Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 845
Videcemo... kod nas i do sada nije bilo iznajmljivanja bar ne u nekoj normalnoj meri.To za sony i iznajmljivanje igara nije potvrdjeno
Da da sa PC igrama koje se obrnu za jedno popodne (a gomila ih je i na x360 i bice ih i na ps3), bas je to zabava od mesec dana, a ja iz principa recimo igre ne igram vise od 1x. Znaci predjem i gotovo. Davno kad sam imao 5 godina, znao sam i po 3x da predjem neku igru, sada je to vec davno proslo vreme. Znaci ja da kupim PS3 morao bi da imam bar te 4 igre mesecno.Igre mogu i da se menjaju,ne treba ti 4 mesecno,1 je dovoljna pa makar i da je 75Eura!
Gde sam ja to napisao, ali zato mozes neku kartu od pre 2-3 godine koja je bila 500 da nadjes za oko 70-80 i na njoj i dalje sve lepo radi posebno igre od pre 12 meseci i starije.A ti mi nadji molim te na ebay-u,ali bi bilo jos bolje kod nas, gde ima polovna 7800gtx za 15% cene,voleo bi da je uzmem posto bas imam kod sebe nekih 75Eura(0.15*500Eura) !
Blago njemu, samo sto on jedan nece doprineti da se izvuce prosek...I da, imam ortaka koji ne propusta nijedan strani koncert i kupuje samo originale od muzike,tako da o standardu ne treba uopste pricati na ovom forumu,kao sto su ljudi kupovali PS2 i xbox,tako ce kupovati i PS3 i xbox360!
Pa moze (ponesto), samo ko sto rekoh ti su u manjini vecina ima neki mx i neki xp ili nesto jos starije...ovaj.... procesor od 70eur? to je neki sempron na 2600+.. grafulja od 50? to je neki ti4200 ili sigurno jace... pa na tome moze da se igra fino
Ovo me podesti na pricu S3, kad su prikazivali neki svoj cip pa kazu, moze da vrti kocku sa 6 filmova sa svake strane, a ljudi ih pitaju, dobro a cemu to?Cell moze da dekodira 24 HD snimka u isto vreme, koliko moze najjachi PC ? 1 ?
Tako i ovo cist marketing+nemoguce proveriti, bolje da moze da vrti jedan HD a da kosta 300$ i da su igre 20$...
Iskreno taj PS3 ce biti prava stvar tek tamo oko 2009 kad cena padne na 300$ gomila igara bude vec u rangu 30$... i jos neke druge stvari postanu normalne...