Šta je novo?

PS3 E3 info...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a trebaju zbog fps igara, pa zaboga jesi gledao onaj filmic sto sam okacio kako lik igra hallo2 na x-box, i sta moze da ti se desi bez misa i tast :D

driver je napisao(la):
A kako to gameplay ostaje isti ? Pa to je ono shto se deshava na PCu i zashto ja vishe ne igram nishta osim par simulacija voznje koje inache i nisu neke komercijalne igre.
lepo ostaje isti i opet ces biti uskracen za veci broj zanrova ;)
bas ce biti uzivanje igrati KZ na joypad-u :d LOL

p.s.nekomercijalne igre? HA HA HA
nikad na konzoli neces imati hardcore igre gde spadaju i simulacije jer niko nece izdati igru koja ne moze da se igra bez volana (kao sto je slucaj sa voznjama na koje mislis) i isto vazi i za tastaturu i misa bez kojih nema pravog fps/rts/rpg/online igranja!

uzivaj u svojoj zabludi ali joypad mnogo ogranicava :wave:

cek ovo je za strimovanje?

gx-x je napisao(la):
a trebaju zbog fps igara, pa zaboga jesi gledao onaj filmic sto sam okacio kako lik igra hallo2 na x-box, i sta moze da ti se desi bez misa i tast :D
Neznam ja sam presao Halo 2 na kontroleru i bilo je sasvim ok!Meni licno to nesmeta jer sam se navikao..Stoga ja za misom i tastaturom za FPS-ove na konzolama ne osecam prejaku potrebu..Bilo bi lepo ali opet i nemora i ovako je sasvim ok ako si navikao..****** evo ja sam ziveo 2 godine preko grane i tamo milioni igraca igraju FPS online igre na dzojpadu i ne zale se!(tj,Halo2 koji sam i ja igrao nekih 6 meseci)Samo malo vezbe i video bi..Jest da nije ko na misu i tastaturi, ali ipak...

Poslednja izmena:
poruka iz regeta:

Error 14 20:16:49 5/10/2006 Error #80070002(The system cannot find the file specified.) in CJrMMSSession::processCommand05()

edit: evo sad je krenuo...

@chava:

da ali nisi imao uzitak nisanjenja vec auto aim...to je kao da vozis bicklo sa pomocnim tockovima...

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
poruka iz regeta:

Error 14 20:16:49 5/10/2006 Error #80070002(The system cannot find the file specified.) in CJrMMSSession::processCommand05()

edit: evo sad je krenuo...

@chava:

da ali nisi imao uzitak nisanjenja vec auto aim...to je kao da vozis bicklo sa pomocnim tockovima...
Ti da si ikada igrao HALO2 na netu,nebi lupetao da ima ukljucen auto-aim!Auto aim je ISKLJUCEN...Stvarno bi bilo glupo i debilno kada bi auto-aim bio ukljucen On-line... :D Igrao sam i Black skoro na PS2 nema auto-aim,igrao sam Area 51 nema auto aim..Killzone nije imao Auto aim...

Poslednja izmena:
Ser_Zile je napisao(la):
nema tastature i mise nema niceg sto je next-gen!!!
gameplay ostaje isti i uradjen je samo upgrede hardware-a!!!
Pa naravno da je gameplay isti, sve je kao i ranije, jos nisu izmislili da igru kontrolises mislima.:D Na svim dosadasnjim konzolama, ukljucujuci i X360, vecina igri je smesna i izgledaju kao da su namenjene klincima, a one prave igre na kojima vredi gubiti vreme i dalje ce biti retke. Vredi li tako nesto 600€?
Next-gen je samo u tome sto ces umesto televizora igrati na PC monitoru ili nekom dobrom LCD-TV-u i tu je kraj priche o next-gen. Sad opet kako za koga, za mene je to veliki + ta mogucnost igranja na monitoru, stvarno mi je dosadilo da buljim u TV.
Igre otprilike izgledaju isto kao na PC-u, neke malo bolje a neke cak mnogo loshije.:d
Sta reci dalje? Zelim im sto brzi propast i jednim i drugima.:d

Nedjo, evo direktnog linka, 100mb >> http://www.metalgearsolid.org/downloads/mgs4_e3_2006_eng.wmv

Alias je napisao(la):
Pa naravno da je gameplay isti, sve je kao i ranije, jos nisu izmislili da igru kontrolises mislima.:D Na svim dosadasnjim konzolama, ukljucujuci i X360, vecina igri je smesna i izgledaju kao da su namenjene klincima, a one prave igre na kojima vredi gubiti vreme i dalje ce biti retke. Vredi li tako nesto 600€?
Next-gen je samo u tome sto ces umesto televizora igrati na PC monitoru ili nekom dobrom LCD-TV-u i tu je kraj priche o next-gen. Sad opet kako za koga, za mene je to veliki + ta mogucnost igranja na monitoru, stvarno mi je dosadilo da buljim u TV.
Igre otprilike izgledaju isto kao na PC-u, neke malo bolje a neke cak mnogo loshije.:d
Sta reci dalje? Zelim im sto brzi propast i jednim i drugima.:d

A kakve su to ozbiljne igre na PCu ? :) Magije, charobnjaci, chudovishta, mumije ? Na to se pale metalci od 15 godina :)

Ser_Zile je napisao(la):
lepo ostaje isti i opet ces biti uskracen za veci broj zanrova ;)
bas ce biti uzivanje igrati KZ na joypad-u :d LOL

Mozda je to vecina zanrova koju ti igrash, jer drugi i ne postoje na PCu, ali ja to vishe ne igram, dosta je deset godina igara gde sledeca ima samo bolju grafiku, aka trazi mi upgrade :D

Hocu da igram Guitar Hero 2 i da uzivam i zabavljam se, nisam vishe klinac od 15 godina koji moze da igra bilo shta shto mu pustish a vec je igrao 200 slichnih igara :), a magije, tjunovani konji sa neonkama (interna shala sa irca za Oblivion :)), mumije u WWII mi uopshte ne trebaju, niti cu da ih igram, bilo na joypadu ili mishu.

Ako KZ bude dobar FPS kao shto je prikazano (ne grafika!), a ne bude imao podrshku za tastaturu i misha, sigurno ga necu igrati, i bicu KZ anti-PR kao shto sam sada PR Sonija :)

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
A kakve su to ozbiljne igre na PCu ? :) Magije, charobnjaci, chudovishta, mumije ? Na to se pale metalci od 15 godina :)

Pa znaš, ima pokušaja da se tematski slične igre naprave i na konzolama... Ali znaš šta je ispalo od toga?
"Mlati po orku, mlati mlati, iskombinuj dugmiće ovako, sada iskombinuj onako... da da, mlati mlati mlati... e vidi, kaže da mi je mač postao jači! Jeee!!! Hajde jos malo da mlatim mlatim mlatim. E, provali, na ovo dugme bacam magiju! Magija, mlatim, magija, mlatim... e provali, kada guram napred i bacam magiju, baci dva je puta... jupi... e vidi, piše da sam zaradio novo sekirče, e, pa to mi je već u ruci! A gde je staro? Ma nema veze, inventar imaš samo na na pisiju ;) "

A kako slične igre (žanrovski) izgledaju, odnosno kako se igraju na PC-u, mislim da ne znaš. Veruj mi, magije čarobnjaci i ostalo se mnogo razlikuje u odnosu na "tvoju" platformu. I da dodam, nije neophodno da tu budu samo fantazijski likovi... čuo si za DeusEx, System Shock, Fallout, Vampire: The Bloodlines, Boiling Point...?

U poslednje vreme ima primera da se identične igre za konzole i PC razlikuju, ne samo kozmetički, već i po gameplayu. Svež primer je GRAW. To možda govori o tome da nisu namenjene istom tipu igrača? Definitivno.

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
U poslednje vreme ima primera da se identične igre za konzole i PC razlikuju, ne samo kozmetički, već i po gameplayu. Svež primer je GRAW. To možda govori o tome da nisu namenjene istom tipu igrača? Definitivno.
Tacno je to sto kazes ali samo da znas pa je X360 verzija duplo bolja! :D
A vidim i Oblivion vam bas mnogo smeta!:D Tipicni konzolni RPG...Problem je jer je dosta ljudi ovde dvosmisleno...Ako je za PC onda Rula a ako nije onda je ******..Shvatite da nije bitno na cemu je igra vazno je da je zabavna i da se uziva!Ja volim ovaj moj PC a bogami volim i moj PS2!I eto jer sam mozda cudan??!Da je ovo normalna zemlja nebi se mi ovako prepirali oko gluposti,vec bi se radovali svemu sto je dobro,kvalitetno i sto je najvaznije zabavno,bez obzira na kojoj god to platformi bilo..
Driver je u mnogo cemu upravu...I zapamtite razlika izmedju njega i vas je u tome sto covek poseduje i konzolu i pc..Probao je i jedno i drugo..Ne razbacuje se suvisnim komentarima za koje nije kompetentan..
PEACE! ,)

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Mozda je to vecina zanrova koju ti igrash, jer drugi i ne postoje na PCu, ali ja to vishe ne igram, dosta je deset godina igara gde sledeca ima samo bolju grafiku, aka trazi mi upgrade :D
A sta je prelazak sa PS2 na PS3 ako nije upgrade zbog malo bolje grafike?
Dobices malo bolju grafiku a sve ostalo je isto, cak ce i stari joypad da ti uvale.:D

chava je napisao(la):
Tipicni konzolni RPG...

Očekujem malo da mi potkrepiš ovo :D

Istina je da je Oblivion pojednostavljen, ali ne zato što je to konzolni RPG, koji je pravljen za PC, već PC RPG, malo zaglupljen da bi bio pogodan i za konzolu. Mada, imam utisak da tvrdiš suprotno.

Agilni je napisao(la):
Očekujem malo da mi potkrepiš ovo :D

Istina je da je Oblivion pojednostavljen, ali ne zato što je to konzolni RPG, koji je pravljen za PC, već PC RPG, malo zaglupljen da bi bio pogodan i za konzolu. Mada, imam utisak da tvrdiš suprotno.
****** sad ga bolje prodaju!:D Neke zle sile zele novac! :D
Pa i ja bi da sam tamo neki gazda u Bethesda Softworks-u i ja bih zeleo mnogo vise zelenih novcanica! :-devil-:
P.S.Neke pticice mi kazu da je sad mnogo bolje ocenjen u globalu nego Morrowind :D

Poslednja izmena:
O čemu ti pričaš čoveče? Tražio sam da mi kažeš po čemu je to Oblivion tipično konzolaški RPG...

A što se Morrowinda tiče, ti misliš da su ocene na Gayspotu relevantne? :d

driver je napisao(la):
A kakve su to ozbiljne igre na PCu ?

Mozda je to vecina zanrova koju ti igrash, jer drugi i ne postoje na PCu, ali ja to vishe ne igram

Hocu da igram Guitar Hero 2 i da uzivam i zabavljam se, nisam vishe klinac od 15 godina koji moze da igra bilo shta shto mu pustish a vec je igrao 200 slichnih igara

Vec duze vreme pokusavam da te skapiram, ali tek posle ovoga mi je jasno...
Sto se tice gaminga, ja sam TOTALNI kontrast koji bi dobili kada bi tebe okrenuli naopako ili te bacili u neku drugu dimeziju :)

Zato ti se izvinjavam sto sam dozvolio da upste ulazim u BILO KAKVU raspravu sa tobom na temu igara i zao mi je sto smo kvarili mnoge teme i smarali sebe i ostale :)

I da, zelim ti da sto pre kupis PS3 (iskreno)....enjoy the ride :)

offtopic@
kao iskusni gamer moram da napisem moje zapazanje:
bese 94-ta i izadje PS1=REVOLUCIJA kad sam video tekken1 ridge racer i resident evil1 pao sam u nesvest ispravite me ako gresim tada su na pc-ju pokusavali da naprave jos nabudzeniji wolf 3d(quake 1) dakle jos jedan fps ili jos gore rts
bese 97-8-ma ne secam se tacno al bese pre rata izadje Metal gear solid 1 = REVOLUCIJA (znam da o ukusima ne treba raspravljati ali mnogo vise mi se svidja cyber/spiritual od nabildovanog sema fishera koji je u rambo/cia snajka cia fazonu i koji svakim novim delom pokusava da pokrade MGS fazone)
a tu su jos i final fantasy(koji mi je btw mnogo bolji od marka kraljevica koji kliktanjem na jedno dugme vitla mac a kliktanjem na drugo dize stit i jos kliktanjem na trece ispaljuje vatrene kugle ko u doom-u na neprijatelje pa jos kad sedne na svog vranca izgleda ko colin mcrae(jedna od najgorih animacija konja pri trku ikada pogledajte recimo kako konj i njegova animacija izgleda u recimo shadow of the colossus btw kad ste kod shadow of the colossus pogledajte kako izgleda grafika na 150e konzoli))pa wipeout pa ostali tekkeni,winning eleveni i ostalo.da se razumemo igram se ja i na pc-ju i to poprilicno dobro (6800gt) bar dobro do gorepomenute igre sa markom kraljevicem:D i jedna i druga platforma imaju svoje prednosti i mane mada stojim iza toga da playstation ima neki poseban hype jer se jos uvek radi i na ideji u igrama ne samo na budzenje grafike
a sto se tice kako sta izgleda od prikazanog za PS3 siguran sam da ce tako i izgledati kad se konzola pojavi(za razliku od opet gore pomenute igre sa markom kraljevicem :D za koju ti treba editovanje uz jos jedno 600+e pa cak ni tada ne izgleda kao na prvom videu koji se pojavio)
P.S.ne pominjem ime gore pomenute igre sa naravno markom kraljevicem da ne bih navukao filipenkov gnev:D j****a ja se sto se pc-ja i rpg-a tice lozim na NWN i GW:smoke:

