Šta je novo?

[PS3] NAT 3 to NAT 2... kako?

StefanGTR

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
645
Dakle naslov sve kaze, pomozite ako znate, vec 4 sata pokusavam da namestim i ne polazi mi za rukom, dodje mi da polomi ovaj ruter... Inace krs je Huawei MT882v2 power by Telekom ...??? :d 😉

Probao sam i to sinoc i nije radilo... Znaci... :wall:

U PS3:

IP Address: 192.168.1.4
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Router: 192.168.1.2 (tako bar pise da je Default Gateway kad ukucam u cmd "ipconfig")

Primary DNS i Secondary DNS sta tu treba tacno da se ukuca, jer sam probao sve zivo i PS3 mi izbacuje DNS error??? 😡

Mozda ne radi na ovom ruteru DMZ mod...

Ima li koga sa huawei mt882V2 ruterom, a da ima NAT2???

Pa jesi li probao da mu staviš DNS koji tvoj provajder koristi?

Nije moguce da niko nema ovaj glupi ruter (MT882) i ps3 sa NAT 2... 🙁

krs nije Havajc nego PS3. NAT type 1, NAT type 2, NAT type 3? wtf? terminologija im je do jaja. ovaj "type 2" mozes da dobijes na sledece nacine. (1) mozes da aktiviras uPNP na Havajcu, (2) mozes da forward-ujes samo odredjene portove koji se koriste za igre ili (3) mozes da stavis PS3 u DMZ (mislim da ti je ovo najbolja opcija).

anyway. na nekom kompu u mrezi, startuj ipconfig /all komandu, za IP adresu na PS3 stavi neku slobodnu iz opsega koji koristis u svojoj mrezi, SM drzi na 255.255.255.0,za adresu DR koristi adresu koju ostali kompovi koriste za Default Gateway. za DNS unesi istu adresu kao za DR. kako se radi port forward, imas na sajtu www.portforward.com . za konkretan slucaj:

http://www.portforward.com/english/...uawei/SmartAX-MT882v2/PS3_NAT_Type_3_to_2.htm

Nazad
Vrh Dno