Šta je novo?

PS3 GT Prologue izasao.......

• Začetnik teme Začetnik teme BaneNZ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cim neko skine nek' javi utiske...

Prodao bih mnogo toga za ovu igru... ahhhh ,)

Cekajte, pa zar nije samo DEMO u pitanju?! :trust:

Ljubitelji vožnji su sigurno presrećni, dobili su već 2. demo od igre koja će takođe biti demo.

Nekad se pitalo koja je igra bolja, a sada će biti ono...koji demo je bolji?:d

ajde ne kakite, gt5 prologue je sam po sebi dovoljno dobra i kompletna igra

Evo slicica iz demo-a!

ruliweb_gt5s_22.jpg

ruliweb_gt5s_24.jpg

ruliweb_gt5s_25.jpg

ruliweb_gt5s_31.jpg

ruliweb_gt5s_32.jpg

ruliweb_gt5s_49.jpg

ruliweb_gt5s_52.jpg

2qla2j7.jpg

t6x7yg.jpg

blimgblimg.jpg

A evo ga i prevod, za one koji ne razumeju Japanski😀

Po slibama se vidi da je strava i uzas!!!
Sacekat cu da dodje na Sony usa psn...nije problem...strpljen spasen!!!?

Evo igram neko vreme... i mada sam kao i uvek ocajan u simulacijama voznje igra je stravicno dobra... grafika je stvarno predivna...

Po slibama se vidi da je strava i uzas!!!
Sacekat cu da dodje na Sony usa psn...nije problem...strpljen spasen!!!?

Druže, na ovaj forum su dobrodošli svi, ali ja tebe reč na razumem. Možeš i na engleskom da pričaš ako ti je srpski/hrvatski/makedonski/bosanski/slovenački/crnogorski problem...

A koji su to izrazi koje nisi razumeo u njegovom postu?

Slibe (slajbe, itd.) su zargonski izrazi za slicice, u Srbiji se koriste vec vise od 30 godina...

Strpljen - spasen je stara uzrecica (poslovica?), ne verujem da je nikada nisi cuo.

Ove ostale reci pretpostavljam da znas?

Nisam čuo ni za jedno ni za drugo (a pored toga "strava i užas" može da se shvati dvojako), a čoveku je inače sve konfuzno, od imena, preko postova, do biografije i konfiguracije... uveri se i sam.

Return od the Che D.G.

Druže, na ovaj forum su dobrodošli svi, ali ja tebe reč na razumem. Možeš i na engleskom da pričaš ako ti je srpski/hrvatski/makedonski/bosanski/slovenački/crnogorski problem...

Nisam čuo ni za jedno ni za drugo (a pored toga "strava i užas" može da se shvati dvojako), a čoveku je inače sve konfuzno, od imena, preko postova, do biografije i konfiguracije... uveri se i sam.

Eee Bana Bane ... bukvalno si me natjerao da se uhvatim za stomak od smejanja!!!
Ustvari u pravu si ,mora da je do moje ijekavice(shala naravno-sjecas li se top liste nadrealista?; - ) )?!

Pa da krenem redom kako bih ovu enigmu skinuo sa svog bremena?!!!!

Cudis se mom nadimku e pa na sledem linku mozes da procitas po kojim uslovima je on nastao ,doticni text se nalazi pod postom broj 284!!!!

http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?p=225439&highlight=nickovi#post225439

Sta jos....a daaa,nije ti jasna moja lokacija (Stari) Zeeland ?!Paa za Novi Zeland svi znamo gdje je ali za orginal malo ko!Tako da sam napravio "pseudo" adresu!!

Opisite sebe:
Refugee 4 a life, gee refu 4 life time.
Prijevod bi zvucao ovako:Jednom izbjegica-Izbjeglica za zivota!!!Prosto ko pasulj zar ne??

Cime se bavite: carpe diem(ubiri dan/brati dan).
Namerno nisam nista htio staviti sto se tice mog posla ,pa sam se izrazio filozofski...svi imamo pravo na to zar ne???

I DA ,moja konfiguracija...do sad je samo jedna osoba skuzila da se radi o humoru/po-shali-ci .Posto sam unaprijed odlucio da "obitavam"na ovom forumu u dijelu gdje su konzole .... na vrijeme sam skuzio da bi bilo smijesno da stavim i takvu "konfiguraciju" -imam li pravo na to???

"Strava i uzas" su dvolicni kao sto kazes i u pravu si,ali isto tako kad znas unaprijed da se radi o "igri" koja plijeni svojom grafikom-covjek moze unaprijed da razumije da se radi o nekovencionalnom nacinu davanja pozitivnog komentara.Osim toga mogao sam se koristiti rijecima poput: kome(koma),mrak,katastrofa....itd.

Sto se "poli-gotskih"jezika tice tu mi uopste problem nije kao ni engleski za kojim nemam potrebe.Ustvari imam problem da koristim rijec euro u srbiji i evro u hrvatskoj i stvarno ne znam zasto me ljudi cudno gledaju kao iz price o Crvenkapici🙂P)??!!!
Toliko o "stranim jezicima"!!!!

Srdacno vasa Guza Daboli Che

P.S. Ako si za jedan zivot u dvoje,dodji sve ce ti biti oprosteno(Maratonci)!!!
Nadam se da imas ukusa za humor(pogotovu kad se radi o Antalogijskim filmovima)?!

:wave::wave::wave:

Ova kola ce da budu otkljucana 24 oktobra kad bude sajam u Tokio.

Lexus IS-F '08
Nissan GT-R '09
Mazda Atenza '08
Subaru Impreza WRX STi '08

Evo otkljucali su ova kola,a onoga neznam kad ce da otkljucaju.

Lexus IS-F
Nissan GT-R(sad ima kamera iznutra)
Mazda Atenza

Poslednja izmena:
Igra izgleda odlicno, samo steta sto senke bas onako zesce saksaju - bas su nazubljene.

Polyphony Digitial was contracted by Nissan to design the multifunction display in the new GT-R
08.nissan.skyline.cc.3.500.jpg

Evo i kako Nissan GT-R izgleda u igri iznutra!

DSCF15981.JPG

BTW, Evo i GT5 Prologue on-line features

24x1fk5.jpg

Poslednja izmena:
Zna li se kad izlazi igra ili demo za EU?
Negde sam pročitao da će ovaj demo izaći na svaki PS Store i biti dostupan za download samo 3 nedelje do konačnog izlaska igre, ima li nešto u najavi?

Skinuo sinoc. Dakle, ostao sam bez teksta, ali bez laznog preterivanja. Bili su mi sinoc i neki ortaci i nisu mogli da veruju da igra izgleda kako izgleda. Sto se tice upravljivosti, meni deluje vrlo realno, mada bi na volanu bilo verovatno jos bolje. Kada se trka zavrsi ide replay koji stvarno izgleda kao prenos trka sa TV. Sve ovo radi bez trunke zastajkivanja i bilo kakve naznake da nesto ne funkcionise kako treba.
Skidanje ce na japanskom PSN-u biti dozvoljeno do 1.11., tako da bolje pozurite (za ostale ne znam).
Toliko od mene, s tim da je ovo mozda prva igra koja stvarno pokazuje sta PS3 moze.

Nazad
Vrh Dno