Agilni je napisao(la):
O čemu ti pričaš čoveče? Tražio sam da mi kažeš po čemu je to Oblivion tipično konzolaški RPG...

A što se Morrowinda tiče, ti misliš da su ocene na Gayspotu relevantne? :d
Jok nego tvoje ocene su relevantne!I ko je spominjao Gamespot uopste?!Pogledaj ocene u GLOBALU!A to za Oblivion necu uopste da komentarisem!Svi znamo sa kojim je ciljom ta igra izradjivana..Da se razumemo,ja sam ljubitelj Elder Scrolls-a i naprosto bicu REALAN,Oblivion je cist port!!!Prilagodjen za x360,pojednostavljen ali nikako banalizovan!Ja upravo osecam de je ovakav oduvek i trebao da bude...Sada je jednostavno pitkiji i prilagodjeniji za svakoga..Ja sam srecan zbog toga,vidim i vi ste srecni...i AMIN!

ivke76 je napisao(la):
offtopic@
bese 94-ta i izadje PS1=REVOLUCIJA kad sam video tekken1 ridge racer i resident evil1 pao sam u nesvest ispravite me ako gresim tada su na pc-ju pokusavali da naprave jos nabudzeniji wolf 3d(quake 1) dakle jos jedan fps ili jos gore rts
bese 97-8-ma ne secam se tacno al bese pre rata izadje Metal gear solid 1 = REVOLUCIJA (znam da o ukusima ne treba raspravljati ali mnogo vise mi se svidja cyber/spiritual od nabildovanog sema fishera koji je u rambo/cia snajka cia fazonu i koji svakim novim delom pokusava da pokrade MGS fazone)
a tu su jos i final fantasy(koji mi je btw mnogo bolji od marka kraljevica koji kliktanjem na jedno dugme vitla mac a kliktanjem na drugo dize stit i jos kliktanjem na trece ispaljuje vatrene kugle ko u doom-u na neprijatelje pa jos kad sedne na svog vranca izgleda ko colin mcrae(jedna od najgorih animacija konja pri trku ikada pogledajte recimo kako konj i njegova animacija izgleda u recimo shadow of the colossus btw kad ste kod shadow of the colossus pogledajte kako izgleda grafika na 150e konzoli))pa wipeout pa ostali tekkeni,winning eleveni i ostalo.da se razumemo igram se ja i na pc-ju i to poprilicno dobro (6800gt) bar dobro do gorepomenute igre sa markom kraljevicem:D i jedna i druga platforma imaju svoje prednosti i mane mada stojim iza toga da playstation ima neki poseban hype jer se jos uvek radi i na ideji u igrama ne samo na budzenje grafike
a sto se tice kako sta izgleda od prikazanog za PS3 siguran sam da ce tako i izgledati kad se konzola pojavi(za razliku od opet gore pomenute igre sa markom kraljevicem :D za koju ti treba editovanje uz jos jedno 600+e pa cak ni tada ne izgleda kao na prvom videu koji se pojavio)
P.S.ne pominjem ime gore pomenute igre sa naravno markom kraljevicem da ne bih navukao filipenkov gnev:D j****a ja se sto se pc-ja i rpg-a tice lozim na NWN i GW:smoke:
Tacno tako..Znas ovde svi misle da smo nas par koji posedujemo konzole neki ludaci koji Hate-uju PC a uzdizu konzole do nebesa..Ali nije tako...Pa ja sam evo prosli mesec pukao 450 eura da nadogradim moj PC(Za graficku i ram)..Ja jednostavno volim dobre igre ma gde god to one bile...A to je onosto razdvaja nas par sa konzolama i vas...Vi ljudi jednostavno gledate to sve sa jedne strane!!Pola od vas nije ni videlo a kamoli ozbiljnije odigralo neku igru na konzoli..Evo ja cu rado dati 600eura za ps3(kada budem bio u mogucnosti)jer naprosto znam da ce mi ulaganje tih para doneti godine uzivanja u igrama i ostalim lepim mogucnostima..Uvek cu moci i da odigram ono sto vi nikada necete na pc-ju..A ako bih te pare dao za Upgrade PC-ja,bio bih zadovoljan max godinu dana i sta onda?Opet upgrade?!Neka hvala radje cu dati te pare za 5 ili 6 godina uzivanja na ps3!Vi koji nezelite da kupite PS3,okey!Samo napred upgrade-jte PC 5,6 puta za to vreme i potrosite isto toliko puta vise para....Nemam ja nista protiv!Sve je to lepo..I nerazumem cemu ovoliki gnev oko PS3..Svi govorite Hype,hype!Pa neka i neka je hype kakve to veze ima!Pa vi dizete tri puta veci hype na forumu kada se pojavi neka prosecna igra za pc!Iskreno meni je muka vise od ovog Thread-a jer je u potpunosti izgubio znacenje...Mislim da bi moderatori trebali biti malo stroziji..Predlazem da se ovaj lock-uje,a da mi koje nas stvarno interesuje ova tema otvorimo novi thread..Znate neke stvari,igre i ideje ni Direct X 15 nece moci da mi zameni...

