njih poce intresovati za nas bas u to vreme !
namam vremena da se ***** da raskidam pa sklapam novi ugovor, verovatno cu posle n.god da im vratim opremu i promenim provajdera !

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno