driver je napisao(la):To je ono shto fali PC igrama, PC je industrija i gleda se samo zarada...
driver je napisao(la):Shta znachi PS3 nece ? Jel znash uopshte za kad je najavljen PS3 ili samo prognozirash ? Ajde mi to reci bez google-a ako mozesh![]()
Kako to kochi ? Tebi je grafika najbitnija stavka ? Pa najbolje igre na PS2 su upravo Sonijeve, kakve to veze ima sa PC trzishtem ?
[/quote]A ovo tabachine, platforme i voznje je isto ko ono mercedes je najbolji. Chuli ste za tekena, gran turismo i crash i sada su to sve igre za PS2 ? Da li ti imash PS2 i PC i imao si PS1 i PC u ono vreme, pa sada mozemo da napravimo direktno poredjenje poslednjih 10 godina ?
hejvule je napisao(la):Jedina prednost konzola je gamerVSgamer feeling .
driver je napisao(la):PC je industrija i gleda se samo zarada, a isto to je i X360 pa vidi kako prolazi..
Sta se zna????? Do sada nije prikazana igra,demo,ingame film,mozda sem UT7 sto opet ne govori o finalnom proizvodu.Dovoljno se zna i dovoljno je prikazano da bi mogao da steknesh okvirni utisak, a onda nastupa chinjenica da je to Sony koji je dve generacije pobio sve oko sebe, i ubio Segu, ali to nije uradio onako kako Microsoft radi, vec jednostavno konkurencijom i kvalitetom.
ovo je vrh vrhovadriver je napisao(la):Isto ko miloshevic shto je navikao narod da je dovoljno da ima leba i mleka u prodavnici, i to je dosta.
Sa druge strane, Sony je firma potekla iz naroda sa velikim ponosom, poshtovanjem, naroda bez koga bi u tehnologiji i elekronici bili 5 godina iza, naroda koji je potpuna suprotnost amerikancima.
ToxiC je napisao(la):nego kad svi vec pominju da se na jedan upgrade PC-a baci cela konzola, pa koliko ce ta konzola da kosta ?
bakster je napisao(la):Sve sony razvio?Tesko:Cell je IBM-ovih ruku delo,graficka je iz nVidie ,pa ispada da je Sony razvijao PS3 koliko i Apple svoje rachunare.Ja sam imao sve japanske konzole koje su se pojavile u zadnjih 20 godina(od 8-bitnog nintenda pa do dreamcasta i ps2) i mogu da ti kazem da je dreamcast bio jedina konzola van svog vremena,ali to Segi nije mnogo pomoglo,jer u ovom poslu kao i u svakom drugom treba puno para i dobar marketing,a ne neka revolucionarna tehnologija.Svi ljudi obozavaju da mrze microsoft,pa kako to da onda svi koriste njihove proizvode?Uvek ima alternativa u vidu Linuxa,ali ljudima je lepse da nakace na forum uz pomoc internet explorera i da onda pljuju MS.Svasta.
PS3 tesko da ce se pojaviti skoro u vecim kolicinama,zbog skupog BR chitaca,pa je mnogo verovatniji scenario da ce ga dati na kasicicu samo u japanu po velikoj ceni,da ne bi izgubili mnogo novca,ali i da bi naterali ljude da sacekaju PS3 umesto da se zalecu na X360.
ToxiC je napisao(la):ovo je vrh vrhova
nego kad svi vec pominju da se na jedan upgrade PC-a baci cela konzola, pa koliko ce ta konzola da kosta ?
stavrik je napisao(la):Sta se zna????? Do sada nije prikazana igra,demo,ingame film,mozda sem UT7 sto opet ne govori o finalnom proizvodu.
Mozda driver ima PS3 nego nece da kaze.![]()
Sto se tice zarade i uspeha za PS jedna od stavki sto i ****** igre se dobro
prodaju dok na PC tesko da ces to doziveti.
Driver tek kada se pojavi PS3 ovaj tread ce imati nekog smisla.
Glas za PC!!!!
Ivan® je napisao(la):Inace, licno OBOZAVAM SONY kao kompaniju, i slazem se sa Driverom u vezi sa njihovom filozofijom itd..... NIKAD, ali apsolutno NIKAD u zivotu nisam video los SONY proizvod.....
Pogledao sam odavno taj mgs4 film i izgleda poprilicno dobro kao UT7 ali kada ga puste na PS3 konzoli tada cu reci da sam odusevljen.mozda sam ja pratio a ti ne ? Da li si mozda chuo za metal gear solid 4 ingame, realtime demo na 2.4Ghz i 6800 SLI, znachi najbedniji devkit ?
To sto ti ne volis takve igre neznaci da su lose.Na PS se ****** igre dobro prodaju, a najprodavanija igra na PCu su gomila onih usranih Tycoon-ova i Sims ?
stavrik je napisao(la):Pogledao sam odavno taj mgs4 film i izgleda poprilicno dobro kao UT7 ali kada ga puste na PS3 konzoli tada cu reci da sam odusevljen.
To sto ti ne volis takve igre neznaci da su lose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari