I ja sami ih zvao... kaze lik da su ih vetj zvali i da rade na problemu...
Ovaj mesec racuni moraju biti upola manji ili cak 1/3 jer su uglavnom sekli i davali samo cetvrti deo!
Zovite jos jednom i kazite da nema sansi da platite pun iznos!
Kladio bi se da u ponoc ce da krene opet full.
Moram priznati da sam pogresio. Za YT nisam ni primetio ali posle zagledanja u DU meter primetio sam da se zaleti full i odmah padne na 50kB/s. Kad god sam testirao torrent to je bilo posle ponoci, evo sad sam probao torrent (sa elitnog trakera) i brzina je u prvom minutu bila zakucana na 210 (DU meter ravan), posle brzina pocela da varira izmedju 130 do 180 kB/s (ADSL 2 Mbit paket). Definitivno rade traffic shaping.
Meni PTT lepo radi od kako sam zamenio modem. Da kucnem u drvo... Mislim da je malo verovatno da je do provajdera, osim ako nisu u pitanju neki lokalni radovi kod Telekoma. Rešenje je investiranje u bolji modem, to jest ruter. Neki D-link, Linksys 4-portni. Naravno, pošto kod nas uvek sve počnje stidljivo i sirotinjski,tako i ADSL. Provajderi su minimalno investirali u modeme. Kupili su najjeftinije, dakle njlošije modeme i sad se čude što ih korisnici toliko zovu i žale se.
U mom slucaju barem, nece biti da je do opreme. Modem (ili ruter?) koji su mi nudili nisam ni podigao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari