shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Nije to jedini problem. Cesto je potrebno setati se izmedju zona, a to oduzima previse vremena.
Blood Vials are automatically replenished (taken from storage) after dying or returning to the Hunter's Dream.
To nije problem zbog toga što skoro svaki deo ima neki shortcut. Kad je neki deo baš težak samo projurim do boss-a pa posle se vratim. Ne mogu da čekam ta učitavanja, ugasim često igru.
Šteta što s tim kvare utisak o inače mnogo dobroj igri
Zar Blood vials ne bi trebali da se dopune na 20 svaki put kad pogineš ili se vratiš u Hunter's dream?
Može li neki tip kako preći onog električnog boss-a?
Znam da treba da mu se motam oko nogu, ali kad napadam uopšte ga ne pogodi. Ubio me je već 10x, totalni douchebag!
Možeš sasvim komotno da budeš oko njegovih nogu i čak ne moraš da bežiš kad krene da radi elektrošokTrik je da naučiš tajming i da se rolaš u pravom trenutku kroz njegov napad-invincibility frames te spašavaju
Al treba malo skila da se ne lažemo
@Ivan
Nema ova igra pricu da se moze spojlovati, ne mogu sa telefona da koristim spoiler tag.
Svejedno nemas predstavu koji je to boss, nisam mu rekao ni naziv, a i da ti kazem sve kako tacno do detalja kako da ga ubijes neces ga ubiti tek tako, pogotovo sto nemas iskustva sa Souls igrama.
Tako da ne vidim neki poseban razlog za spoiler tagove uopste u temi.
Ne znam na telefonu da ukucam spoiler tag.
Ti si obican peasant, kao i svi vi ostali sto koristite konzole, i treba da budete zahvalni sto sam se ja spustio na vas nivo da vam objasnim kako se to radi....
Ako si tako uspeo da je predjes svaka cast.Zavisi kako igras igru.
Ja recimo ne gledam tutoriale, ne citam po netu i smeta mi kada mi neko nesto spojluje.
Nije tesko potruditi se.
Jel si razmisljao o spoiler tagovima ili cemo da gledamo direktan prenos cele tvoje igre?
Osećam li ja to u tvojim rečima ljubomoru jer je čovek uzeo PS4? :trust:
:d
Pics or it didn't happenOsećam li ja to u tvojim rečima ljubomoru jer je čovek uzeo PS4? :trust:
:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari