Šta je novo?

ps58c6500 pros & cons

alupen

Cenjen
Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruke
19
Poena
154
Došlo je vreme da menjam postojeći tv: ps50b530. Posedujem ga već 2 godine, sasvim sam zadovoljan istim, ali apetiti su se povećali, nakupilo se para pa je red da uzmem nešto veće :D

Bacio sam oko na ovaj model iz naslova, ali ne mogu da nađem neki valjan review na netu, a napredna pretraga Bencha nije urodila plodom, uglavnom se spominju c6500 dijagonale do 42'', ništa preko toga...

TV bih koristio isključivo za IPTV, nekad SD, BluRay kad uleti, HD 720, 1080 filmove koje puštam preko PS3 i to je sve. Prostorija u kojoj bi bio postvaljen je slabije osvetljena, ponekad je i preko dana potrebno upaliti svetlo.
Cena bi mogla da se spusti na nekih 190k rsd...

Bio bih zahvalan kada bi neko okačio link relevantnog review-a, ili dao komentar na tech spec tv-a, ili utisak ako je imao prilike uživo da pogleda ili možda predložio alternativu kod drugih proizvođača za dijagonale preko 50''.

Hvala! :wave:
 
To je proslogodisnji model, bolje uzmi ovogodisnju verziju 59D6900. Veci je za 1'', ima manji okvir i ima 3D, mislim da se cak dobijaju i 2 naocara sa njim. Taj tv je ubedljivi best buy. E sad 51'' kosta nekih 700-800 evra manje, vredi li tih dodatnih 9'' toliko. Prosle godine kad sam uzimao 50C6500 mislio sam da ne vredi, sad vec mislim da vredi (dogodine cu da mislim da vredi 64'', sta da se radi kako covek stari tv mu se smanjuje u ocima).
 
Odlično! Hvala na komentarima!
Ovaj iz Tehnomarketa na koji sam išao je danas prodat, nisam razmatrao 3D modele, ali ako je D6900 noviji model onda samo ostaje pitanje od mireta: da li 8'' više opravdava cenu od +64k rsd?
 
Ja sam prelomio i ipak odlučio da uštedim malo uzimajući 51" dijagonalu. Znam da bi mi 59" čučnulo još više, ali prevelika je razlika u ceni. Tih 59" bi verovatno bilo i na granici onoga što mogu da stavim u dnevnu sobu, koja nije baš ni mala, ali definitivno bih se navikao i na veću dijagonalu :) . Svejedno i ovako sam prezadovoljan sa skokom od 40" na 51", sad mi ovaj LCD izgleda kao da je mali hehe.
 
ja sam skočio sa 32'' na 50'', to je bio neopisiv utisak. Bio sam ispred ekrana dok sam formirao panel i gledao najgluplje emisije koje postoje samo da sam ispred :d

Sad bi mi ovo bio prihvatljiv skok sa 50'' na 59'' :)
ali još ću da izvagam da li vredi dati toliko para za razliku :mad: mada, kad bih išao na d6900, nije poboljšanje samo u veličini panela, ima tu još stvari koje su must have :-devil-:

bah, nek se krčka malo, ne svrbe me pare, možda ulete i novogodošnji popusti uskoro:banana:
 
Nazad
Vrh Dno