Šta je novo?

Ptt Adsl?

I sta ne zanima ih da koriguju cene? Ima neko bilo kakvu informaciju koja ukazuje da ce PTT da spusta cene?

Ma i da spuste na 500 dinara dzaba kad mi je net ocajan...........

Da nemam isti net pa i da ti verujem, ali posto koristim Ptt mogu samo da kazem da su to gluposti. Jeste, imali su par prekida ovih dana, naj duzi prekid koji sam ja imao je onaj kada nije bilo struje. Medutim, kad radi radi kao sat, dl ide od 24-27, torrente sa 15-20 seedera vuce i zakuca se na 24-26, pikam i CS.....za cenu od 1000 din prva tri meseca meni dosta. Jos svasta moze da se desi u periodu dok imam popust tako da ako ne spuste cenu cao, ako spuste dobro je.

PAnteru, odlazis? Ja cu ispucati ova jos ova 2 meseca sa popustom pa begam i ja. Kog ces provajdera odabrati?

Palo mi je nesto na pamet ali nisam obracao paznju do sada. Primetio sam da ima nas 3,4 koji su novi na ptt-eu, znaci imaju jos uvek popuste i zale se na net. Ovi sto su duze vec na ptt-eu radi im ok net. Da im nisu to neki fazoni?

Bilo bi glupo, zato sto je poenta da vas zadrze, zar ne?

Da nemam isti net pa i da ti verujem, ali posto koristim Ptt mogu samo da kazem da su to gluposti. Jeste, imali su par prekida ovih dana, naj duzi prekid koji sam ja imao je onaj kada nije bilo struje. Medutim, kad radi radi kao sat, dl ide od 24-27, torrente sa 15-20 seedera vuce i zakuca se na 24-26, pikam i CS.....za cenu od 1000 din prva tri meseca meni dosta. Jos svasta moze da se desi u periodu dok imam popust tako da ako ne spuste cenu cao, ako spuste dobro je.
Pa sta hoces da kazes da ja lazem, mozda kod tebe radi super kod mene je ocaj, desi se ponekad da mi je dl 27 ali retko, surf je katastrofa od samog pocetka, kad se pingujem uglavnom mi je 3-5 posto izgubljenog paketa, poslao sam tim pederima cetiri maila sa izmerenom brzinom spidometrom koja je za dl varirala od 3Kb/s do 19Kb/s i nista nisu preduzeli iako sam ih zvao zilion puta u protekle dve nedelje, jednostavno ih boli ona stvar sto je meni veza zivi ocaj.

PAnteru, odlazis? Ja cu ispucati ova jos ova 2 meseca sa popustom pa begam i ja. Kog ces provajdera odabrati?

Palo mi je nesto na pamet ali nisam obracao paznju do sada. Primetio sam da ima nas 3,4 koji su novi na ptt-eu, znaci imaju jos uvek popuste i zale se na net. Ovi sto su duze vec na ptt-eu radi im ok net. Da im nisu to neki fazoni?
Pa i ja sam razmisljao da iskoristim do kraja popust ali veza je sve gora i gora, a i raspitao sam se od 1.12 kod bilo kog provajdera ce se placati setup oko 1900dinara......strasno, inace idem kod sezama zato sto ortak iz ulice ima sezam i radi mu fenomenalno...........

Namerno nije 100%, inace bi mene ODAVNO skresali...

A to sto su ******* kod podrske, to je 5. stvar... :S:

Meni je na pocetku bilo lose ali su mi i smanjivali racun za taj period .Pred kraj proslog meseca je opet lose radilo i definitivno menjam provajdera zbog tehnicke podrske koja ne postoji.

Bilo bi glupo, zato sto je poenta da vas zadrze, zar ne?

Meni je to nekako srpski posao. Oni su jedini koji daju bilo kakve jace popuste. Za 3 meseca, svi cemo se sloziti, vise nego privlacno da budes njihov korisnik. E posto ti i ostali sada placate puno cenu od 2500din (kao sto je skoro svuda) i da ne bi bili ne zadovoljni i napadali ih da placate 2500din za nizasta onda aj mi da ispastamo koji su na popustu. Tako da posto daju popust da ne bude bas full usluga.
Malo je i bezveze ova moja prepostavka ali tako mi se cini.
Meni sada radi ok. Gledam da ulovim 200 i neku ip adresu i vise se ne skidam sa nje.

A kod mene se, eto, može reći da je obrnuta situacija. Dok sam bio na popustu sve je razvaljivalo kol'ko je dobro radilo. A sad, mesec po mesec, kvalitet lagano pada. Možda je to i zbog centrale Bežanija, na kojoj TK stalne nešto petlja. Moguće je i da je zbog nastupajuće Telekomove prodaje ADSL-a "na malo". Nisam siguran.
Samo znam da sam, bezmalo svaki drugi dan resetovao modem dok nisam dobio adresu na 213. Tada je još i bilo prihvatljivo.
Za sada neću da "lomim preko kolena". Ako se ovako nastavi, sačekaću da vidim utiske od ljudi koji budu direktno na Telekomu, pa ću (ako bude bolje) i ja da pređem. Ako ne ... resetovanje modema. Heh.

To ovi iz Telekome pritisnu dugme "nudge" i onda svim korisnicima random budu smetnje :d
Tako privlace potencijalne klijente.

Hehehehe
Sumnjam, ali i da saznam da je istina, nebi me začudilo :D

meni skida 24-26 kb/s na p2p
ja sam zadovoljan (osim cene) !
u pocetku sam imao probleme kao neki od vas, sve je stvar podesavanja
to da nemaju korisnicki servis to je istina
ne branim ptt, nemam nista sa njima, plujem na sve drzavne firme
jednostavno mi se ne prelazi na drugog provajdera kada je u sustini sve to isto (osim cene koja je sada na ptt-u jaca )
a na taj sezam, pa necu kod njih ni da je dzaba, zbog one njihove reklame jos ruzno sanjam brrrrrr strahota balkanska !:beat:

Poslednja izmena:
tako i ja nesto razmisljam .... kad sam ga uvodio iz inata sbb-ovom prikljucenju od 1500 din (ptt bio za dz kako je i normalno), glupo mi da sad idem na taj isti sbb, iako bi trebao biti defacto bolji od bilo kod adsl-a

goxy ajde prosvetli i nas o kakvom podesavanju pricas????? Meni net nekad radi super dl 28-29, ali uglavnom je ocajan, nema tu nikakvih extra podesavanja ili radi ili ne radi.

Aj goxy pomozi nam. Ne znam sta treba da se podesi :(

ako ste procitali svih 12 strana sa ove teme trebalo bi vam biti jasno !
nema tu nikakvog prosvetljenja, malo je cudno da vi "novi" na ptt-u imate konstantno probleme!
modem-router podesiti
firewall
net limiter....
a ako vas mrzi da citate promenite provajdera,
i kod tih novih ce opet biti problema....
@mackice
a sto se tice dl 28-29 :) sto se zalis onda, ja nikada nisam imao dl preko 26 !
secam se tvojih pitanja od pre 10-tak dana, ti ocigledno nemas nikakvih iskustava sa adsl-om (nemoj me pogresno shvatiti-nisam imao ni ja svojevremeno) odatle moj zakljucak da niste podesili sve kako treba !

ako je vama brzina na p2p dosta losa to je sasvim druga prica, ko zna sta skidate i sa koliko sourceva, samo podesavanje p2p programa......

meni je ponavljam na p2p min dl 23 a max dl 26 i to je uvek tako !
osim kada je bilo povremenih iskakanja na po 30-60min

elem
mozda je neki curse bacen na vase pc-makine
onda mozete kupiti zhivo pile, amputirati mu glavu, poprskati procesor ........
poz svima

Poslednja izmena:
Ja sam ih pitao pa sam dobio odgovor, sinoc sam poslao, a odgovorili su mi jutros:

Postovani,

Procedura za snizenje cena ADSL usluge je pokrenuta, i zvanicno obavestenje
ce biti postavljeno na nasem sajtu.

Srdacan pozdrav.
PTT Net.

> Postovani,
>
> Hteo bih da vas pitam, da li se razmatra snizenje cena kod Vaseg
> internet provajdera PTT Net i hoce li ga biti u skorije vreme?
> Vecina drugih internet provajdera je vec snizilo cene svojih ADSL
> usluga, ponude su im prihvatljivije za paket koji ja koristim kod
> Vas.
> Molim Vas vas odgovor.

Pa ja ne govorim napamet, procitao sam sve temeljno vise puta i sa netlimiterom i bez njega sve je identicno, nemoguce da nekad radi super a nekad gore od dialup-a kada su podesavanja ne promenjena, formatirao sam ceo komp, uzeo novi modem iz trigona, uzimao ortakov modem i nista, ruter ne mogu da dobijem jer sam na 256. Slao sam podrsci 4 maila sa snimljenim downloadom u spidometru i nisu se udostojili ni da mi odgovere, a telefonom sam ih zvao zilion puta, ili su maksimalno ljubazni ili maksimalno nadrkani i kao sve ce biti u redu, pederska posla............

Ja sam ih pitao pa sam dobio odgovor, sinoc sam poslao, a odgovorili su mi jutros:

Postovani,

Procedura za snizenje cena ADSL usluge je pokrenuta, i zvanicno obavestenje
ce biti postavljeno na nasem sajtu.

Srdacan pozdrav.
PTT Net.

> Postovani,
>
> Hteo bih da vas pitam, da li se razmatra snizenje cena kod Vaseg
> internet provajdera PTT Net i hoce li ga biti u skorije vreme?
> Vecina drugih internet provajdera je vec snizilo cene svojih ADSL
> usluga, ponude su im prihvatljivije za paket koji ja koristim kod
> Vas.
> Molim Vas vas odgovor.
Jel dobio neko racun za prosli mesec obicno mi stigne pre 6-og u mesecu a sad ga nema pa sam se zabrinuo:D

Dobio sam - klasika - 2502 dinara i nesto para, sta god im to znacilo... :d

BTW, posle prvog racuna mi je stigla opomena da sam im ostao duzan 9 para... :wall: :d :wall:

A, ne, platio im ja odmah... Necu da se zezam sa cika Dinkicem... :d

Da ste samo videli sluzbenicu na salteru... :D

Poslednja izmena:
meni nisu ni odgovorili na moj e mail u kome sam ih "zamolio" da snize cenu adsl ili odoh ja !
stoka !
@delija
*******, pa sto ti nisu uvecali naredni racun za tih ...para ?
kojim li ih koncentratom hrane tamo ?
funky apples, :)
lepo se zezaju oni tamo !

Racun? 6. u mesecu? Ma 26. :)
Bar je kod mene takav slucaj, neazurni su kod dostave racuna. Kad smo vec kod racuna, treba da platim za prosli mesec :).

Pozdrav svima. Videli smo da Vas ima dosta "nasih" korisnika ADSL-a...mislim na PTTNet - TRIGON. Pokusacemo da se od sad ukljucimo u diskusiju, kako bi sto efikasnije resili i Vase i nase probleme... Odmah u startu se izvinjavamo ako nas odgovor ne bude brz i efikasan. Nadamo se da cemo imati vise vremena nego do sada da na ovaj nacin komuniciramo sa nasim korisnicima. U svakom slucaju, kao sto vidim, vi ste dovoljni jedni drugima. Uglavnom su informacije ok, ali ima i slucajeva kada nemaju veze sa realnoscu. Nadamo se da cemo moci da vam izadjemo u susret....zato pitanja... Pozdrav, Milan TRIGON. [email protected], 011/3281-531

Pozdrav svima. Videli smo da Vas ima dosta "nasih" korisnika ADSL-a...mislim na PTTNet - TRIGON. Pokusacemo da se od sad ukljucimo u diskusiju, kako bi sto efikasnije resili i Vase i nase probleme... Odmah u startu se izvinjavamo ako nas odgovor ne bude brz i efikasan. Nadamo se da cemo imati vise vremena nego do sada da na ovaj nacin komuniciramo sa nasim korisnicima. U svakom slucaju, kao sto vidim, vi ste dovoljni jedni drugima. Uglavnom su informacije ok, ali ima i slucajeva kada nemaju veze sa realnoscu. Nadamo se da cemo moci da vam izadjemo u susret....zato pitanja... Pozdrav, Milan TRIGON. [email protected], 011/3281-531

Imas li ti Milane neku informaciju o pojeftinjenju ADSL usluge kod PTT Net-a u skorije vreme?
Hvala
poz`

Poslednja izmena:
Kad bi hteli da uvedu pakete sa ogranicenim protokom, ali da to ogranicenje ima smisla, tipa:
512kbps 5Gb za 1700din...

Poslednja izmena:
tebi bi se isplatilo da das 300 din manje i da imas ogranicenje ??? :zgran: KAKO ?

@excess:

kome da vratim modem posle otkazivanja PTT ADSL-a ? Vec 5 meseci me niko nije kontaktirao, ja radim od 9 do 5...prica koja mi je jednom recena "nazovi ih pa kad oni budu dolazili idi u postu pa im vrati" ne pije vodu. Meni taj modem ne treba uopste, Vama treba.

Vrh Dno