Šta je novo?

PS3 igre

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Vidim da je većina tema u ovoj sobi posvećeno kada je PS3 u pitanju posvećeno tehnikalijama, pa rekoh da izmenimo to malko :) Nakon više net sesija, izdvojio sam igre koje mi deluju interesantno. Razvrstao sam ih u dve grupe, otprilike po sistemu da ću igre iz prve grupe uzeti sa verovatnoćom od 99%, a igre iz druge grupe sa verovatnoćom od 75%, eventualno kada prođe neko vreme pa pojeftine i sl. Ove igre će izaći do kraja godine, tu su i datumi, a tu i tamo sam ubacio i nešto što će doći u Q1 sledeće, čisto da imam na umu.

Ako vas bilo šta interesuje u vezi sa igrom slobodno pitajte šta je ili udrite po, recimo, gejspotu ili guglu, ima čabar informacija. Takođe, dajte neki predlog bez obzira na žanr, abudite™ štekare :) ali i navedite o čemu se radi i kakva je igra, ima nas koji nisu pratili prethodnih 6 Ninja Gaiden ili 18 Gundam igara :D Evo spiska:

Odlicno:

Lair - 4. septembar
Oblivion - GOTY - 11. septembar
Heavenly Sword - 12. septembar
Elveon - 30. septembar
Clive Barker's Jericho - 23. oktobar
Call of Duty 4: Modern Warfare - Q4
Assasin's Creed - novembar 2007
Uncharted: Drake's Fortune - Q4
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Q1 2008

Dobro:

Half-Life 2: The Orange Box - 13. novembar
Army of Two - 15. novembar
Haze - Q4
TimeShift - decembar
Possesion - Q4
Turok - Q1 2008
Resident Evil 5 - 2008 Q1 (nisam siguran da je termin dobar, ali dobro)

Nadam se da ovo može nekome pomoći :)

Poslednja izmena:
Dobro de, on je tamo više zbog toga što pojma nemam kada će doći, ali i kog tipa će igra biti. Lako može da ode u treću grupu, onu koju neću uzeti, ukoliko ga ne poboljšaju :d :)

Ovako ide moj redosled pazarenja.....za 2007 godinu

1. Lair
2. Oblivion ( zena hoce...:D)
3. Assasins Creed

Samo ovo ce da me olaksa za $300 otprilike ako ne i vise....

Poslednja izmena:
Čisto da znate, Oblivion GOTY koji sada izlazi ima integrisane sve ekspanzije i sve modove, znači i Knights of the Nine i Shivering Isles :)

Ja sam u fazi zadovoljavanja zelje za tipom igara kog godinama nije bilo za mene (od prvog Playstation-a). Trenutno se razvaljujem od Motorstorma :). Odusevila me je igra.

Nego, jel neko probao da kupi neku igru sa Playstation Store-a nekom od nasih Visa? Ima par malih igara koje bih kupio.

Inace, cekam i Wipeout HD. A gotovo sigurno bi' uzeo i sve sto si nabrojao. Uzmi obavezno i Gran Turismo 5 Prologue, cak i ako ga mrzis, odusevice te ono sto budes video i bice ti dovoljno da gledas :). Bolje da se uskoro poajvi neki loader, inace propadosmo :)

Poslednja izmena:
Od nabrojanih igara ja bih vozio:

Heavenly Sword - ovo deluje kao neka mešavina Obliviona, Gothica i Mange. Deluje zanimljivo.
Clive Barker's Jericho - ovo ćemo igrati na Xboxu...
Call of Duty 4: Modern Warfare - kao i ovo...
Assasin's Creed - exkluziva za koju bi bez greške dao 6000 dinara
Uncharted: Drake's Fortune - ovo je moderna platforma sa primesama drugih tipova arkadnih igara. Dosta tehničkih novina, pre nikad viđenih... takođe exclusively for ps3
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - ne znam šta da kažem za ovu igru... zapravo nemam iskustva sa MGS-om, ali kapiram da ne sme da bude loša igra.

Half-Life 2: The Orange Box - ***a, ovo ću preći na PC-ju. HL je PC igra, pustite priče. (izlazi i za Xbox)
Haze - takođe bih prešao na PC-ju, može da bude interesantno, mada kapiram da će biti prosek. (izlazi i za Xbox)
TimeShift - i za ovo mislim da će biti prosek ili malo preko toga... i mislim da ga nema smisla igrati na kontroleru. (izlazi i za Xbox)
Turok - ovo mi se baš igra, prvi sam završio na ortakovom nintendu...
Resident Evil 5 - ne sviđa mi se što su ga prebacili u afriku, ali možda bude zanimljivo. To bi bio prvi RE koji sam odigrao ! :)

Lair mi deluje potpuno nezanimljivo sa onim letenjem i unistavanjem ljudi uz pomoc njegove glave. Ako ne bude imao nikakvu priču ili ona bude isuviše glupa, ne verujem da će me zanimati...

Assasin's Creed je multiplatform izlazi za XB360 i PC tako da mozes da ustedis tih 6000

Jel Assasins Creed ne izlazi i za 360 ? Kad kazete da je exclusiva?

Lair mi deluje baš fensi, ludilo su filmići, a neće se samo uništavati ljudi već i protivnici koji su takođe jahači zmajeva. Biće i puno borbe pešaka. Baš kažu da će priča biti veoma dobra, mada ko zna, sa tim epskim igrama je uvek lutrija kada je to u pitanju. U svakom slučaju će biti definitivno drugačije od svega što smo igrali, a samo razmere i osećaj nadrealnog u ovoj igri su meni dovoljno da je zavolim :)

Za Timeshift i ja mislim da će biti neka skrndeljska ruska igra na kraju, sa puno buke i malo rezultata. Ima solidnu ideju sa kontrolom vremena, ali bi to bilo otprilike sve. Za HL2 se slažem, i ja glasam za PC, ali rekoh da stavim čisto da ljudi imaju predstavu da će se i to pojaviti na PS3 :) Takođe, nemam ozbiljniju predstavu o kvalitetu Haze-a, ali vidim da je željno iščekivano, a takav je tip igre koji može biti ultramegafenomenalan, a opet i ultramegadosadan :) Videćemo.

Da, da, Assasins Creed izlazi i za Xbox360. Gledao sam filmiće.

Meni Haze zvuchi sve bolje, ima puno novina u odnosu na druge FPSove. Mozesh da se pravish mrtav, da otmesh oruzje, sve vreme mozesh da igrash "naduvan" i sam nektar igra vrlo bitnu ulogu u igri. Jedino mi se ne svidja shto art lichi na Halo :D

I da, ladno si propustio GT5p, pa ja zbog toga kupujem PS3 :D A zaboravio si i UT3 i garantujem da ima josh igara, ali sad ne mogu se setim :)

Haze je isto multiplatform i za PC i XB360.

Meni Haze zvuchi sve bolje, ima puno novina u odnosu na druge FPSove. Mozesh da se pravish mrtav, da otmesh oruzje, sve vreme mozesh da igrash "naduvan" i sam nektar igra vrlo bitnu ulogu u igri. Jedino mi se ne svidja shto art lichi na Halo :D

I da, ladno si propustio GT5p, pa ja zbog toga kupujem PS3 :D A zaboravio si i UT3 i garantujem da ima josh igara, ali sad ne mogu se setim :)

UT nikada nisam preterano gotivio ni na PCu, ne znam zašto bih počeo da ga zgotivljujem na konzoli :) GT5p nisam siguran da ću igrati jer ne pikam vožnje. Kao što rekoh, ono su igre koje su meni interesantne, ne znači da su i drugima i da i drugima nisu interesantne neke druge stvari.

U Q1 su jos i SW: The Force Unleashed, LittleBigPlanet

a 23.okt novi Rachet and Clank

Pa rekoh da ga ne bi trebalo bas potencirati u verziji za PS3 jer se moze ustedjeti tih 60 eura.

Miloshe ovde se pricha o PS3 igrama, a ako imash PS3, ne podrazumeva se da imash i X360 ili PC od 1500e..

Izgleda plastichno k'o Halo :)

BTW izrazio bih nadu da Possesion ispadne mnogo bolja i ozbiljnija igra od onog Stubbs: The Zombie :) Trejleri su delovali odlično.

Poslednja izmena:
Vest sa emuglx.net od 13.08.
Danas se Internetom proširila vest da je hacker "H3R3T1C" (heretic) uspeo da pronađe exploit sa kojim je moguće pokrenuti PS3 backup igre! Nekoliko usera sa http://www.ps3news.com sajta su potvrdili ovaj exploit na firmwareu 1.90, uz dodatak da se PSX backup igre takodje boot-uju bez problema.

Svi fajlovi potrebni za ovaj exploit su okačeni na Internet, ali preporučujemo da sačekate nekoliko dana da se exploit detaljno ispita. Procenat uspešnosti je i dalje mali i on dosta zavisi od firmware-a konzole. Trenutna procedura podrazumeva kopiranje specijalno editovanog TIFF fajla na USB flash memoriju i njegovo pokretanje preko PHOTO foldera u XMB meniju. Sistem će tada pokrenuti orginalnu igru koja mora da se nalazi u drajvu konzole. Posle par sekundi će se load igre prekinuti i disk se slobodno moze zameniti sa narezanom backup kopijom koja će se učitati bez problema. Ista procedura važi i za PSX naslove.

Filipe zašto ni u jednoj listi nemaš Star Wars The Force Unleashed?:trust:

Filipe zašto ni u jednoj listi nemaš Star Wars The Force Unleashed?:trust:

Zato što sam stavljao igre koje će se pojaviti do kraja godine (mada sada vidim da sam u gornjoj listi ostavio MGS4, a u donjoj čak 2 naslova koji dolaze 2008.), lista je otprilike duplo duža sa naslovima koji dolaze 2008. i ne boj se, Star Wars The Force Unleashed je tu :) I Fallout 3, na G!!!-jev užas :d

Vest sa emuglx.net od 13.08.

Ma to je boranija. Prvo, svejedno ti treba original disk da bi se pokrenuo bekap i čemu to onda, drugo, ne radi na svim konzolama, treće, radi samo sa pojedinim naslovima. To je asmisleno™. Da neće možda Blu-ray disk da se potroši što će biti u drajvu tokom učitavanja...:smash:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno