Šta je novo?

[PS4] Bloodborne (Project Beast), by From Software

daj par scan-ova, da vidimo sha ima.. :)

U Soulsu mi je bilo sve stvar vežbe. U početku me drali kao majmuna, 40ak sati mi je trebalo za prvi playthrough, posle sam drugi i pola trećeg prešao za 30 sati, dok nisam dobio 100%. Malo me "plašite" komentarima ovde :d Videćemo šta me čeka i nadam se da će gamepad ostati čitav. Viš mi lak.

Ima par iritantinh neprijatelja i bossova, ali posle 15-20h se ulazi u semu. Kad te jedno 10x za redom ubije snatcher videces o cemu pricam. :D
Inace meni najiritantiji i najg*y boss je definitivno onaj Rom :D, sve ostale sam manje vise lako ubijao, ali ovaj me je urnisao, tj ne on nego oni mali pauci pored njega, cim krene treca faza pridjem mu, 2x napad i svaki yebeni put onaj jedan skoci glavnom i one shoot kill, cao zdravo. Jedini boss kojeg nemam zivaca sam da ubijem, oba puta sam zvao pomoc, i pomagao sam drugima bar 50x da ga ubiju, jer me nevidjeno nervira kako je uradjen fajt.

Sto se tice tih knjiga, uzimao sam to za DS1 i nisam 2x pogledao, malo bacene pare, al ajde nije tad mnogo kostalo.

Neko je u temi spominjao da je jedan od bossova iz igre jedan od najboljih ikad? Koji je to? Na mene iskreno nijedan nije ostavio neki poseban utisak, mnogo bolji bossovi su mi u DS1, i pored 15 FPS :D

Dobar je Bloodbone, dobar. Koliko vidim, ima jedna glavna lampa (bonfire) u nivou i moguće je otvoriti kojekakve prečice kasnije, što i nije tako loš sistem. Mnogo više mora da se pazi. Trenutno sam u drugoj zoni, da je tako nazovem, zaboravih ime. Ubio sam 2 bossa i prešao dobar deo nove zone, ubio onog lika što puca na mene, tj ubio je sebe jer me promašio i pao dole :d

Nisam ocekivao ovako brzo, ali ovo je fenomenalna vest, nadam se da ce DLC biti bas dugacak i da ce dodati dosta novih itema da ubiju monotoniju 3,4 oruzja koja svi koriste.

Bloodborne Expansion Confirmed

Domudno. Taman još bossova koje ne mogu da pređem. Inače, zvanično mrzim Forbidden Forest. Samo ću da se vrtim dok ne nađem gde se izlazi i ćao, fak 100% komplešn. Pojma nemam kud sam išao, kud nisam. Na DS2 imam 100% i mogu reći da je ovo dosta teže. Tamo nađem 100% šild, napucam endurance i samo držim štit i lock on i idem na desno i bijem. Dok ne dođe onaj zmaj na kraju.

Ja sam se brzo snašao u Bloodborne jer sam krenuo skoro odma agresivno da igram i igra te bukvalno nagradi, tako je predviđeno da se igra.
Čekaj da dođeš u Nemesis of Manis, šuma je laganica, malo smaraju oni seljaci sa zmijama na glavi.

Naravno da si se brzo snašao kada si više vremena proveo studirajući guide-ove i yt walkthrough klipove nego što si sam istraživao u igri :p:)

Gledao sam malo na Twichu prenose pre nego sto mi je stigla konzola i igra, ali kad sam igrao samo sam povremeno bacio pogled na to koja sve oruzja i itemi postoje u igri.
Da sam gledao neki guide ne bi sigurno setao vise od pola igre 90+ insighta koji prave razno razna losa s***a.
Nisam hteo da kvarim prvi prelazak, i to sto sam gledao je samo pocetak u gradu.

Naravno da si se brzo snašao kada si više vremena proveo studirajući guide-ove i yt walkthrough klipove nego što si sam istraživao u igri :p:)

Ni meni bas nisu jasni komentari tipa "sredio sam bossa x, za sat vremena stizem do bossa y" :).
Sta znam, meni bi to dosta pokvarilo utisak o igri.

Pa da nisam pogledao koji sve opcioni bossovi postoje pola bi ih preskocio.

Prešao sam igru, a imam utisak da pola nisam video. Krenuo sam sad NG+ i igraću s vremena na vreme. Kako samo ubija onaj deo, Nightmare ili kako već, kod onog dvorca, gde dobijate Frenzy sa prozora, ako niste iza zaklona, posebno što sam ja upao tu uveče i sledeći dan nastavio, zaboravivši da tu ne bi trebalo da budem i da imam pre toga dosta da igram

Taj deo samo projuris do precica i ubijes ono cudo sto baca frenzy.
I ja sam prvi put isao da cistim sve pa sam poginuo 10x.

Iz Pariza exluzivno:

Pozz svima, uzeo bih bloodborne konacno,pa me interesuje da li se i xpanzija moze uzeti na disku ili mora psn da uzmem pa da skidam sa neta?

Postoji Bloodborne complete edition ili GOTY ne znam sad na disku kako se zove.
Moj savet ti je razmena igara i preko share nosilac za Complete edition. Ništa ti disk ne znači kad se ceo kopira na konzolu.

Nosilac nalog je 3000din, duplo manje, a imaš istu stvar potpuno.

Disk je bonus za ljude koji ne zele da se cimaju sa downloadom kad god oce da instaliraju igru [fast free internet nemaju svi], plus prodaja/pozajmljivanje/arhiviranje je lako ako imas disk.

Nalog se isto tako lako može pozajmiti, prodati.

Imam neraspakovan disk (dobio uz konzolu), nece niko da ga kupi za 4k. :trust:
bitno da hoce da sheruju igru za 3...

Ja sam moj disk letos jedva prodao za 3900. Nude ljudi 2500 lagano, kažu "i to je previše"

srbija ljudi , sta cete , gomila mojih drugara uzela ps4 zbog novog pes-a :p

Nazad
Vrh Dno