Šta je novo?

PS3 vs PC

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ono najgore po tebe je sto na konzoli nikad neces ni imati simulaciju voznje kao na PC-u jer to ne moze da se proda svakome kao GT4/NFS ;)

Driveru, ti ozbiljno imaš problema sa opsednutošću PS3. Neki dobar psihić će valjda znati da objasni zašto u poslednjih 300 postova nemaš ni jedan u kome se ne pominje ova konzola.
Kako čovek može sada da poredi PS3 i PS kada se još ne zna kada će konzola izaći i na šta će ličiti? Isuviše nepoznatih u ovom trenutku.
Ja sam veoma zainteresovan za PS3, naročito ako u osnovnom pakovanju bude dolazio hard disk sa Linux-om. Naravno, neću se odmah zaleteti da kupim, već ću sačekati da cena padne i vidim kako se konzola pokazala. Iznad svega, sačekaću da vidim hoće li biti pronađen način za lako piratizovanje igara, bez ugradnje posebnih čipova koji pojačavaju laser i brzo ga uništavaju.
Kompjuter će mi u svakom slučaju i dalje biti potreban, najviše zbog toga što PS3 neće imati rezač. Ali ako se PS3 pokaže dobro i sve više softvera počne da stiže za njega, ne isključujem mogućnost da ću PC početi da koristim sve manje i manje, a zaboravio bih i na njegovo apgrejdovanje. Ipak, želeo bih da moj PC i PS3 dele isti monitor, pošto ne nameravam da kupujem HD televizor.

driver je napisao(la):
To je ono shto fali PC igrama, PC je industrija i gleda se samo zarada...

Lupi i ostane živ :p , a Sony industrija je dobrotvorno društvo i skup GNU freakova koji prave igre iz ljubavi...

Ako imaš dobru ideju za igru i relativno mali budžet i nemaš jakog distributera da li ćeš tu igru razviti za PC tržište ili za konzole?

Nemam ja ništa protiv konzola, čak planiram da uzmem neki PS2, za ispod TV-a za opuštanje na brzinu, ali zna se kakve igre se tu mogu igrati, Mene kad bi neko natero da moram igrati FPS (ili RTS) na konzoli... rađe mi daj pištolj da si prekratim muke :) . Ako spojiš miš tastaturu i monitor, šta si onda dobio? još jedan komp? da ne spominjemo da moraš onda odvojiti posebno mesto u prostoriji samo za konzolu, tu se onda gubi smisao igranja na konzolama uopšte.

Poenta: PC je uber-igračka mašina, ono što se na PC-u može odraditi drugi mogu samo još da sanjaju. Nedostatak kvalitetnih naslova ne treba meštati s tim na čemu se može bolje i kvalitetnije igrati.

Poslednja izmena:
Slazem se da je thread malo rano podignut,naslov je PS3 vs PC a kao sto neko rece PS3 jos nije izasao,a i kad izadje trebace malo vremena da prodje da sve "legne" na svoje mesto.Driveru mozda si mogao nazvati thread "Konzole vs PC" i onda bi stvarno imali o cemu da raspravljamo,i konzole ali i PC imaju bogatu istoriju sto se tice igara.Takodje se slazem da je pc trenutno u krizi ali to moze ali i ne mora da znaci da je mrtav i da ce PS3 da ga razbije.Mislim da treba jos malo sacekati pa onda da se svadjamo :)
Inace,posedujem PSX konzolu.

driver je napisao(la):
Shta znachi PS3 nece ? Jel znash uopshte za kad je najavljen PS3 ili samo prognozirash ? Ajde mi to reci bez google-a ako mozesh :)

Znam da se datum i nezna. Znam da su samo doneli kuciste na ovogodisnjem CES-u.

Kako to kochi ? Tebi je grafika najbitnija stavka ? Pa najbolje igre na PS2 su upravo Sonijeve, kakve to veze ima sa PC trzishtem ?

Kochi, hocu igre novije generacije (koje ce PS3 mozda i doneti do neke tacke), hocu da igre budu toliko realisticne da budu poput filma. To je pravi pomak, a ne 3 deo Princa od Persije.

A ovo tabachine, platforme i voznje je isto ko ono mercedes je najbolji. Chuli ste za tekena, gran turismo i crash i sada su to sve igre za PS2 ? Da li ti imash PS2 i PC i imao si PS1 i PC u ono vreme, pa sada mozemo da napravimo direktno poredjenje poslednjih 10 godina ?
[/quote]

Ja sam takve igrice izgustirao jos na C64, i 486-ici i bogme cekam Oblivion, a da imam vremena cepao bih WoW ili EvE Online :(

Ja jednostavno ne mogu da se naviknem na konzolaski stil izvodjenja.
Igrao sam igrice i na PS1 i na PS2 ali mi je PC i dalje zakon.Jedina
prednost konzola je gamerVSgamer feeling .

PS3 R U L E S. :Klanjanje

hejvule je napisao(la):
Jedina prednost konzola je gamerVSgamer feeling .

Slazem se da je lepo kada sa ortakom sednes, uzmes kokice i pikas neki PES ili neku voznju.

PC zato ima gamerVS1000gamera...

Tako sam dosao do toga da su jedina prednost konzola kokice, smoki, eventualno pivo (koje mi opet nekako bolje pristaje uz PC, uz konzolu ide neki sokitj) i igranje bez razmisljanja i nekih sitnih smetajucih faktora.

Poslednja izmena:
:D :D :D
E vuno... Morao si svoj thread da otvoris.. Kad sam tek video temu, mislio sam neki newcomer otvorio i da ce da padne katanac ubrzo, kad ono Driver.. :d

driver je napisao(la):
PC je industrija i gleda se samo zarada, a isto to je i X360 pa vidi kako prolazi..

:zgran: :d
PC je industrija, aa? A Sony nema nikakav profit od konzola, i od igara, oni to cisto onako u slobodno vreme, za svoju dusu, i za dusu svojih kupaca.. :D

Pazi sto god sam stariji, kriterijum za igre mi se sve vise povecava, a i uopste zainteresovanost za igrice mi se tako smanjila, da mislim da jednu igru godisnje obrnem, ako i toliko..
Kazes kad PS3 i GT5 izadje, da ce svi PC korisnici da zaborave svoje voznje na PC-u i da navale na PS3 i GT5??.. :D
Pa ti pricas o nekom profitu i kako je PC biznis, a upravo je profit glavno sto pokrece tog GT maga da nastavlja da pravi GT serijale.. Shvati to vise.. konzole su ti kao automati, znaci brza zabava, bez ikakvih podesavanja, i da igra bude sto laksa, odnosno sto zabavnija.. Iako je tacno da PS2 sa svojim slabasnim procesorom nije mogao da gura realnu fiziku, kao sto je na PC simulacijama, opet verujem i da je mogao, da bi GT4 bio isti kao sad.. Zasto je to tako.. Zato sto su konzole namenjene takvim kupcima, necu da kazem klincima, jer svi znamo da klinci mogu stvarno da rasturaju igre, i da igraju bolesno dobro, cak i najteze igre, nego kupcima kao sto su neki ljudi koji veze sa vezom nemaju sa tim trzistem, sa tim razvojem, koji bi samo na brzaka da se zabavi, bez nekog naprezanja... Sta mislis sta bi se desilo da u GT4 pukne guma od prevelike zagrejanosti?? Pa tom korisniku bi se smucila igra, i ne bi znao sta se desilo, samo bi primetio da auto vise nece da ide napred dok on pritiska na dzojpedu, i razbio bi Soni iz besa.. :d
Shvati da je to jednostavno takvo trziste, da su to takvi kupci, koji ne traze savrsenu simulaciju, a distributerskim kucama i Soni-ju je sve (izvini sto cu da te razocaram) do novca, i profita..

Ahahaha, pa kako sad da udarim quote na 20 postova ;)

Poshto se po stoti put ponavlja isto. Konzola imaju glupe i dechije igre, mi imamo Oblivion a onda godinu dana pauze, taman do sledece igre da skupite pare za upgrade:), samo cu da odgovorim uopshteno shto se tiche profita i pogotovo ono "konzole su za americhku decu", jer to je usko povezano sa profitom.

Playstation, najpopularnija i najprodavanija konzola na svetu je japanska. Najbolje izdavachke kuce na svetu su japanske (ne govorim o tome kakve su igre, vec o programerskim majstorijama koje su napravili), kakve to veze ima sa americhkom decom ?

Razlika izmedju nachina poslovanja Microsofta i Sonyja je velika. Sony je u svakoj generaciji konzole doneo neshto shto je nevidjeno, pazljivo planirao, razvijao, ubacio novu tehnologiju, sony to radi otkad postoji, verovatno je najveci pionir u svetu elektronike. Shta radi Microsoft ? Krade tudje ideje,stavi PC u drugachije kucishte i eto ti Xbox ? PS3 ima novi procesor specijalno razvijen u tu svrhu, memoriju nigde komercijalno iskorishcenu, novi optichki drajv, sve sony razvio, a shta je uradio microsoft ? Uzeo postojeci powerPC i eto konzola. Obecavao kule i gradove, do sada ima 12 (slovima: dvanaest) igara, a mesec i po dana se nishta zivo novo nije pojavilo. Hteli su da preduhitre sony i kao da naprave user base, nisu uspeli da naprave ni 3 milinoa konzola za 2.5 meseca. Sony ce istog dana u japanu prodati milion konzola, a 3 miliona u prvoj nedelji, samo u japanu. Microsoft izbaci nedovrshenu konzolu, nedovrshene igre, odlozi najbolje igre planirane ubrzo posle launcha (ukljuchujuci Oblivion), znachi slaze sve kupce koji su se nadali da ce igra izaci pa kupili konzolu brze bolje. To je americhka poslovna politika, a mislim da svi ovde znamo shta Microsoft radi i koju shtetu pravi i PC industriji. Ili vi ne kapirate, navikli ste na patcheve, ******, nestabilnost, pucanja, konflikte, nove drajvere, reinstalaciju. Isto ko miloshevic shto je navikao narod da je dovoljno da ima leba i mleka u prodavnici, i to je dosta.

Sa druge strane, Sony je firma potekla iz naroda sa velikim ponosom, poshtovanjem, naroda bez koga bi u tehnologiji i elekronici bili 5 godina iza, naroda koji je potpuna suprotnost amerikancima. Sony je Segu unishtio chistom konkurencijom i kvalitetom proizvoda. Da li to X360 pokushava da uradi ? Ne. Oni se bave najgorim sredstvima i najgorim lazima umesto da gledaju sebe i pokushaju sami da budu shto bolji.

Dovoljno se zna i dovoljno je prikazano da bi mogao da steknesh okvirni utisak, a onda nastupa chinjenica da je to Sony koji je dve generacije pobio sve oko sebe, i ubio Segu, ali to nije uradio onako kako Microsoft radi, vec jednostavno konkurencijom i kvalitetom.
Sta se zna????? Do sada nije prikazana igra,demo,ingame film,mozda sem UT7 sto opet ne govori o finalnom proizvodu.
Mozda driver ima PS3 nego nece da kaze. :D
Sto se tice zarade i uspeha za PS jedna od stavki sto i ****** igre se dobro
prodaju dok na PC tesko da ces to doziveti.
Driver tek kada se pojavi PS3 ovaj tread ce imati nekog smisla.

Glas za PC!!!!

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Isto ko miloshevic shto je navikao narod da je dovoljno da ima leba i mleka u prodavnici, i to je dosta.

Sa druge strane, Sony je firma potekla iz naroda sa velikim ponosom, poshtovanjem, naroda bez koga bi u tehnologiji i elekronici bili 5 godina iza, naroda koji je potpuna suprotnost amerikancima.
ovo je vrh vrhova :)

nego kad svi vec pominju da se na jedan upgrade PC-a baci cela konzola, pa koliko ce ta konzola da kosta ?

Da ne bude Driver protiv svih ja mu dajem podrsku,jedino velika zamerka sto ne sharuje preko DC++ sve PS3 HI-res trailere koje ima !!! :p
Evo i ja budzim redovno PC a ni sam ne znam zasto,valjda je neka zavisnost u pitanju,kako neko odrastao,zaposlen,ozenjen moze da ima vremena da proba sve te zanrove medju igrama i da ih posteno odigra,sta meni znaci sto na PC-u ili konzolama, ima u istom trenutku 5 dobrih igara kad nemam vremena da ih sve odigram! :d
Da ne bude cista kuknjava ovo ima veze sa onom pricom kako su PC igre za odrasle a konzole za decu,e pa odakle odraslima toliko vremena da se igraju na PC-u i postignu sve ostalo u zivotu,a pogotovu ako su navuceni na neku online igru tipa CS,onda se svi ostali zanrovi debelo zapostavljaju!

Zakljucak:ako sam ja skapirao da odrasli i nemaju previse vremena za igranje onda to ovi sto prave igre odavno znaju,tako da nevezano koja je platforma u pitanju ciljna grupa je slicna po godistu!

p.s.Dokaz za ovo je sto sam skoro bio u nekoj nasoj softverskoj kuci koja razvija neku strategiju za strano trziste,pitam ja lika zasto hoce mene da zaposli kad nisam neki strucnjak,a on mi kaze kako ne mogu da nadju nikog starijeg(25-30 god) ko ozbiljnije igra igre i moze da radi u editoru!
Svi koji su se javili su u fazonu :''pa igrao sam ranije igre,ne bas u poslednje vreme'!?' :d

ako ce ovo na neki nacin pomoci da driver ne smara po PC treadovima evo reci cu "konzole" :)

ToxiC je napisao(la):
nego kad svi vec pominju da se na jedan upgrade PC-a baci cela konzola, pa koliko ce ta konzola da kosta ?

Kostace manje od jedne high-end graficke kartice. ;) Sa tom grafickom karticom mozes da se slikas bez ostatka sistema, koji isto treba da bude high-end kako bi ta kartica dosla do izrazaja, a to sve skupa kosta prilicno mnogo. :crash:

Sve sony razvio?Tesko:Cell je IBM-ovih ruku delo,graficka je iz nVidie ,pa ispada da je Sony razvijao PS3 koliko i Apple svoje rachunare:).Ja sam imao sve japanske konzole koje su se pojavile u zadnjih 20 godina(od 8-bitnog nintenda pa do dreamcasta i ps2) i mogu da ti kazem da je dreamcast bio jedina konzola van svog vremena,ali to Segi nije mnogo pomoglo,jer u ovom poslu kao i u svakom drugom treba puno para i dobar marketing,a ne neka revolucionarna tehnologija.Svi ljudi obozavaju da mrze microsoft,pa kako to da onda svi koriste njihove proizvode?Uvek ima alternativa u vidu Linuxa,ali ljudima je lepse da nakace na forum uz pomoc internet explorera i da onda pljuju MS.Svasta.
PS3 tesko da ce se pojaviti skoro u vecim kolicinama,zbog skupog BR chitaca,pa je mnogo verovatniji scenario da ce ga dati na kasicicu samo u japanu po velikoj ceni,da ne bi izgubili mnogo novca,ali i da bi naterali ljude da sacekaju PS3 umesto da se zalecu na X360.

Ja imam Ps1,Ps2 sigurno cu da kupim i Ps3 imam i PC ali uvek cu da budem za konzole nikad necu da promenim misljenje.

Preuzeto sa http://www.exxtreme3d.co.yu/ :

Izdanje magazina PSM za mart 2006. je procurilo na net, pa evo i kljucnih stavki koje ce vas naterati da razmislite o kupovini playstation 3 konzole.

- PS3 ce imati online servis bolji od Xbox live
- PS3 cete moci da koristite kao digitalni video rekorder
- moci cete da ga povežete sa PSP konzolom
- u razvoju je daleko više igara nego što se zna
- finalni PS3 developer kit je brži nego što se zna
- imace servis slican iTunes za download filmova i muzike
- preko interneta, moci cete da koristite vaš PS3 kao svojevrstan server za vaš PSP. Moci cete da gledate filmove, šaljete fajlove i programirate snimanje vašeg PS3 video rekordera.
- firmware ce postepeno poboljšavati vaš PS3
- Blu Ray jedinica u PS3 nece dodatno podici cenu, jer za razliku od stand-alone jedinice, PS3 ima Cell procesor i RSX koji ce obavljati razne Blu Ray funkcije.
-Izaci ce na jesen 2006.

Poslednja izmena:
pa sta je onda strategija za ubuduce.... PC za rad i audio/video obradu, a konzole za igranje....hejjjjj pa oce ATi i nVidia sedeti skrstenih ruku :)
izgradili imperiju na nama budalama koji, cim izadje novi GPU, mi po net-u i gledamo rewiev-e istih.... mislim nije sve u ljubavi ima nesto i u lovi !!! kad se ponudi timu programera da se napravi naslov samo za PC ;)

a kad smo kod toga, zasto se ne napravi GT4 (ili koji vec) za PC :)

ova prica se ponavlja pre svakog izlaska konzola nove generacije.... ne treba se uzbudjivati, odslusacemo i ovaj put....i NISTA se nece promeniti - ni ovaj put...

samo jos da naglasim da nemam nista protiv konzola, zna se za koga su, koliko kostaju, itd.....jedino mi je mnogo los nacin na koji se kod nas prica o tome...
PC i konzole uopste ne treba da budu konkurencija......

Inace, licno OBOZAVAM SONY kao kompaniju, i slazem se sa Driverom u vezi sa njihovom filozofijom itd..... NIKAD, ali apsolutno NIKAD u zivotu nisam video los SONY proizvod.....

bakster je napisao(la):
Sve sony razvio?Tesko:Cell je IBM-ovih ruku delo,graficka je iz nVidie ,pa ispada da je Sony razvijao PS3 koliko i Apple svoje rachunare:).Ja sam imao sve japanske konzole koje su se pojavile u zadnjih 20 godina(od 8-bitnog nintenda pa do dreamcasta i ps2) i mogu da ti kazem da je dreamcast bio jedina konzola van svog vremena,ali to Segi nije mnogo pomoglo,jer u ovom poslu kao i u svakom drugom treba puno para i dobar marketing,a ne neka revolucionarna tehnologija.Svi ljudi obozavaju da mrze microsoft,pa kako to da onda svi koriste njihove proizvode?Uvek ima alternativa u vidu Linuxa,ali ljudima je lepse da nakace na forum uz pomoc internet explorera i da onda pljuju MS.Svasta.
PS3 tesko da ce se pojaviti skoro u vecim kolicinama,zbog skupog BR chitaca,pa je mnogo verovatniji scenario da ce ga dati na kasicicu samo u japanu po velikoj ceni,da ne bi izgubili mnogo novca,ali i da bi naterali ljude da sacekaju PS3 umesto da se zalecu na X360.

Cell su radili zajedno IBM, Sony i Toshiba, Microsoft je otishao kod IBMa i rekao "dobar dan, hocemo da kupimo procesor sa lagera". RSX je NVidijin, ali su ga opet radili zajedno sa Sonijem, tako da bude u skladu sa ostatkom sistema. Microsoft je opet otishao kod ATIja i rekao dajte najbolje shto imate. Ovi uzeli R500, ubacili na brzaka unified shadere, bukvalno experimentalno, jer X360 je vec bio gotov pre nego shto je R500 predstavljen uopshte. X360 je frankenshtajn.

