- Učlanjen(a)
- 07.03.2009
- Poena
- 169
Isto koristim mkv to vob.Skinuo sam nedavno terminator2 u 720p ali je tezak 8gb
(redovna slika) i rastavio ga na 2 dvd diska isti kvalitet kao mkv,samo sto je na 2 dvd-a
nije mogao provuci 720p kroz wireless stalno je trzao onda sam spoio sa kablom i radi bez trzaja
Pozzz
ruter je D- link G684TDa bi ti seckao 720p wireless, morash da imash bash mnogo losh ruter, meni je radilo i sa najjeftinijim kineskim..
Nije toliko bitno ni da li je 720p ili 1080p koliko je bitan bitrate, npr. kod mene je vecina 720/1080p filmova velicine do ~6Gb radila korektno, a sve sto je bilo vece od toga, bilo 720p ili 1080p seckalo je na G wifi standardu.
ruter je D- link G684T
film je 720p oko 6G cak sam probao neki rip od 2G i njemu se desavallo da trzne po nekad
Ne znam da li je neko probao, ja jos uvek na linuxu nemam opciju da dodam media server.....
Ako moze neko da proba da li to radi i kako radi na windozi......
http://www.vuze.com/devices/index.html
Ovaj ps3 media server je najbolji od svih tih, od poslednjeg apdejta sve radi odlično, i premotavanje, i puštanje svega...
Probaj ovako:Cao! Ljudi molim vas pomozite mi ludim vec! Koristio sam ps3 media server 3-4 meseca bez ikakvih problema... Otkad sam reinstalirao windows ne radi mi, kad ga pokrenem pojavi se status - contacting ps3 i jednostavo ostane na tome. I tako se ponasa ne bitno da li je konzola upaljena ili ne, ranije kad konzola nije upljena pisalo je da ne moze da je nadje i pojavio se veliki crveni X...
Probao sam da reinstaliram program, da reinstaliram javu, da instaliram stariju javu, iskljucio sam firewall, odobrio svaki moguci pristup u network settings i nista.
Ne znam sta da radim i probam vise.
Na kraju sam na drugom kompu instlirao program i radi sve opusteno, tako de je definitivno do mog kompa nesto ili do jave na kompu, ali ne znam sta.
Molim vas nemojte me iskulirati, ko sakat sam bez tog media servera, probao sam druge i sr**e su...
Hvala.
Na tabu traces stoji ovako:
...
Citat:Citiram korisnika: nidzanljaxe
Cao! Ljudi molim vas pomozite mi ludim vec! Koristio sam ps3 media server 3-4 meseca bez ikakvih problema... Otkad sam reinstalirao windows ne radi mi, kad ga pokrenem pojavi se status - contacting ps3 i jednostavo ostane na tome. I tako se ponasa ne bitno da li je konzola upaljena ili ne, ranije kad konzola nije upljena pisalo je da ne moze da je nadje i pojavio se veliki crveni X...
Probao sam da reinstaliram program, da reinstaliram javu, da instaliram stariju javu, iskljucio sam firewall, odobrio svaki moguci pristup u network settings i nista.
Ne znam sta da radim i probam vise.
Na kraju sam na drugom kompu instlirao program i radi sve opusteno, tako de je definitivno do mog kompa nesto ili do jave na kompu, ali ne znam sta.
Molim vas nemojte me iskulirati, ko sakat sam bez tog media servera, probao sam druge i sr**e su...
Hvala.
Na tabu traces stoji ovako:
...
Probaj ovako:
1. Uninstaliraj ps3media server;
2. Instaliraj CCCP Codec Pack sa http://www.cccp-project.net/ (ako imas neki drugi codec pack deinstaliraj ga pre instalacije CCCPa)
3. Restartuj windozu;
4. Instaliraj ps3media server
5. Kad ga startujes proveri pod general config tabom, da li je selektovana tvoja mrezna karta (ovo cisto za svaki slucaj);
Eto, pa javi da li je nesto bolje sada.
[main] TRACE 18:59:37.024 AviSynth in not installed ! You cannot use avsmencoder as transcoding engine !
[main] TRACE 18:59:37.558 Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: C:\Users\?????\AppData\Local\Temp\jna6566634703925 146061.tmp: Can't find dependent libraries
Avisynth nije problem. Moze ps3m da sljaka i bez njega. Ona druga greska mi deluje kao nekompletna instalacija jave. Ne radim u javi, tako da je ovo vise 'stab in the dark' s' moje strane.Ne može da nađe avisynth, a pretpostavljam da se i u drugoj liniji žali zbog toga. Ne mora da znači da bi imao problema samo sa strimovanjem a ne i sa povezivanjem, zavisi da li se podigao servis uopšte pošto je bacio ovaj izuzetak.Kod:[main] TRACE 18:59:37.024 AviSynth in not installed ! You cannot use avsmencoder as transcoding engine ! [main] TRACE 18:59:37.558 Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: C:\Users\?????\AppData\Local\Temp\jna6566634703925 146061.tmp: Can't find dependent libraries
Zar win instalacija ne sadrži sve potrebne kodeke?
Ako ti ne radi ni posle deinstaliranja i instaliranja svega ispočetka (kodeci i sam server) onda probaj da postaviš pitanje na njihovom zvaničnom forumu, lakše će ti odgovoriti neko tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari