Ja sam ulovio SAGEM F@st 1201 router..... to su davali TADA. Da i ja napomenem da sam njihov korisnik vise od 2 godine... mozda sada vec i tri 🙂 Kako stvari stoje NE PADA MI NA PAMET da menjam provajdera, jer radi prosto savrseno..... da ne cuje zlo 🙂 Za svo vreme imao sam samo par puta problem sa protokom.... i poslednji put je problem trajao nekoliko dana (jer je Telekom nesto radio oko linkova i prosirenja pa su im nesto zeznuli)...
Sve u svemu, stoji da im je tehnicka podrska maltene neupotrebljiva. Doduse, zvao sam ih samo jednom-dvaput na pocetku, video da od njih nema nista i vise nisam zvao. Srecom i nije bilo potrebe 😀 Mozda su i popravili tehnicku podrsku, ali ja nisam obavesten 🙂
Sto se username-a i passworda tice, ja sam dobio svoj br tel. i mislim da i dalje daju isti fazon svima.... Nema menjanja username-a i passowrda, nikakvog Control Panela, i u moje vreme nisu davali cak ni e-mail (ne znam kako je sada)... Sve u svemu dobijes SAMO pristup internetu! Tvoj username/pass moze da koristi i neko drugi u isto vreme, ali posto nema merenja protoka i sl. cak i da je tako - bas te briga - nije do tebe 🙂
Takodje, ranije su cesto imali problem da nabavkom ADSL uredjaja, ali se nadam da je do sada taj problem resen.....
Znaci, kad se sve sabere, kod PTT-a dobijes PRISTUP INTERNETU i to najjeftinije (pogotovo kada prodje 12 meseci) !!! Nema nikakvih filtriranja P2P saobracaja ili sl. Do sada nisam primetio bilo kakve probleme sa protokom. Cesto IP adresa je ista cak i posle reseta routera, pa kao da imas staticku IP adresu. Sve radi punom parom kao da si kod Telekoma (recimo) i ako nesto ne radi onda je problem iskljucivo kvalitet parice ili lose povezani uredjaji (spliter pre svega) 😉 PTT je provajder koji uz sve mane koje ima uvek preporucujem svojim prijateljima kao PRVOG provajdera. Do sada se ni jedan nije pokajao ili promenio na nekog drugog! Mozda je i to jos jedan PLUS za PTT.