Šta je novo?

PS3 E3 info...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To za sony i iznajmljivanje igara nije potvrdjeno
Videcemo... kod nas i do sada nije bilo iznajmljivanja bar ne u nekoj normalnoj meri.

Igre mogu i da se menjaju,ne treba ti 4 mesecno,1 je dovoljna pa makar i da je 75Eura!
Da da sa PC igrama koje se obrnu za jedno popodne (a gomila ih je i na x360 i bice ih i na ps3), bas je to zabava od mesec dana, a ja iz principa recimo igre ne igram vise od 1x. Znaci predjem i gotovo. Davno kad sam imao 5 godina, znao sam i po 3x da predjem neku igru, sada je to vec davno proslo vreme. Znaci ja da kupim PS3 morao bi da imam bar te 4 igre mesecno.

A ti mi nadji molim te na ebay-u,ali bi bilo jos bolje kod nas, gde ima polovna 7800gtx za 15% cene,voleo bi da je uzmem posto bas imam kod sebe nekih 75Eura(0.15*500Eura) !
Gde sam ja to napisao, ali zato mozes neku kartu od pre 2-3 godine koja je bila 500 da nadjes za oko 70-80 i na njoj i dalje sve lepo radi posebno igre od pre 12 meseci i starije.

I da, imam ortaka koji ne propusta nijedan strani koncert i kupuje samo originale od muzike,tako da o standardu ne treba uopste pricati na ovom forumu,kao sto su ljudi kupovali PS2 i xbox,tako ce kupovati i PS3 i xbox360!
Blago njemu, samo sto on jedan nece doprineti da se izvuce prosek...

ovaj.... procesor od 70eur? to je neki sempron na 2600+.. grafulja od 50? to je neki ti4200 ili sigurno jace... pa na tome moze da se igra fino
Pa moze (ponesto), samo ko sto rekoh ti su u manjini vecina ima neki mx i neki xp ili nesto jos starije...

Cell moze da dekodira 24 HD snimka u isto vreme, koliko moze najjachi PC ? 1 ?
Ovo me podesti na pricu S3, kad su prikazivali neki svoj cip pa kazu, moze da vrti kocku sa 6 filmova sa svake strane, a ljudi ih pitaju, dobro a cemu to?
Tako i ovo cist marketing+nemoguce proveriti, bolje da moze da vrti jedan HD a da kosta 300$ i da su igre 20$...

Iskreno taj PS3 ce biti prava stvar tek tamo oko 2009 kad cena padne na 300$ gomila igara bude vec u rangu 30$... i jos neke druge stvari postanu normalne...

Mare je napisao(la):
Ovo me podesti na pricu S3, kad su prikazivali neki svoj cip pa kazu, moze da vrti kocku sa 6 filmova sa svake strane, a ljudi ih pitaju, dobro a cemu to?
Tako i ovo cist marketing+nemoguce proveriti, bolje da moze da vrti jedan HD a da kosta 300$ i da su igre 20$...

Nisi ti razumeo, najbrzi pc od milion dolara moze da dekodira 1 HD stream, a cell moze 24. Zakljucak je da je Cell 24 puta brzi od najbrzeg pc-a od milion dolara.
Stvarno ce biti cudo taj PS3...

Mare je napisao(la):
ovakvi ljudi su me oduvek odusevljavali... "cemu sve to?" :D daj budi malo inventivan/mastovit ;)

i shto je najjache: kad dobijemo conroe koji moze da vrti super pi za 3 sec. brze od konkurenta onda je to ok i time se hvalimo :whip: ,) daj molim te...

btw igre nikada nece kostati 30$...

Ne vredi, vi samo znate da spamujete glupostima. Niko nije rekao da je Cell 24x brzi, ali taj podatak dovoljno govori o tome koliko je Cell stvarno jak, a demonstracija sa 24 streama je odavno prikazana i dokazana.

Isto tako je odavno zakljuceno da cell ne bi imao sta da trazi u masinama koje se koriste i za ostale primene....(osim u ultimativnoj masini sa web browserom i svim ostalim- ps3).

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Ne vredi, vi samo znate da spamujete glupostima. Niko nije rekao da je Cell 24x brzi, ali taj podatak dovoljno govori o tome koliko je Cell stvarno jak, a demonstracija sa 24 streama je odavno prikazana i dokazana.

John Carmack rekao :
The PlayStation 2 was always a mess with the multiple processors on there, but the new generations, with Cell or the Xbox 360, make it much, much worse. They can quote these incredibly high numbers of giga-flops or tera-flops or whatever, but in reality, when you do a straightforward development process on them, they’re significantly slower than a modern high-end PC."

eto vidish koliko je John C. omasio u proceni (ne smem da kazem da lupa gluposti jer je boze moj, napisao raycasting Doom pre 15 godina...): ako je PS3 sve ukupno znacajno slabiji od high end PC-ja zasto onda igre na tom "jacem" PC-ju ne izgledaju ni kao upola recimo MGS na PS3?? ili novi UT engine: na kojoj konfiguraciji bi trebao da radi? na PS3 radi opusteno...

kovacm je napisao(la):
eto vidish koliko je John C. omasio u proceni (ne smem da kazem da lupa gluposti jer je boze moj, napisao raycasting Doom pre 15 godina...): ako je PS3 sve ukupno znacajno slabiji od high end PC-ja zasto onda igre na tom "jacem" PC-ju ne izgledaju ni kao upola recimo MGS na PS3?? ili novi UT engine: na kojoj konfiguraciji bi trebao da radi? na PS3 radi opusteno...

Svakako ne mozes da kazes da J.Carmack lupa gluposti jer se susreo sa obe tehnologije i zna o cemu prica. Sto se MGS tice, zagledaj malo bolje ispod Sepia post efekta i videces da nije sve tako bajno sjajno kao sto ti izgleda ... Otprilike kao sto ces i sam ispasti lepse na crno beloj slici :D . And, MGS gameplay nisi video, tako da ne pricaj napamet . UE3 engine vrti se bez problema na PC-u ...
I opet pejstujem sta je covek iz EPIC-a rekao :

"With both UT2K7 and Gears of War we are offering our textures at extremely high resolution like 2000x2000 resolution which is a higher resolution than you can effectively use on a console because of the limited memory, but it is something that certainly will be appropiate for PC's with virtualized texturing in the future, so we will whole heartly be supporting DX10."

Ok,

Cell procesor jeste sjajan proizvod, ali opet driver i kompanija pricaju o tome kao da je sam Zeus sisao na zemlju (to objasnjava izuzetna potreba u Srbiji da se kaze, moje je najjace, ja sam najpametniji, sto vrlo cesto ispadne kao obrnuto) .... Netacno potpuno. Teorija i praxa vrlo cesto se razilaze ..... Sto se i ovaj put pokazalo....

Cell Designer Talks PS3
« previous post next post »

H. Peter Hofstee, IBM's chief architect of the Cell processor to be used in the PS3, recently gave a lecture in Austin about designing the Cell and shared some information about the design process of the processor.

There's some interested tidbits here, but we were most interested by his response to John Carmack's claim that programming for the PS3 is "a pain in the ass:"
I think whenever you have competing platforms. There are people who really like one platform vs. the other. I'm not sure I agree with...he didn't give me very many reasons why he feels that way. I got the impression that he's just someone who likes PCs more.

Poslednja izmena:
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
UE3 engine vrti se bez problema na PC-u ...
Slazem se sa tobom,ali na kakvom PC-ju?!Reci ti meni koliko ce da kosta taj PC sto ce da tera UE3 na maximumu?

. Sto se MGS tice, zagledaj malo bolje ispod Sepia post efekta i videces da nije sve tako bajno sjajno kao sto ti izgleda ... Otprilike kao sto ces i sam ispasti lepse na crno beloj slici :D . And, MGS gameplay nisi video, tako da ne pricaj napamet!.
Ti si taj koji prica napamet prijatelju..Reci ti meni jesi li ti ikada igrao MGS?Jesi li presao neki mozda?Jesi li ikada cekao neki deo MGS-a i po tri cetiri godine i pratio svaki dan sta se desava sa tom igrom?Nisi!Naravno da nisi to se vidi,ocigledno je..Zato te molim da ne kometarises nesto za cim APSOLUTNo ni malo nemas znanja..Svako ko je igrao MGS i koji je FAN ovog serijala(kao ja koji ima sve moguce verzije MGS-a i to sve na original diskovima)razumece zasto sam ti ovo napisao..Ali kladim se da ti neces razumeti..To od tebe ni neocekujem stvarno..

chava je napisao(la):
Slazem se sa tobom,ali na kakvom PC-ju?!Reci ti meni koliko ce da kosta taj PC sto ce da tera UE3 na maximumu?

Hm? Ajde da pitam ovako onda ...

Sta ti je bolje ?

Mercedes ili Skoda ? Princo ili Ritek ? Samsung ili SONY ? Moras priznati da npr ne mozes reci da je Skoda bolja zato sto ti je bliza dzepu ?

Hm? Ajde da pitam ovako onda ...

Sta ti je bolje ?

Mercedes ili Skoda ? Princo ili Ritek ? Samsung ili SONY ? Moras priznati da npr ne mozes reci da je Skoda bolja zato sto ti je bliza dzepu ?
Ma *****i to uporedjivanje..Pitao sam te koliko ce me kostati PC koji ce gurati UE3 na Max?Koliko ce kostati PC koji ce moci da gura taj engine a da pritom minimalno izgleda indenticno kao na ps3-ci?

chava je napisao(la):
Ti si taj koji prica napamet prijatelju..Reci ti meni jesi li ti ikada igrao MGS?Jesi li presao neki mozda?Jesi li ikada cekao neki deo MGS-a i po tri cetiri godine i pratio svaki dan sta se desava sa tom igrom?Nisi!Naravno da nisi to se vidi,ocigledno je..Zato te molim da ne kometarises nesto za cim APSOLUTNo ni malo nemas znanja..Svako ko je igrao MGS i koji je FAN ovog serijala(kao ja koji ima sve moguce verzije MGS-a i to sve na original diskovima)razumece zasto sam ti ovo napisao..Ali kladim se da ti neces razumeti..To od tebe ni neocekujem stvarno..

Probao sam MGS, to sam vec rekao .. i nije mi se svideo zbog nacina izvodjenja ... Konkretno mislim na to kada je u pitanju kamera kao ova :

Valjda zato sto sam pre toga probao Splinter Cell, koji mi je po izvodjenju mnogo blizi nego izvodjenje u MGS .... Nije los, ali eto, ja sam od onih retkih koji su prvo probali Splinter Cell pa tek onda MGS .... I SC me osvojio :)

I definitivno ne moras (ne smes) biti fan nekog serijala da bi objektivno pricao ...

Eh, da, moracu da probam MGS na original diskovima, mora da je neuporedivo bolje iskustvo nego na piratu :D:D:D:D

A to sta ti od mene ocekujes ... zadrzi za sebe ... Nismo imali konflikt dok nisi poceo da vredjas .. Ako nemas argumenata, i neko formirano misljenje (potkrepljeno zdravim razlozima) ni ne komentarisi, vredjanje samo lose utice na ovu temu ...

Peace :)

chava je napisao(la):
Ma *****i to uporedjivanje..Pitao sam te koliko ce me kostati PC koji ce gurati UE3 na Max?Koliko ce kostati PC koji ce moci da gura taj engine a da pritom minimalno izgleda indenticno kao na ps3-ci?

Pa to sam te upravo pitao .. I Skoda i Mercedes sluze istoj svrsi, i oba automobila vise nego dobro to odradjuju, ali Mercedes je daleko skuplji, ali i kvalitetniji .. Nisi skapirao poentu poredjenja ?

Poslednja izmena:
A evo i da potkrepim moje misljenje, jer znam da ce PS i MGS fanovi krenuti sa pljuvanjem :D:D:D

Splinter Cell (PC) review (8.7)
http://www.gamespot.com/pc/action/splintercell/index.html?q=splinter cell

Splinter Cell 2 : Pandora Tomorrow (PC) (9.1)
http://www.gamespot.com/pc/action/pandoratomorrow/index.html?q=splinter cell

Splinter Cell 3 : Chaos Theory (PC) (8.6)
http://www.gamespot.com/pc/action/splintercell3/index.html?q=splinter cell

Metal Gear Solid (PC) (8.4)
http://www.gamespot.com/pc/adventure/metalgearsolid/index.html?q=metal gear

Metal Gear Solid 2 Substance (PC) (7.8)
http://www.gamespot.com/pc/adventure/metalgearsolid2substance/index.html

Metal Gear Solid 2 (PS2) (7.5)
http://www.gamespot.com/ps2/adventure/metalgearsolid2substance/index.html?q=metal gear

Splinter Cell 2 (PS2) (8.2)
http://www.gamespot.com/ps2/action/pandoratomorrow/index.html?q=splinter cell

Naravno da je vama na konzoli MGS nesto wow, jer ostale igre tesko da mogu biti tom serijalu neki konkurent ... PC je nesto sasvim drugo, mnostvo daleko ozbiljnije odradjenih igara nego na konzolama ....
Mislim, kad se setim kako je Rogue Spear na PSx odusevio ljude koji su mlatili, ako se secam po MOH ili tako nesto .. a opet taj PSx Rogue Spear bio je kao deciji vrtic u odnosu na PC verziju .. Jednostavno, ta dva sveta ne mogu da se porede.. Ono sto je PS konzumentu wow, to je PC konzumentu prosek :D

Poslednja izmena:
Probao sam MGS, to sam vec rekao .. i nije mi se svideo zbog nacina izvodjenja ... Konkretno mislim na to kada je u pitanju kamera kao ova :

Valjda zato sto sam pre toga probao Splinter Cell, koji mi je po izvodjenju mnogo blizi nego izvodjenje u MGS .... Nije los, ali eto, ja sam od onih retkih koji su prvo probali Splinter Cell pa tek onda MGS .... I SC me osvojio :)

I definitivno ne moras (ne smes) biti fan nekog serijala da bi objektivno pricao ...

Eh, da, moracu da probam MGS na original diskovima, mora da je neuporedivo bolje iskustvo nego na piratu :D:D:D:D

A to sta ti od mene ocekujes ... zadrzi za sebe ... Nismo imali konflikt dok nisi poceo da vredjas .. Ako nemas argumenata, i neko formirano misljenje (potkrepljeno zdravim razlozima) ni ne komentarisi, vredjanje samo lose utice na ovu temu ...

Nemam nameru da te vredjam,samo ti lepo kazem da se nemesas u nesto u sta pojma nemas..Ja ne komentarisem nesto usta nisam upucen..Zato me i nema toliko u ostalim thread-ovima..
Opet pokazujes neznanje i pricas napamet..
Metal Gear Solid 3 :Subsistence ima potpuno redizajniranu kameru koja ti je sada iza ledja a pritom mozes da je okreces za 360 stepeni..A sto se tice original diskova...Ja cenim MGS toliko da mi je pravo zadovoljstvo da dam novac za original igru!Naravno da nebi dao pare za GRAW ili neku drugu bezvezni igru koju cu pamtiti 5 dana a posle i zaboraviti da sem je igrao..Takodje sam dao pare za original diskove za WOW,Warcraft III,TFT i Diablo 2,Resident Evil4 i God Of War,ali to su igre koje cu poput i MGS-a igrati po 100puta i pamtiti ih doke sam ziv..

@Mare,ja sam ti rekao da igre mogu da se menjaju,ako ti kupis 1 i zamenis sa dva ortaka(samo da nisu ona dvojica sto nemaju 1500dindzi:d ),to ti je tri igre mesecno,pod uslovom da nema piraterije,koje ce naravno biti!

Druga stvar je sto si zaboravio na online i multiplayer,pa tako neces morati samo jednom da prelazis igru,vec ces moci i protiv drugih da igras,kao sto se uglavnom na PC-u igra!

Trece,niko originale ne kupuje napamet,uglavnom se procita review i ocene igraca,stranih i domacih sajtova,pa onda nesto kupis,pogotovu ako kosta 75Eura,tako da neces kupiti 4 a 2 ne valjaju!

A za Amere sto kupuju hardware za 10-15% cene si sam rekao,ali nisam pretpostavljao da mislis na kartice od pre 2-3 godine jer ne vidim zasto bi neko poredio hardware za PC iz 2003. sa na primer XBox360 ili ne daj boze sa PS3 i da mi jos kaze moze pristojno da se igra,pa po toj logici ajde da kazemo,"od danas se zavrsava razvoj Game industrije jer je ono od pre tri godine dovoljno i ne treba nam vise od toga!:zgran: "

Ne zaboravi da si ti rekao kako bez veze raspravljamo o PS3 koji kosta 600Eu,jer narod nema para,a ja sam ti rekao da najnovije graf. kostaju toliko,i uveliko se o njima pise na ovom forumu,tako da spominjanje kupovine kartica od pre 2-3 godine nema nikakve veze sa ovim threadom,kao sto nema ni spominjanje tvojih ortaka koji cekaju Megadeath 5 godina pa nece da daju 1500dindzi,mislim mozda nemaju,ali ni to nije prosek Srbije,niti je to tema!

Poslednja izmena:
A evo i da potkrepim moje misljenje, jer znam da ce PS i MGS fanovi krenuti sa pljuvanjem :D:D:D

Splinter Cell (PC) review (8.7)
http://www.gamespot.com/pc/action/splintercell/index.html?q=splinter cell

Splinter Cell 2 : Pandora Tomorrow (PC) (9.1)
http://www.gamespot.com/pc/action/pandoratomorrow/index.html?q=splinter cell

Splinter Cell 3 : Chaos Theory (PC) (8.6)
http://www.gamespot.com/pc/action/splintercell3/index.html?q=splinter cell

Metal Gear Solid (PC) (8.4)
http://www.gamespot.com/pc/adventure/metalgearsolid/index.html?q=metal gear

Metal Gear Solid 2 Substance (PC) (7.8)
http://www.gamespot.com/pc/adventure/metalgearsolid2substance/index.html

Metal Gear Solid 2 (PS2) (7.5)
http://www.gamespot.com/ps2/adventure/metalgearsolid2substance/index.html?q=metal gear

Splinter Cell 2 (PS2) (8.2)
http://www.gamespot.com/ps2/action/pandoratomorrow/index.html?q=splinter cell

Naravno da je vama na konzoli MGS nesto wow, jer ostale igre tesko da mogu biti tom serijalu neki konkurent ... PC je nesto sasvim drugo, mnostvo daleko ozbiljnije odradjenih igara nego na konzolama ....
Mislim, kad se setim kako je Rogue Spear na PSx odusevio ljude koji su mlatili, ako se secam po MOH ili tako nesto .. a opet taj PSx Rogue Spear bio je kao deciji vrtic u odnosu na PC verziju .. Jednostavno, ta dva sveta ne mogu da se porede.. Ono sto je PS konzumentu wow, to je PC konzumentu prosek :D
Metal Gear Solid 3 ocena 9.0
http://www.gamespot.com/ps2/adventure/mgs3subsistence/review.html

Cell procesor jeste sjajan proizvod, ali opet driver i kompanija pricaju o tome kao da je sam Zeus sisao na zemlju (to objasnjava izuzetna potreba u Srbiji da se kaze, moje je najjace, ja sam najpametniji, sto vrlo cesto ispadne kao obrnuto) .... Netacno potpuno. Teorija i praxa vrlo cesto se razilaze ..... Sto se i ovaj put pokazalo....
Izvini gde se to pokazalo,vec par puta citiras jednu te istu izjavu jednog coveka,Cell i AMD i Intel procesori nigde nisu direktno uporedjivani na istom zadatku,to su samo spekulacije i pretpostavke,poenta je, da je Cell dosta brzi od PC procesora u onome za sta je predvidjen,i cisto negiranje tih cinjenica nece uciniti da se stanje stvari promeni,jer da nije tako,pa zasto bi neko dodavao physX kao neophodan da bi dobio iste efekte kao na konzolama!
A sto se tice textura,pa kako objasnjavas da trenutno Xbox360 ima bolje texture nego na sto su u PC-igrama,sam si davao linkove za te igre,npr.Gears of War,MotoGP...?

Poslednja izmena:
Somilic je napisao(la):
Izvini gde se to pokazalo,vec par puta citiras jednu te istu izjavu jednog coveka,Cell i AMD i Intel procesori nigde nisu direktno uporedjivani na istom zadatku,to su samo spekulacije i pretpostavke,poenta je, da je Cell dosta brzi od PC procesora u onome za sta je predvidjen,i cisto negiranje tih cinjenica nece uciniti da se stanje stvari promeni,jer da nije tako,pa zasto bi neko dodavao physX kao neophodan da bi dobio iste efekte kao na konzolama!
A sto se tice textura,pa kako objasnjavas da trenutno Xbox360 ima bolje texture nego na sto su u PC-igrama,sam si davao linkove za te igre,npr.Gears of War,MotoGP...?

Poredis te 2 igre sa kojim igrama na PC-u ? Cisto da znam da ti odgovorim.

driver je napisao(la):
Forsaken, da li si ukapirao da je Goranstein juche pocheo da prati konzole, tako da morash bukvalno da ga uchish osnovnim stvarima, nema sa njim diskusije o tome, jer on misli da su konzole isto shto i PC samo ne moze upgrade :).

Pa nikada mi nije problem da objasnim neke stvari, ali sada me je već smorila diskusija, ne mogu svaki put da pišem odgovore po pola sata.

Poredis te 2 igre sa kojim igrama na PC-u ? Cisto da znam da ti odgovorim.
Pa ne znam,nadji neke iz zanra da imaju bolje texture!
Ili ovako jel ima Prince of Persia,bolje texture od Heavenly Sworda?
Pa na kraju i onaj Motorstorm iako nije kao na traileru2005. ima opake texture!

To je kao ono iz MontyPytona,kad onaj visoki zvanicnik vojske prekida skech i kaze "Niko ne voli vise dobru salu od mene licno,mada mozda moja zena vise voli i moja deca i mozda i moji prijatelji,kad bolje razmislim svi vise vole dobru salu od mene...:d !

Poslednja izmena:
Mare je napisao(la):
Iskreno ali stvarno iskreno, koga bre u Srbiji sa nasim standardom briga za bilo koju od ove 2 ili 3 konzole?

Meni je toliko sve jedno jer jednostavno ne vidim da ce se u ovoj zemlji situacija u dogledno vreme (vreme trzisnog zivota ove 2 konzole) moze popraviti do nivoa da narod moze da kupi konzolu i normalan broj igara za istu, sebi ili svom detetu.

Pa da nije bilo igraonica Srbi ne bi ni CS videli posteno, tako da mi ovo prepucavanje na 17 strana ovde + x strana u ostalim temama dodje smesno isto kao da ste uzeli da se prepucavate sta je bolje neki Porsche 911 turbo ili neki Ferrari 550.

Da sam ****** amer sa 5000$ mesecno ili vise, bas bi me bilo briga da li je PS3 200$ skuplji, kupio bi obe... i zaista mi je smesno da je cena sad toliko bitna pogotovu na trzistu gde 200$ kosta vecera u osrednjem restoranu.

Za nase uslove obe su preskupe (a posebno software koji je sustina ovakovg uredjaja i naravno HDTV bez koga ovo nema smisla).

Kad su DVD playeri poceli masovno da se prodaju kod nas? Pa onda kad su stigli filmovi od 99 i 199 din (a i to se masovno razmenjuje, jednu kopiju odgleda ceo komsiluk).... a opet isti i dalje ima mozda nekih 10% stanovnistva.

Sa druge strane, prodaja mobilnih telefona je neverovatno visoka za jednu ovako siromašnu zemlju. Valjda imamo više mobilnih po glavi stanovnika od mnogih zapadnih zemalja.

Somilic je napisao(la):
Pa ne znam,nadji neke iz zanra da imaju bolje texture!
Ili ovako jel ima Prince of Persia,bolje texture od Heavenly Sworda?

Ti kao da si sa kruske pao! Poredis nesto sto je vec izaslo sa necim za sta se ne zna ni kad ce se pojaviti na trzistu!!!

Nema smisla gubiti vreme na ovakve budalastine ....

Ti kao da si sa kruske pao! Poredis nesto sto je vec izaslo sa necim za sta se ne zna ni kad ce se pojaviti na trzistu!!!

Nema smisla gubiti vreme na ovakve budalastine ....
Pa o cemu ti pricas onda,sta ti poredis,frljas se sa nekim izjavama,a sta to konkretno znaci i o kom se datumu radi?
Mislim jel treba porediti nekog konkretnog datuma,tri cetiri sad ,ko ima bolje texture?
Evo ti igre za konzole imash igre za PC,gde su te 2000*2000 texture koje gushe konzole a plivaju na PC-u,ili i ti pricas o necemu sto jos ne postoji za PC?!

A ti si se iz cistog inata ovde napisao budalastina i budalastina,i svaki put kad nemas argument,znas samo da vredjas,samo me zanima jel to zato sto si klinac ili si tako vaspitan?

Lepo je kada kacis ocene koje tebi odgovaraju..Ali realno situacija nije takva..Kacis te Shit-portove sa PC-ja.. :D Svi znamo da je PC verzija bleda kopija..

Metal Gear Solid 2:Sons of Librety(PS2) 9.7
http://ps2.ign.com/articles/164/164538p1.html

Metal Gear Solid(PS2) 9.8
http://psx.ign.com/articles/150/150569p1.html

Metal Gear Solid 3:Snake Eater(PS2) 9.6
http://ps2.ign.com/objects/536/536086.html

Metal Gear Solid 3 :Subsistence(PS2) 9.8
http://ps2.ign.com/objects/748/748590.html

Metal Gear Solid 2:Substance(ps2) 9.1
http://ps2.ign.com/objects/481/481743.html

Ma covek ima neke probleme ocigledno,niko zivi ni ne spominje PC dok on neuleti sa njegovim glupim komentarima..On ustvari samo unistava ovaj thread..Kompleski se lece ne druge nacine ,NE OVAKO..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno