Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Sigurno, onako kao Harry Potter :)

Jel neko zna kakve su vest sa portalom 2 i podrskom za move, video sam par vesti od valva po tom pitanju i sve su kontradiktorne, neke kaze bice, neke nema sanse a neke bice ali tek sa patchom, jel ima neko konkretne informacije?

Ne. Valve je partner kompanije koje stoje iza Hydre (Sixense), i zato daju podršku u vidu dodatnog sadržaja.

Poslednja izmena:
Ljudi gde kupiti Sharp Shooter pusku za Move ? Shopto nece da salje ovo van UK.
Ostali sajtovi ni nemaju.
Dal ima neko ovo kod nas ?

Mislim da ne, vidi da ti ga neko dotera iz inostranstva.

Nabavio sam ovo:
speedlink-peacemaker-gun-black-ps3-move-25662443.jpeg
i isprobao... Nije los osecaj samo je malo tezi od Sony gun attachment dodatka pa se ruka malo vise umara... Dobra strana je da zbog tezine manje seta pa si precizniji... Druga losa stvar je da nemas kuda da provuces strap i da zakacis za ruku... Na delu gde je dlan se nalaze 2 gumirana dela pa nece lako iskliznuti kad se oznoji ruka... Sistem ubacivanja Move je mnogo bolji nego kod Sony dodatka... (dobra stvar je i da je normalne crne boje umesto one crvene :D ) Sad jos da nabavim Sharp Shooter (ili neku drugu verziju rifle dodatka)... :)

‚počinjem da se ložim na ove dodatke i da razmišljam o kupovini nekih :) definitivno mi nije dobro :d

jel si ga uzeo kod nas ili online?

Uzeo ga u Austriji na povratku sa skijanja... Namerio sam se na Sharp Shooter, ali ga nisu imali u tim trznim centrima gde sam svracao :( Bio je 15e sto nije losa cena... Verovatno cu uskoro do Segedina, pa ce da padne i Sharp Shooter :)

Meh, meni je splasnuo entuzijazam za sharp shooter. Prema recima ortaka koji zivi u usa ima solidnu tezinu a jos kad se nakace move i nav dodaci postaje veoma zeznut za koriscenje vec posle par desetina minuta igranja tako da je on svoj vratio i sad koristi sony-jev pistoljcic. Malko kasni ali je daleko prijatniji za koriscenje- makar prema njegovim recima.

Ovaj revolver izgleda poprilicno nadrkano :) koji mu je zvanicni naziv, mozda potrazim ga potrazim negde na netu i jel podrzava rumble ?

Ovaj revolver izgleda poprilicno nadrkano :) koji mu je zvanicni naziv, mozda potrazim ga potrazim negde na netu i jel podrzava rumble ?

Speed Link Peacemaker... Ovde samo ubacujes Move u za to previdjeno mesto tako da pitanje za Rumble nema mnogo smisla... Move ce ti vibrirati, ali ne znam koliko ce se tih vibracija preneti na sam revolver :)

Danas stigao i Sharp Shooter... Samo jos da napunim Navigation controller pa cu napisati kako je u igrama... Sto se samog shootera tice, za sada mi deluje ok... Malo je tezi nego sto sam ocekivao (sto je dobro), sve lepo pasuje kad se ubaci u njega i ne izgleda mi kao da ce se brzo polomiti :)

Vrh Dno