Return od the Che D.G.
Druže, na ovaj forum su dobrodošli svi, ali ja tebe reč na razumem. Možeš i na engleskom da pričaš ako ti je srpski/hrvatski/makedonski/bosanski/slovenački/crnogorski problem...
Nisam čuo ni za jedno ni za drugo (a pored toga "strava i užas" može da se shvati dvojako), a čoveku je inače sve konfuzno, od imena, preko postova, do biografije i konfiguracije... uveri se i sam.
Eee Bana Bane ... bukvalno si me natjerao da se uhvatim za stomak od smejanja!!!
Ustvari u pravu si ,mora da je do moje ijekavice(shala naravno-sjecas li se top liste nadrealista?; - ) )?!
Pa da krenem redom kako bih ovu enigmu skinuo sa svog bremena?!!!!
Cudis se mom nadimku e pa na sledem linku mozes da procitas po kojim uslovima je on nastao ,doticni text se nalazi pod postom broj 284!!!!
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?p=225439&highlight=nickovi#post225439
Sta jos....a daaa,nije ti jasna moja lokacija (Stari) Zeeland ?!Paa za Novi Zeland svi znamo gdje je ali za orginal malo ko!Tako da sam napravio "pseudo" adresu!!
Opisite sebe:
Refugee 4 a life, gee refu 4 life time.
Prijevod bi zvucao ovako:Jednom izbjegica-Izbjeglica za zivota!!!Prosto ko pasulj zar ne??
Cime se bavite: carpe diem(ubiri dan/brati dan).
Namerno nisam nista htio staviti sto se tice mog posla ,pa sam se izrazio filozofski...svi imamo pravo na to zar ne???
I DA ,moja konfiguracija...do sad je samo jedna osoba skuzila da se radi o humoru/po-shali-ci .Posto sam unaprijed odlucio da "obitavam"na ovom forumu u dijelu gdje su konzole .... na vrijeme sam skuzio da bi bilo smijesno da stavim i takvu "konfiguraciju" -imam li pravo na to???
"Strava i uzas" su dvolicni kao sto kazes i u pravu si,ali isto tako kad znas unaprijed da se radi o "igri" koja plijeni svojom grafikom-covjek moze unaprijed da razumije da se radi o nekovencionalnom nacinu davanja pozitivnog komentara.Osim toga mogao sam se koristiti rijecima poput: kome(koma),mrak,katastrofa....itd.
Sto se "poli-gotskih"jezika tice tu mi uopste problem nije kao ni engleski za kojim nemam potrebe.Ustvari imam problem da koristim rijec euro u srbiji i evro u hrvatskoj i stvarno ne znam zasto me ljudi cudno gledaju kao iz price o Crvenkapici
🙂P)??!!!
Toliko o "stranim jezicima"!!!!
Srdacno vasa Guza Daboli Che
P.S. Ako si za jedan zivot u dvoje,dodji sve ce ti biti oprosteno(Maratonci)!!!
Nadam se da imas ukusa za humor(pogotovu kad se radi o Antalogijskim filmovima)?!
:wave::wave::wave: