Pa sta hoces da kazes da ja lazem, mozda kod tebe radi super kod mene je ocaj, desi se ponekad da mi je dl 27 ali retko, surf je katastrofa od samog pocetka, kad se pingujem uglavnom mi je 3-5 posto izgubljenog paketa, poslao sam tim pederima cetiri maila sa izmerenom brzinom spidometrom koja je za dl varirala od 3Kb/s do 19Kb/s i nista nisu preduzeli iako sam ih zvao zilion puta u protekle dve nedelje, jednostavno ih boli ona stvar sto je meni veza zivi ocaj.Da nemam isti net pa i da ti verujem, ali posto koristim Ptt mogu samo da kazem da su to gluposti. Jeste, imali su par prekida ovih dana, naj duzi prekid koji sam ja imao je onaj kada nije bilo struje. Medutim, kad radi radi kao sat, dl ide od 24-27, torrente sa 15-20 seedera vuce i zakuca se na 24-26, pikam i CS.....za cenu od 1000 din prva tri meseca meni dosta. Jos svasta moze da se desi u periodu dok imam popust tako da ako ne spuste cenu cao, ako spuste dobro je.
Pa i ja sam razmisljao da iskoristim do kraja popust ali veza je sve gora i gora, a i raspitao sam se od 1.12 kod bilo kog provajdera ce se placati setup oko 1900dinara......strasno, inace idem kod sezama zato sto ortak iz ulice ima sezam i radi mu fenomenalno...........PAnteru, odlazis? Ja cu ispucati ova jos ova 2 meseca sa popustom pa begam i ja. Kog ces provajdera odabrati?
Palo mi je nesto na pamet ali nisam obracao paznju do sada. Primetio sam da ima nas 3,4 koji su novi na ptt-eu, znaci imaju jos uvek popuste i zale se na net. Ovi sto su duze vec na ptt-eu radi im ok net. Da im nisu to neki fazoni?
Meni je na pocetku bilo lose ali su mi i smanjivali racun za taj period .Pred kraj proslog meseca je opet lose radilo i definitivno menjam provajdera zbog tehnicke podrske koja ne postoji.Palo mi je nesto na pamet ali nisam obracao paznju do sada. Primetio sam da ima nas 3,4 koji su novi na ptt-eu, znaci imaju jos uvek popuste i zale se na net. Ovi sto su duze vec na ptt-eu radi im ok net. Da im nisu to neki fazoni?
Bilo bi glupo, zato sto je poenta da vas zadrze, zar ne?
Jel dobio neko racun za prosli mesec obicno mi stigne pre 6-og u mesecu a sad ga nema pa sam se zabrinuoJa sam ih pitao pa sam dobio odgovor, sinoc sam poslao, a odgovorili su mi jutros:
Postovani,
Procedura za snizenje cena ADSL usluge je pokrenuta, i zvanicno obavestenje
ce biti postavljeno na nasem sajtu.
Srdacan pozdrav.
PTT Net.
> Postovani,
>
> Hteo bih da vas pitam, da li se razmatra snizenje cena kod Vaseg
> internet provajdera PTT Net i hoce li ga biti u skorije vreme?
> Vecina drugih internet provajdera je vec snizilo cene svojih ADSL
> usluga, ponude su im prihvatljivije za paket koji ja koristim kod
> Vas.
> Molim Vas vas odgovor.
Sa nasim kamatama za godinu dana bices im duzan barem 11 para ,mogli bi jos i da te tuze za sve pare:dBTW, posle prvog racuna mi je stigla opomena da sam im ostao duzan 9 para... :wall: :d :wall:
Pozdrav svima. Videli smo da Vas ima dosta "nasih" korisnika ADSL-a...mislim na PTTNet - TRIGON. Pokusacemo da se od sad ukljucimo u diskusiju, kako bi sto efikasnije resili i Vase i nase probleme... Odmah u startu se izvinjavamo ako nas odgovor ne bude brz i efikasan. Nadamo se da cemo imati vise vremena nego do sada da na ovaj nacin komuniciramo sa nasim korisnicima. U svakom slucaju, kao sto vidim, vi ste dovoljni jedni drugima. Uglavnom su informacije ok, ali ima i slucajeva kada nemaju veze sa realnoscu. Nadamo se da cemo moci da vam izadjemo u susret....zato pitanja... Pozdrav, Milan TRIGON. [email protected], 011/3281-531
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari