Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Falcon

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | Samsung 951 500GB
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & Audiolab 8300XP + Sonus Faber Venere 2.5 + Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) | 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Vidim da ne postoji zvanična tema o Move kontrolerima pa da otvorimo jednu.

Nakon što sam pročitao ogromni FAQ koji mi je dao odgovore na mnoga pitanja, ono što me zanima je kako to sve izgleda u praksi? Znam da je tek izašao u prodaju i da ga verovatno još uvek nema niko u zemlji, ali i to će se promeniti uskoro.

Planirate li nabavku Move/Navigation kontrolera?

Video sam u Amsterdamu starter pack za 70e i mozda bih ga i uzeo da u paketu ide neka "ozbiljnija" igra.
Nekako mi se ne daje 40e za tenis i slicne zezancije.

Video sam u Amsterdamu starter pack za 70e i mozda bih ga i uzeo da u paketu ide neka "ozbiljnija" igra.
Nekako mi se ne daje 40e za tenis i slicne zezancije.

7500 je starter pack kod nas......
Ja razmisljam da ga uzmem za klince, problem je jedino da kuce ne skapira da hoce da ga aportiraju :d

Gde ima za 7500?

7500 je starter pack kod nas......
Ja razmisljam da ga uzmem za klince, problem je jedino da kuce ne skapira da hoce da ga aportiraju :d

Bice nesto jeftiniji kada prodjem carinsku kontrolu u povratku :).
Problem je sto zaista nemam ideju sta bih uopste igrao sa Move-om sada.
Ima li neko neki predlog?

EyePet, Heavy Rain...

Ne svidja mi se EyePet, nemam decu, a zeni se ne svidja :).
Heavy Rain mi je glupo da igram ponovo samo jer je ubacena podrska za move.
Igrao bih verovatno RE5, da Move verzija nije skuplja od obicne.

meni bi trebalo da stigne za nedelju dana, pa cu nadam se imati odgovore na neka pitanja.

Steta samo sto se ja vracam pre toga.
Nema veze, mozda i uzmem na blef, a i da mogu da se hvalim da sam prvi mlatarao na benchu :D.

Pa ne mozes da pogresis, jedino sto trenutno nema nekih igrica za move koje su vredne kupovine. U ovom starter paketu se dobije samo jedna "palica"?

Izgleda da je samo jedna........
A onda dodas na to jos troskove punjaca 4K, pa dodatak za pistolj 2K..... :(

Sto znaci da ti treba 200 e da bi dobio move u praksi. Preterali su ga.

Realno sad nema josh igara koje vrede tih para. Ja npr imam kameru, i razmishljao sam da dam 30 funti za Move, al kad sam skontao da trenutno nema nishta shto mi se chini iole interesantno. Treba sachekati, pa kad budu bundelovali s nekom ozbiljnom igrom, onda valja uzeti. Evropa valjda dobija Demo disc, a amerika dobija onaj Sports Champions, shto mi je totalno bzvz posto svuda kazu da ce ti Move Demoi biti dostupni na PSN-u.
Moj predlog je josh sachekati.

Evropa valjda dobija Demo disc, a amerika dobija onaj Sports Champions, shto mi je totalno bzvz posto svuda kazu da ce ti Move Demoi biti dostupni na PSN-u.

U pravu si, na kutiji pise da idu samo demo-i, sto je bzvz.
Jos je gore sto se igre prodaju po ceni od 40e, sto je meni bar previse za zezancije koje cu igrati samo kada mi neko dodje u posetu.

U pravu si, na kutiji pise da idu samo demo-i, sto je bzvz.
Jos je gore sto se igre prodaju po ceni od 40e, sto je meni bar previse za zezancije koje cu igrati samo kada mi neko dodje u posetu.

Plus ako ti neko dođe u posetu, da bi igrali te sportske zezancije u dvoje trebaju ti dva dilda...

Jos je rano za kupovinu dildo Move-a. Cekaj da izbace neke zanimljive igre, tipa Dead Space Extraction. :)

Jos je rano za kupovinu dildo Move-a. Cekaj da izbace neke zanimljive igre, tipa Dead Space Extraction. :)

Vidi se da nisi igrao DSE :D.
Bilo rano ili ne, cena sigurno nece ici dole.
Valjda ce poceti da se pojavljuju zanimljive PSN igre sa Move podrskom.

ed4c2281f0-ps-move-title-shot-rm-eng.jpg

evo nadjoh slicicu iz dobrog ugla, vidi se nesto sto veoma lici na miniusb..

U Svedskoj ima PS3 slim 320GB + move starter pack za 390E

evo nadjoh slicicu iz dobrog ugla, vidi se nesto sto veoma lici na miniusb..

Q: How do I charge the controllers?
A: Both the PlayStation Move motion controller and the PlayStation Move navigation controller feature a mini USB charging port. The lithium ion battery can be recharged by plugging the controllers into the PS3 system using a mini USB cable. Alternatively, you can charge the controllers using the PlayStation Move charging station (sold separately).

Pa daj neki utisak o move-u :)

Ima i Kinect pack za 18K kod nas :)

Pa daj neki utisak o move-u :)

Ceo paket sam tek pre par sati kupio,a onda otisao na posao gde se i sada nalazim tako da jos nisam stigao da vidim kako Move radi.:)

Inace u paketu pored PS3 i Move pack-a dolazi samo demo disc,nadao sam se bar nekoj full igri,necem poput Wii sports-a,ali dobro i ovako sam zadovoljan sa shopingom.:)

Poslednja izmena:
Otkud na sub kontroleru X i O tasteri, nisam to dosad primetio? Cini mi se da on nece ni biti potreban jer umesto njega moze da se koristi standardni dualshock levom rukom osim ako neko bas zahteva vecu udobnost.

Znaci ima sve predikspozicije da bude popularan medju zenskom publikom :)

Otkud na sub kontroleru X i O tasteri, nisam to dosad primetio? Cini mi se da on nece ni biti potreban jer umesto njega moze da se koristi standardni dualshock levom rukom osim ako neko bas zahteva vecu udobnost.

X i O, kao tasteri za potvrdu ili povratak treba da budu pri ruci. ako se move® u nekim situacijama tako koristi da nije zgodno na njemu to kliktati, onda su verovatno zato stavili na navigation kontroler.

Nazad
Vrh Dno