sta, ti vec znas da je nova cena za 512kbps 2000?:smash:
ne verujem da ce biti niza od Telekomove znaci 2200, a onda je razlika 500din...a ja ne prelazim 5GB mesecno...a verovatno i mnogi drugi koji su se ohladili od mass download-a.
A sto se telekoma tice to ce biti lolcina, cuo sam u sezamu da ce telekom imati agregaciju 1:120...to su samo glasine ali me ne bi iznenadilo...mozda nam excess moze reci nesto konkretnije![]()
Naravno da nam je u interesu da ne raskidate ugovore, zato i kazem da ce cene PTT-a biti na nivou Telekoma...pa ti ako hoces da se prebacujes kod njih iz ljubavi ili ne znam cega vec...slobodno.
A to sto kazes uzmu ljudi 512 pa se vrate na 256...nece vise moci ni to...
Pozdrav
'Ajde ne budite stipse. Razumem da se javlja zelja za menjanjem kod korisnika kojima lose radi, ali ja nemam zaista nikakvih zamerki, a upravo sam izasao iz "popust-perioda". Ako treba platicu mesec ili dva po 1700, kad vec covek kaze da ce spustiti cene. Samo se nadam da to pojeftinjenje nece biti sargarepa ili stap. Rek'o si na nivou Telekoma, pazi se sad :d.
A to sto kazes uzmu ljudi 512 pa se vrate na 256...nece vise moci ni to...
Kada je u pitanju RS, nema to blage veze, jer RS umrtvljuje vezu usled preopterecenja servera, kada otkacuje "visak" free korisnika. A puca i iz cista mira, mislim na download sa RS.
U pitanju je US Robotics modem. I nema veze sa Rapidshare-om, jedina "neobicna" stvar je bittorrent.Ako imas onaj Asus-ov modem (beli u obliku cigle) zameni ga i vise ti nikad nece puci veza. Drug mi se zalio upravo na to a vidim i ovde se mnogi zale. Meni nikad nije pukla ali su mi dali ruter.
Reko sam drugu da uzme drugi modem i sada mu sve sljaka ok. Preporucujem svima koji imaju isti problem i probleme recimo sa Rapidshare po tipu umrtvljivanja veze itd. da urade isto.
ako ti se Router ne svidja slobodno ga vrati pa kupi bolji. Ili se raspitaj sta daju drugi provajderi...
pitanje za sve ostale:
jel vama stigao rachun za prosli mesec?
Oces da se menjamo ja sam dobio full:dJa sam dobio prvi racun koji je oko 600 i nesto din :zgran: ne znam zasto je tako mali....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari