Drugar u kuci do moje kod sezama ima extra konekciju, ali ja sam bio pametan pa sam hteo da idem na ptt, ko me j........, mrsko mi je da menjam provajdera zato sto cu onda ponovo cekati na prikljucenje. Sto se tice dupeta mrdao sam ga itekako isao sam do trigona tri puta, dva puta nije radio lift, ko je bio u trigonu zna sta to znaci, zvao sam sluzbu podrske zilion puta, jednom kazu do nas je sredicemo drugi put kazu da je do mene a nije hiljadu posto i tako u krug, poslao sam im 9 ili 10 mailova sa snimljenom brzinom, i nisu se udostojili ni da mi odgovore i ti me posle svega pitas zasto psujem?????????????????????????????????
BIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Ja pare kojima njima placam nazovi adsl niti sam ukrao niti sam nasao na ulici, ne ocekujem ja da mi on izmeri brzinu od 256, ali batice moja brzina u zadnjih par dana ne prelazi 50, sem kad ubodem 212...ili 82.........onda ide do citavih 210. Problem je u tome sto ispada da smo mi tu zbog njih, a ne da su oni tu zbog nas i kao da nam dzabe daju taj internet, tako se ponasaju, a o ceni koju jos nisu spustili necu ni da komentarisem, nije problem 1700 dinara, ali kad platim hocu da me ispostuju i da dobijem ono sto sam platio. Inace imam 26 godina. Pokusacu da se suzdrzavam od psovki ubuduce.............