Šta je novo?

PS3 provaljen ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
retko koja igra je 25GB...

Lost The Game EUR PS3
3.94GB
Fifa Street 3 EUR PS3
2.64GB
Devil May Cry 4 USA PS3
7.87GB
Devil May Cry 4 EUR PS3
7.74GB
Conflict Denied Ops EUR PS3
7.74GB
The Club EUR PS3
5.41GB

Ma to su verovatno mislili zato što je 1 igra 25 giga. Sasvim dovoljan i onaj od 80:), to je tri igre odjednom. Nikad više nisam ni igrao;)

Bas to sam i mislio. Nije skupa ni 500 GB varijanta, ali mislim da 200 GB je sasvim dovoljno.

MGS4 zauzima 50 GB..........;)

retko koja igra je 25GB...

Lost The Game EUR PS3
3.94GB
Fifa Street 3 EUR PS3
2.64GB
Devil May Cry 4 USA PS3
7.87GB
Devil May Cry 4 EUR PS3
7.74GB
Conflict Denied Ops EUR PS3
7.74GB
The Club EUR PS3
5.41GB
  • The Club (2008) (6,110.7MB) sa sve repair fajlovima (obično ovu cifru treba umanjiti za 20 do 25%)
  • BlackSite: Area 51 (9,379.2MB)
  • Dynasty Warriors 6 (21,104.9MB)
  • Lost Planet: Extreme Condition (9,519.5MB)
  • Clive Barker's Jericho (2007) (Multilingual) (3,668.7MB) p.s. koja je to shit igra (pazi kad ovo nisam imao potrebe da kažem ni za Area 51, ali ovaj Jericho je dno dna!
  • Folklore (2007) (15,980.6MB)
  • NBA Live 08 (2007) (8,192.3MB)
  • Unreal Tournament 3 (2008) (4,926.6MB)
  • FIFA Street 3 (2008) (2,934.8MB)
  • Devil May Cry 4 (9,084.4MB)
  • Turok (2008) (6,539.8MB)
  • Ratchet & Clank: Tools of Destruction (2007) (14,351.1MB)
  • Burnout Paradise (2008) (3,764.3MB)
  • The Orange Box (19,237.3MB) - WTF !!!
  • Lair (24,864.4MB)
  • Need for Speed: Pro Street (6,094.6MB)
  • Uncharted: Drake's Fortune (2007) (22,707.6MB)
  • Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII (14,091.4MB)
  • Medal of Honor Airborne (4,873.2MB)

sve može da se svuče sa news grupa, bez problema. Ekskluzive su uglavnom mnogo veće od multiplatformi...

Resenje mi se svidja, ako ovo nije neko lozenje, naravno. Ovo je sam pocetak, bice tu hiljadu varijacija kasnije. Mnogo je dobro sto ne mora da se stavlja custom firmware ili radi bilo kakav downgrade, tu bi vec postojao rizik da se nesto i zezne, ovako je cool. Jedino je lose sto si odsecen od svega sto je online cim izadje novi firmware....

U principu, meni deluje kao loženje. Najbolje da se sačeka tih 10 dana da ne bi došlo do razočarenja.

Posto vidim da su se svi slozili da je ovo tr00 ne ostaje mi nista osim da napisem
FAKE FAKE FAKE.
Dakle, ukoliko imate IQ>50 mogli ste da shvatite da ja mislim da je ovaj loader necija neslana sala. :)

Posto vidim da su se svi slozili da je ovo tr00 ne ostaje mi nista osim da napisem
FAKE FAKE FAKE.
Dakle, ukoliko imate IQ>50 mogli ste da shvatite da ja mislim da je ovaj loader necija neslana sala. :)

Mislim da cu se sloziti sa tobom. Ako je ovo i istina sta mislite da sony-jevci nece naci tu rupu u 2.1 i zakrpiti je u sledecem fw. Sta nam to govori da kad izbace svaki put novi fw mozemo da ocekujemo njegovo razbijanje koliko? Ko zna. Ili ce mozda trebati na svaki usb da se stavi po jedan HDD od 500gb:):):)
Dok ne bude kao sto je i do sad bilo ubacis pirat i igras mislim da ove price nema nista.Ja pirateriju gledam tako. Kupim disk ubacim i igram.
Nemojte pogresno da me shvatite ali ako iko zeli pirate na PS3 to sam ja.
Ali cela ova njihova prica sa ovim skalamerijama mi ne uliva bas neku nadu.
Ali da ne pricamo bez potrebe sacekacemo taj 23 march :):):):)

Kakvim skalamerijama? Eksterni hard disk povezan usb kablom? Da li moze jednostavnije od toga?

Poslednja izmena:
@ Cezar

ja sam i na PS2 pokretao igre sa hard diska... ne bi mi smetalo da to radim i na PS3.

A što se tiče Sonija, Fw i ostalo... pa naravno da će tako biti, tako je bilo i na PSP. Ako ga probiju, borba sa novim hakovima i novim sonijevim fw će trajati neko vreme, dok ga na kraju ne razbiu ko zvečku, kao što su na kraju uradili sa PSP.

A imam uisak da ce biti jos motivisaniji kad je u pitanju PS3 :)

@ Cezar

ja sam i na PS2 pokretao igre sa hard diska... ne bi mi smetalo da to radim i na PS3.

A što se tiče Sonija, Fw i ostalo... pa naravno da će tako biti, tako je bilo i na PSP. Ako ga probiju, borba sa novim hakovima i novim sonijevim fw će trajati neko vreme, dok ga na kraju ne razbiu ko zvečku, kao što su na kraju uradili sa PSP.

Lepo bi bilo...
Ali ps3 je daleko kompleksnija sprava od psp.
Ako ćemo po teoriji zavere, verovatno sony stoji iza ovog najavljenog hacka da podigne prodaju ps3, pa će posle da zavrnu malo slavinu (tipa: treba ti novi originalni firmver da bi igrao nove naslove) ;) :D

Upravo je izasao firmware update za PS3 koji ne donosi nista:). Ako ovo nesto ne govori, onda...:)
Vi sad vidite da li da update-ujete... :D

Poslednja izmena:
Wednesday, March 12, 2008

How it looks like

This is the i.load package (without the .iso) you need to play backups. It includes everything you need to start i.load on your PS3 at home. The final version 1.4 works on every PS3 worldwide. But think of: 40GB systems can't run PS2 backups. You need a usb keyboard to navigate through the i.load menue.
You can use a smaller external HDD as well (120GB,250GB,320GB) but then you can't store many games in it, 'cause our temp-system needs a lot of HDD space.

Noctice: Use at your own risk. We're not responsible for any demages on your PS3.

Please take part in our latest poll.

Greetings,

Group [Slump]

Poslednja izmena:
Upravo je izasao firmware update za PS3 koji ne donosi nista:). Ako ovo nesto ne govori, onda...:)
Vi sad vidite da li da update-ujete... :D

Hehe PRC!!

E nasli su bas kad ce da izbace novi firmware......ne znam sta da radim sada..............:trust:

Ako mene pitate online > backups

Poslednja izmena:
Koji recimo program koristiti za rezanje PS3 igara?

Wednesday, March 12, 2008

How it looks like

This is the i.load package (without the .iso) you need to play backups. It includes everything you need to start i.load on your PS3 at home. The final version 1.4 works on every PS3 worldwide. But think of: 40GB systems can't run PS2 backups. You need a usb keyboard to navigate through the i.load menue.
You can use a smaller external HDD as well (120GB,250GB,320GB) but then you can't store many games in it, 'cause our temp-system needs a lot of HDD space.

Noctice: Use at your own risk. We're not responsible for any demages on your PS3.

Please take part in our latest poll.

Greetings,

Group [Slump]

Jaooo, ljudi ako je ovo fake, pa ovo ima da bude najvece lozenje mase u istoriji... :p (zamislite koliko njih jos nije ni culo za i.load, a ima jos 10 dana do Release-a):S:

Zelim da verujem da nije, i jos uvek verujem...

Nista od igranja COD4 online (2.17 firmware), barem nedelju dana. Dok ne vidim dal ce od ovoga da bude nesto!

Znaci ipak su ti vaznije druge stvari :)
Ni ja ne update-ujem, pa cemo da vidimo...

zivo me zanima da li ce neko ko je video ovu informaciju ipak raditi FW update... i pored price kako i proizvodjacima igara treba dati za njihov lebac.

ipak je ovo Srbija

Ja totalno kapiram ljude koji ga skidaju, imamo 2 pristupa (ako se ovo o cemu pricamo uopste i ostvari), a jedan od njih je totalno bez PSN-a, jer on obavezno trazi najnoviji firmware. Ko toga nece da se odrekne - mora da skida.

Poslednja izmena:
Šta će biti ako izađe neki fensi naslov koji u sebi već ima novi FW i instalira ga bez pitanja jer neće da radi na starom??

Nema nista bez pitanja i potvrde, a sigurno ce biti naslova u buducnosti koji ce traziti novi firmware. Sad ce da krene igranka kao kod PSP-a.

Ovaj Sonyev stealth update koji nicemu ne sluzi mi uliva nadu da ce loader stvarno raditi. :)

A ko kaže da ničemu ne služi? Recimo, patch sa iPhone 1.1.4 navodno ništa ne donosi u odnosu na 1.1.3 kad je meni i funkcionalnost u pitanju. Zar je Apple ili Sony dužan da običnim juzerima piše koje su tačno linije koda izmenjene u kernelu i da li bi to ti korisnici, čak i da se navede, uopšte razumeli? Ako nije navedeno ništa u changelog-u, to ne znači da ništa nije izmenjeno. X puta se desilo i da promenim bios ploče kod koga je navedeno samo da donosi podršku za nove tipove procesora, a taj bios mi reši gomilu drugih problema...

Ja sam već uradio update i vrlo rado ću to ponoviti svaki put kad zatreba, gotovo sve igre koje će biti sigurno dobre i koje vredi kupiti imaju online mod a bez takvog igranja i skidanja eventualnih demoa, patcheva i ostalih zezancija PS3 je mrtav, šta će mi još jedan PS2 i to još sa igrama koje traju 7-8 sati:trust:

I kad na to dodaš one tone gigabajta koje treba svlačiti za tu vrstu zabave, večitu trku za neki custom firmware ili downgrade koji uvek mogu da vam zeznu konzolu, a tu su i oni neupućeni drugari koji bi da se igraju ali ne znaju šta znači update pa uvek mogu slučajno da stisnu pogrešno dugme :d već me hvata muka kad pomislim na sve to...

Kad malo bolje razmislim ovo i nije tako loša stvar, dobro je to što gomila korisnika neće da uradi update, znači biće manja gužva online=manji lag, CoD4 evo me stižem:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno