Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Nintendo je "to" odavno izbacio, samo kakve to veze ima sa ovim :d

Pa i nema, nintendo je to izbacio jos na nesu kad si mogao da gadjas one patkice :) Mozda bolje da sony uradi bolje one trigere,L2 i R2 a ne da kopira po obicaju stare proizvode samo sto su nararvno unapredili nesto.

Ponovo, ovo Sonijevo nema nikakve veze sa Nintendom, iz dva razloga. Preciznije je sto puta, i Sony ima "normalne" igre u kojima se to moze koristiti. Dzabe shto je Nintendo to prvi napravio, kada je Sony prvi napravio da bude upotrebljivo i smisleno..

To sve stoji sto si ti rekao i ja to uopste neporicem ali, muve je izasao posle par godina po izlasju wi kontrolera, neznaci ni da wiiov kontroler nebi bio precizniji i upotrebljiviji da je recimo juce izasao?

Ko pre devojci njegova devojka, treba još mnogo vode da protekne da bi sony stigo nintendo.

Nema sta Sony da stize Nintendo, to su dve razlicite stvari, dva razlicita trzista, razlicita publika. Da ne mislis mozda da Sony treba da ih stigne i po broju izbacenog shovelware-a? Konkurencija su Sony i MS a Nintendo se igra u drugom dvoristu koje nema veze sa ovim.

To sve stoji sto si ti rekao i ja to uopste neporicem ali, muve je izasao posle par godina po izlasju wi kontrolera, neznaci ni da wiiov kontroler nebi bio precizniji i upotrebljiviji da je recimo juce izasao?

Ne bi, zato shto Nintendo gadja casual trzishte, a plus nema dovoljno jak hardver, tako da i kad bi im kontroler bio precizniji (a sada jeste sa Motion+), dzabe kada oni ne planiraju da naprave ozbiljne igre, a i ne mogu sa "xbox kec" hardverom :)

Igra kao TV Superstars je vrh na Nintendu pa valjda zato lala postuje :d

Jel ima negde u NS (a ako ne u ns onda u beogradu) gde ima da se kupi navigation controler nesto jeftinije od onoga za sta ga prodaju u gamesu ? (4000din)

Mislim da i CompLand ima istu cenu... Jedino da narucis iz inostranstva... Posto si u NS ne moras da se plasis cuvene Evice :)

da izgleda da mi je to jedina opcija, ono kapirao sam jedino ako ima ovde negde jeftino da se uzme pa da kao nemoram cekati dok stigne iz inostranstva

haha :D

A British advertisement (printed, not TV spot) has been banned in the United Kingdom, after.. wait for it.. eight people filed complaints. The advert, which can be viewed below, shows a man about to punch another man in the head while holding onto the Playstation Move controllers.

The advertisement was pulled after Britain's Advertising Standards Authority deemed it as too much for public consumption, basing their decision on that they feared it would "condone or encourage violent behaviour."

For those of you confused about how eight complaints can pull an advertisement -- note that numbers have nothing to do with it. Even one complaint can bring the matter to the attention of ASA.

Get this, one of the complaints stated that the "computer character" being tackled by the player was "black", and that this poster could promote racial violence. Now, is it just me or does this "computer character" look white?

ASA dropped the complaints that it could promote racial violence.

Sony Computer Entertainment UK protested the ban, stating that they had
"taken steps to ensure that the images were not graphic" and that it wasn't targeted at children (see any children below, 'cause I don't).

attachment.php

da izgleda da mi je to jedina opcija, ono kapirao sam jedino ako ima ovde negde jeftino da se uzme pa da kao nemoram cekati dok stigne iz inostranstva

Definitivno ti se ne isplati da kupis u inostranstvu.

Ako uzmes na shopto, izadje te 3200 din. U gamesu je (ako imas privilege karticu) 3700 din. Za 500 din ne isplati se cekati i rizikovati carinu sad oko praznika.

Ako nemas privilege karticu javi se na pm pa cu ti pomoci :) najbolje danas u toku dana :)

kako je moguce da te u games move kontroler izadje samo 3700dinara!? iako imas tu karticu,popusti nisu veci od 10%, sto na 6000din,koliko kosta move,izadje 5400din...

?

Čovek je pitao za Navigation kontroler, a ne za Move...

Čovek je tražio Navigation kontroler, a ne Move :)

E *** , preteče me Falcon :p

hmm da malo sam i ja racuna i na kraju otisao u games i uzeo ga za 3800 sa privilege karticom

Izasao je na PSN-u i demo pucacine koja koristi i navigator..... Ako ga ko ima, neka javi utiske....

Izvinte, imajte razumevanja za starca kao ja..... :d
Modern combat domination.... (a igra mi se cini da je za CS fanove ;) )

U tom slučaju biće baš dobra konkurencija na PC, kinect, move i razer hydra. Mada kinect možemo odma brisati iz jednačine :)

zasto ga izbaciti? kinect jeste dobar za casual zabavu, to se bar svi slazu. ima primetan lag, preciznost je dosta iza move-a (za hyrdu ne znam kako radi), ali vidis da vecina ljudi upravo to i trazi :). ali za pc je dobro sto ce imati izbor tj mogucnost da pokriju sve segmente :)

Dosta manje ili više zanimljivih stvari je urađeno sa hakovima na Kinectu. Verovatno će i sa ovim.

Poslednja izmena:
A koja je poenta kachenja bilo chega od toga hardvera na PC kada nema igara za njih ? :)

A koja je poenta kachenja bilo chega od toga hardvera na PC kada nema igara za njih ? :)

Pa ne mora se koristiti samo za igrem sigurno može naći upotrebu i negde drugde :)

Što se tiče igara to će Hydra sigurno pogurati, a ako M$ i SOny uđu zvanično verovatno će i oni imati neke planove.

Poslednja izmena:
Vrh Dno