Previshe chlanaka po netu imash o arhitekturi obe konzole, i prichi programera koji rade na obe konzole, vecina njih se slaze da je PS3 hardver uradjen daleko elegantnije, shto je potpuno logichno, u razvoju je preko dve godine vishe od X360. A da, Microsoft je pre svega napravio konzolu koja ce biti shto jeftinija i kojoj ce cena pasti shto pre, a takodje i krenuo sa proizvodnjom odmah u Kini, da dodatno spusti troshkove. Da li treba da pominjem kakve sve probleme konzola ima zbog takvog nachina poslovanja ?

ToxiC je napisao(la):
ovo je vrh vrhova :)

Ne razumem shta je smeshno ? KAda bi znao neshto o japanskoj kulturi, bio bi mrtav ozbiljan...

Cena PS3 nije josh najavljena, ali ce biti 400-450$, ima samo grafichkih skupljih od toga..

stavrik je napisao(la):
Sta se zna????? Do sada nije prikazana igra,demo,ingame film,mozda sem UT7 sto opet ne govori o finalnom proizvodu.
Mozda driver ima PS3 nego nece da kaze. :D
Sto se tice zarade i uspeha za PS jedna od stavki sto i ****** igre se dobro
prodaju dok na PC tesko da ces to doziveti.
Driver tek kada se pojavi PS3 ovaj tread ce imati nekog smisla.

Glas za PC!!!!

A mozda sam ja pratio a ti ne ? Da li si mozda chuo za metal gear solid 4 ingame, realtime demo na 2.4Ghz i 6800 SLI, znachi najbedniji devkit ?

Na PS se ****** igre dobro prodaju, a najprodavanija igra na PCu su gomila onih usranih Tycoon-ova i Sims ? :)

Da li znash koja je igra 2005. godine po gamespotu, i kojih su prvih 5 ? God of war prvi, a od ostalih chetiri, tri igre su sa PS2. PCa nigde i nema, jer kad je imao poslednju poshtenu igru ? Kladim se da niko u ovom threadu nije igrao God of war a da posle moze da kaze da nije najbolja avanturistichka igra ikada...

Ivan® je napisao(la):
Inace, licno OBOZAVAM SONY kao kompaniju, i slazem se sa Driverom u vezi sa njihovom filozofijom itd..... NIKAD, ali apsolutno NIKAD u zivotu nisam video los SONY proizvod.....

Очигледно ниси купио њихов ноутбук... :)
http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/37205/

За квалиет ок, али ја НИКАД апсолутно НИКАД у животу нисам видео приступачан СОНИ производ.

Pa sto nisi nazvao temu PS3 vs X360??? LOL a da vec postoji takva.. ;)
Ja se slazem sa svim tim, da ce PS3 totalno da oduva X360, ali nikad nece biti pretnja PC trzistu... Slazem se da konzole imaju bolje avanturisticke igre, God of War je primer perfektne igre tog zanra, ali nikad nece imati SIMULACIJE.. To je glavna razlika, bar po meni..

Nece se ovo dobro zavrsiti...driveru bices odgovoran za gradjanski rat na kraju :d

mozda sam ja pratio a ti ne ? Da li si mozda chuo za metal gear solid 4 ingame, realtime demo na 2.4Ghz i 6800 SLI, znachi najbedniji devkit ?
Pogledao sam odavno taj mgs4 film i izgleda poprilicno dobro kao UT7 ali kada ga puste na PS3 konzoli tada cu reci da sam odusevljen.
Na PS se ****** igre dobro prodaju, a najprodavanija igra na PCu su gomila onih usranih Tycoon-ova i Sims ?
To sto ti ne volis takve igre neznaci da su lose.

Odakle da pocnem...
znate li zasto je japan tako razvijen...zato sto dok su u japanu ziveli ljudi,ostatkom sveta su jos uvek harali dinosaurusi:d
Kao prvo podrska ide driveru, japanu, sony-ju. Da pomenem da iako ne poznajem japansku kulturu(osim onog sto sam video iz neprejebivih japanskih horora) ja ih veoma postujem.
za pocetak mislim da sony nije dovoljno zastupljen na nasem trzistu...kad sam hteo da kupim sonijev atrac prvo sam ga trazio u sonijevom predstavnistvu, a oni su tamo imali samo dva jadna cd plejera...a na sajtu ima bar 50...kad sam hteo da kupim dvd pleyer u celom pancevu nisam mogao da nadjem jedan *ebeni player...shvatate sto se tice zastupljenosti...tako da bi prica bila drugacija da su sonijevi proizvodi bar malo vise zastupljeniji tj. shvatili bi zasto driver, ja i ostali imaju toliko vere u sony.Sony je uvek vazio za jednog od najboljih proizvodjaca elektricnih uredjaja, tako da verujem da ce napraviti cudo od PS3...oni koji misle da ce ps3 biti njesra i krs i slab neka razmisle o ovome "ps3 ce biti bar 2x bolji od ps2" a vec znate kako je ps2 prosao.
sto se tice onih koji pitaju da li moze na soniju da se crta, animira...da vas podsetim PC-business only;PS-games only ;svako je najbolji za svoju svrhu.
i ja sam bio u fazonu smrt konzolama(iako sam imao ps1) dok nije ortak pazario sony2 onda sam se raspametio, u zadnjih godinu dana vise sam igrao igre za sony2 koji nemam nego za pc, zasto...zato sto vise nista zanimljivo ne izlazi za pc, da ne pominjem sve vecu zahtevnost. igre vise nisu originalne, nemaju zanimljive price, iznova preradjuju jednu te istu pricu. npr. zasto nema neka igra sa ww2 tematikom gde ces rat gledati iz ociju nemca...zato sto ima 50 igri gde si amer ili britanac, kako nema neka igra gde si demon i koljes ljude...zato sto ima 100 gde si jadan human i ubijas demone i ostale "zgadije". Kad bi samo znali koliko mi je prijao zone of the enders, shaolin monks, oni, re4, dmc...

Sony caruje pc klade valja! :D

:wave:

Poslednja izmena:
Ljudi dobro je i jedno i drugo ne svadjajte se deco ,

Angry lead to suffering, suffering lead to dark side...Guru

stavrik je napisao(la):
Pogledao sam odavno taj mgs4 film i izgleda poprilicno dobro kao UT7 ali kada ga puste na PS3 konzoli tada cu reci da sam odusevljen.

To sto ti ne volis takve igre neznaci da su lose.

Jel ja treba da otvorim jedan PS3 faq thread i da ispishem sve o njemu, kada vec niko ne prati a voli da udara repliku ?

MGS4 realtime demo je pushten u septembru na TGSu (Tokyo game show) na beta devkitu koji je slabiji od konachnog PS3 (2.4Ghz i 6800SLI) i Hideo Kojima je demonstrirao da je to real time. Vrteo kameru, menjao svetla, dof, zezao se tamo na stageu, bash zbog gomile prozivki na E3 da su ono sve prerenderovani filmovi. Da li uopshte da pitam da li se neko seca iste takve demonstracije MGS2 pre 5 godina kada ljudi takodje nisu verovali da je to realtime, pa je na kraju igra izgledala josh bolje. MGS2 i danas izgleda neverovatno, i za PC standarde, a port na Xbox recimo nema neke efekte jer jednostavno hardverski ne moze da ih napravi, iako ima daleko jachi hardver, pogotovo GPU.

Nije sve u raw snazi, ima neshto i u dobrom hardveru, dobrim programerima, a pogledaj i moj signature :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno