Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dakle naslov sve kaze, pomozite ako znate, vec 4 sata pokusavam da namestim i ne polazi mi za rukom, dodje mi da polomi ovaj ruter... Inace krs je Huawei MT882v2 power by Telekom ...??? :d 😉
krs nije Havajc nego PS3. NAT type 1, NAT type 2, NAT type 3? wtf? terminologija im je do jaja. ovaj "type 2" mozes da dobijes na sledece nacine. (1) mozes da aktiviras uPNP na Havajcu, (2) mozes da forward-ujes samo odredjene portove koji se koriste za igre ili (3) mozes da stavis PS3 u DMZ (mislim da ti je ovo najbolja opcija).
anyway. na nekom kompu u mrezi, startuj ipconfig /all komandu, za IP adresu na PS3 stavi neku slobodnu iz opsega koji koristis u svojoj mrezi, SM drzi na 255.255.255.0,za adresu DR koristi adresu koju ostali kompovi koriste za Default Gateway. za DNS unesi istu adresu kao za DR. kako se radi port forward, imas na sajtu www.portforward.com . za konkretan slucaj: