Šta je novo?

[PS4] Bloodborne (Project Beast), by From Software

Nije to jedini problem. Cesto je potrebno setati se izmedju zona, a to oduzima previse vremena.

To nije problem zbog toga što skoro svaki deo ima neki shortcut. Kad je neki deo baš težak samo projurim do boss-a pa posle se vratim. Ne mogu da čekam ta učitavanja, ugasim često igru.
Šteta što s tim kvare utisak o inače mnogo dobroj igri

Jesi ti to uzeo ps4 na kraju? :)

Stigli prvi rezultati prodaje BB-a. Prodato [do korisnika] preko 1 milion za 10 dana.

[DS2 je prodat na 2 platforme [do radnji] 1.2 miliona za 14 dana]

Zar Blood vials ne bi trebali da se dopune na 20 svaki put kad pogineš ili se vratiš u Hunter's dream?
Došao sam do Unseen village i od tad se ne dopune na 20 kad poginem.
Kakav je level design ovo je neverovatno, ne znam ni sam koliko puteva ima. Još luđe nego u Dark Souls.

Evo cak i ovde to pise:

Blood Vials are automatically replenished (taken from storage) after dying or returning to the Hunter's Dream.

Jos jedan bag u igri?
Verovatno i vas cesto napadaju kroz zidove?

Poslednja izmena:
To nije problem zbog toga što skoro svaki deo ima neki shortcut. Kad je neki deo baš težak samo projurim do boss-a pa posle se vratim. Ne mogu da čekam ta učitavanja, ugasim često igru.
Šteta što s tim kvare utisak o inače mnogo dobroj igri

Šta znam, meni se jedinom dopada dugo učitavanje. Pogotovo sad dok već 30-ti put pokušavam onog Gascoina da sredim (nisam gledao na YT). Jako se iznerviram svaki put, ruke mi se tresu i tih 40-ak sec mi dobro dođe. Zadnji put npr. skontam kako ću ga srediti ali u tom ludilu nisam ni video da nemam nijedan metak. Popi*deo sam.

Zar Blood vials ne bi trebali da se dopune na 20 svaki put kad pogineš ili se vratiš u Hunter's dream?

Samo ako ih imas vec u steku. Ako nemas moras da grindas za BV. Svaki BV koji pokupis, a nosis vec maksimalno 20, automatski se rasporedjuje u stek odakle se popunjava kada se vratis u Dream sa manjom kolicinom BV - i tako dok ne nestane.

Ako pogines dok imas 18, dopuni se do 20. Ako imas 15-17, dobijes jedan na poklon :).

Radi bolje preglednosti :D, cisto ako je nekom promaklo na prethodnoj stranici kao meni :D.

Vidi stvarno, ja sam stavljao blood vials u stek i oni su se automatski ubacivali u inventar, nisam ni izvalio dok ih nije zafalilo.
Igra postaje bas dosta teza u onom Unseen village, brate kad te pukne onaj sa pleckom na ledjima uzme 70% energije, bas mora strpljivo sa njim.
Mada je odlicna lokacija za grind, tipa 15k ehoes dobijes za jedan run, svinja daje preko 3k samo.

Stize patch! :D
Valjda ce izaci pre nego sto predjem igru.
http://www.gamespot.com/articles/bloodborne-patch-reduces-load-times-later-this-mon/1100-6426626/

Može li neki tip kako preći onog električnog boss-a?
Znam da treba da mu se motam oko nogu, ali kad napadam uopšte ga ne pogodi. Ubio me je već 10x, totalni douchebag!

Jel si razmisljao o spoiler tagovima ili cemo da gledamo direktan prenos cele tvoje igre?

Može li neki tip kako preći onog električnog boss-a?
Znam da treba da mu se motam oko nogu, ali kad napadam uopšte ga ne pogodi. Ubio me je već 10x, totalni douchebag!
Možeš sasvim komotno da budeš oko njegovih nogu i čak ne moraš da bežiš kad krene da radi elektrošok :) Trik je da naučiš tajming i da se rolaš u pravom trenutku kroz njegov napad-invincibility frames te spašavaju :) Al treba malo skila da se ne lažemo :) Samo mlati jednu nogu pa drugu i onda kad padne udri koliko možeš dok ne ustane

Poslednja izmena:
@Ivan
Nema ova igra pricu da se moze spojlovati, ne mogu sa telefona da koristim spoiler tag.
Svejedno nemas predstavu koji je to boss, nisam mu rekao ni naziv, a i da ti kazem sve kako tacno do detalja kako da ga ubijes neces ga ubiti tek tako, pogotovo sto nemas iskustva sa Souls igrama.
Tako da ne vidim neki poseban razlog za spoiler tagove uopste u temi.

Možeš sasvim komotno da budeš oko njegovih nogu i čak ne moraš da bežiš kad krene da radi elektrošok :) Trik je da naučiš tajming i da se rolaš u pravom trenutku kroz njegov napad-invincibility frames te spašavaju :) Al treba malo skila da se ne lažemo :)

Ali cim mu pridjem oko nogu, on skoci napred, nazad, toliko bezi da ne mogu da ga stignem, a mlati brate ima domet rukama da nije realno.
Valjda ce mi pomoci sto sam malo nabudzio oruzje i nabavio bolt resistant armour.

Zavisi kako igras igru.
Ja recimo ne gledam tutoriale, ne citam po netu i smeta mi kada mi neko nesto spojluje.
Nije tesko potruditi se.

@Ivan
Nema ova igra pricu da se moze spojlovati, ne mogu sa telefona da koristim spoiler tag.
Svejedno nemas predstavu koji je to boss, nisam mu rekao ni naziv, a i da ti kazem sve kako tacno do detalja kako da ga ubijes neces ga ubiti tek tako, pogotovo sto nemas iskustva sa Souls igrama.
Tako da ne vidim neki poseban razlog za spoiler tagove uopste u temi.

@ivan :
Prevod:

Ne znam na telefonu da ukucam spoiler tag.
Ti si obican peasant, kao i svi vi ostali sto koristite konzole, i treba da budete zahvalni sto sam se ja spustio na vas nivo da vam objasnim kako se to radi....

:d :d

Zavisi kako igras igru.
Ja recimo ne gledam tutoriale, ne citam po netu i smeta mi kada mi neko nesto spojluje.
Nije tesko potruditi se.
Ako si tako uspeo da je predjes svaka cast.
Ja cim zaglavim negde bas duze pogledam kako, sta jer izgubim volju da igram.
Plus je ovo igra koja ima mnogo tajni, slucajno sam video da ima gomila huntera kroz igru pored kojih vecina nas samo prodje, a da ni ne zna za njih.
Malo me to nervira kod game desing-a From-a, jer ne kapiram kako te likove i iteme naci ako se ne pogleda neki guide.
Znam da sam za Dark Souls morao da koristim dosta guide, unistavali su me u Demons Ruins.

Uglavnom jedna od osnovinih greski koju vidim da ljudi prave oko ovih igara je to da se opterecuju sa echoes/souls, pa krenu zbog toga da ginu ko blesavi.
Ja na to odavno ne obracam paznju, bitno je ubiti boss-a, a uvek ima lokacija za grind.

"Dajte tip za ovaj boss klip", lol :d

Šta treba konzolu i ličnu kartu da slikam? :D
Svašta.
Bolje daj da se piše o igri nego o tome ko šta misli o konzoli.
Meni nije žao što sam je uzeo samo radi Bloodborne, so kraja veka PS4 biće bar još 2 From igre, 2 Metal Geara i meni skoro dosta. Ako još nešto vanserijski izađe tim bolje.

Metal Gear sada izlazi i za PC. Doduše, ne znam šta će biti kada Kojima napusti dosadašnji dil pošto odlazi nakon MGS5 i kome će se carstvu priklanjati, ako ijednom.

Vrh Dno