@One2One
Verovatno meni odgovaras,pa mozes ili da me citiras ili da naznacis da je za mene odgovor,ali to su cisto formalnosti

.Sto se tiche net-a ja imam i telekom i ptt i znam i sve uslove i pogodnosti i cene i sl.Ali ono sto je za mene iznenadjenje u citavoj prici je da si ugovorom vezan "dozivotno" da se tako izrazim osim ako ne iskoristis taj mali prozor za raskid ugovora na kraju svake godine(ako sam ja tebe dobro razumeo da to tvrdis).Ja sam do sada ziveo u ubedjenju da sa telekomom potpisujes ugovor na godinu dana i da nakon tog isteka mozes da raskines ugovor kada god zelis ali da si obavezan da tu prvu godinu ispostujes ili da im platis preostali iznos.
Ne radi se o tome da ti ne verujem ali mi je zaista chudno to sto tvrdis..
Poz
P.S.
Evo sada citam ugovor sa telekomom i ne vidim ovde to sto tvrdis.
Clan 14.
Ovaj ugovor se zakljucuje na neodredjeno vreme sa minimalnim periodom trajanja od 12 meseci i stupa na snagu danom potpisivanja.
Nakon isteka godinu dana,ugovor se otkazuje sa otkaznim rokom od 30 dana od dana dostavljanja pismenog obavestenja o otkazu Ugovora....itd,itd.
Znachi ti si samo prvu godinu u obavezi sa telekomom,i moras na osnovu ugovora da koristis njihovu uslugu i da je placas a u slucaju da ne zelis moras da platis preostali iznos trajanja ugovora ili da platis penale za prevremeni raskid ugovora.Nakon isteka godinu dana mozes da raskines ugovor kada god pozelis sa otkaznim rokom od 30 dana..
Poz