Poslednja izmena:
Ivan® je napisao(la):
Sto se tice gaminga, ja sam TOTALNI kontrast koji bi dobili kada bi tebe okrenuli naopako ili te bacili u neku drugu dimeziju :)

Zato ti se izvinjavam sto sam dozvolio da upste ulazim u BILO KAKVU raspravu sa tobom na temu igara i zao mi je sto smo kvarili mnoge teme i smarali sebe i ostale :)

Po stoti put, jel imash priliku da igrash guitar hero ? Nemash. Jel si uopshte video shta je guitar hero ? Nisi.

Ja imam priliku da igram sve shto postoji, a ti igrash 2 zanra na PCu i sve ostalo ti je zbog toga dechije ili bezveze.

Uzivaj u mumijama i munjama po hiljaditi put, ja cu da uzivam u gameplayu.

Ivan® je napisao(la):

Jel ti covece kapiras da nisi kompententan da govoris o toj igri?!Stvarno ponasas se ko malo dete...Neverovatno..
Evo zelim i ja tebi jos mnogo plodnih godina na Pc-ju i skupih i besmislenih Upgread-ova...Samo napred sinko...Srecni mi a srecan i ti! :D

Poslednja izmena:
ivke76 je napisao(la):
...a tu su jos i final fantasy(koji mi je btw mnogo bolji od marka kraljevica koji kliktanjem na jedno dugme vitla mac a kliktanjem na drugo dize stit i jos kliktanjem na trece ispaljuje vatrene kugle ko u doom-u na neprijatelje pa jos kad sedne na svog vranca izgleda ko colin mcrae(jedna od najgorih animacija konja pri trku ikada...
sjajno, sjajno :D:D:D

chava je napisao(la):
Jok nego tvoje ocene su relevantne!I ko je spominjao Gamespot uopste?!Pogledaj ocene u GLOBALU!
Ocene za Morrowind u globalu? Game of the year na velikom broju sajtova? RPG of the year na skoro svim sajtovima? O čemu ti pričaš?

chava je napisao(la):
Da se razumemo,ja sam ljubitelj Elder Scrolls-a i naprosto bicu REALAN,Oblivion je cist port!!!Prilagodjen za x360,pojednostavljen ali nikako banalizovan!Ja upravo osecam de je ovakav oduvek i trebao da bude...Sada je jednostavno pitkiji i prilagodjeniji za svakoga..Ja sam srecan zbog toga,vidim i vi ste srecni...i AMIN!
Da se razumemo, biću realan - nemaš pojma. Kakav bre crni port...

Kako ono beše...ah, da - ignoring chava :)

ivke76 je napisao(la):
offtopic@
Vidiš, meni se recimo Resident Evil ništa specijalno nije dopao, i globalno takav tip igara sa statičnim kamerama - bilo ih je dosta, samo sam RE1 prešao, već RE2 i ostale klonove sam eventualno samo probao i deinstalirao posle 5 min. Tekkene smatram debilizmom za klince, nikada nisam igrao nikakve tabačine. Vožnje su mi dosadne, stalno isto, sportske simulacije ne igram već odem napolje da opikam basket/fudbal, a Metal Gear Solid/Splinter Cell mi je sve isto s*nje - te šunjačke akcione avanture sa kao nekim munja pokretima ne mogu da svarim. Slična priča kao sa RE, odigram jednu, ali već sledeća mi je dosadna. MGS serijal nisam igrao na $onyju, ali na PCu je bio totalno bezveze, a Splinter Cell sam kao prešao keca, ostali su mi bili opet bezveze, dosadno...

Jednostavno, svako od nas ima neki svoj doživljaj gameplaya i nešto što ga zanima, i u skladu sa tim će uzeti $ony ps3 ili neće. To se ne može objasniti. Recimo, odigrao sam zilion fpsova, ali kada sam video npr. FEAR uživao sam u svakom deliću igre. Isto tako rtsovi - Warhammer Dawn of war sam upijao od zadovoljstva. I onda dođe nešt ovako:
Ja imam priliku da igram sve shto postoji, a ti igrash 2 zanra na PCu i sve ostalo ti je zbog toga dechije ili bezveze.
Uzivaj u mumijama i munjama po hiljaditi put, ja cu da uzivam u gameplayu.
On siroma' čovek ne razume da ljudi to vole da igraju, a ne tonu arkadica na $onyju koje su meni recimo dosadne. To je zanimljivo videti, ali vrlo brzo smori. Takve igre je daleko lakše praviti za konzole jer će uvek neki klinci to kupiti, ako ništa drugo, dok probirljiva PC publika tako nešto neće ni da uzme u razmatranje.
Isto tako ja mogu da kažem da mi na PCu imamo gameplay najbitnijih žanrova, a da se vi na konzolama smarate tražeći igre koje valjaju. BTW, driveru, uživaj u $onyju, ja ću da uživam u multipleju :p

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Vidiš, meni se recimo Resident Evil ništa specijalno nije dopao, i globalno takav tip igara sa statičnim kamerama - bilo ih je dosta, samo sam RE1 prešao, već RE2 i ostale klonove sam eventualno samo probao i deinstalirao posle 5 min. Tekkene smatram debilizmom za klince...
pobrkao si loncice, mislim da je ivke pricao da su RE, Tekken... bili shock :shock: jer igre sa takvom grafikom nisu postojale za PrC uopste (eventualno Alone in The Dark - ne znam kad se pojavio, ali grafika u klasi Tekkena nikako!)

Auuu bre al se lozite!
Pa smirite se malo sta vam je?!
Treba svima da je "drago" sto se pojavljuju nove i nove IGRE jel ipak smo svi mi jos uvek samo malo veca deca!
Inace imam comp jos od "debeljka" i konzole od SNES-a ,i naravno da cu da,ako mi finansije dozvole, uzeti PS3.

@kovacm
Rekao je da su bile revolucije, a ne SHOCK. A i pored toga, uspeo je da se seti samo dve revolucije :d
Mislim, za jednnu tabačinu (koju sam, iskreno igrao i voleo, ali kao klinac) reći da je revolucija... svašta.

PS3 me ne interesuje dok se ne pojavi (a sumnjam da će i tada biti zanimljiv), kao ni ovaj thread pun gluposti, na koje sam se, naivan, osvrnuo.

Pozdrav!

filipenko je napisao(la):
On siroma' čovek ne razume da ljudi to vole da igraju, a ne tonu arkadica na $onyju koje su meni recimo dosadne. To je zanimljivo videti, ali vrlo brzo smori. Takve igre je daleko lakše praviti za konzole jer će uvek neki klinci to kupiti, ako ništa drugo, dok probirljiva PC publika tako nešto neće ni da uzme u razmatranje.
Isto tako ja mogu da kažem da mi na PCu imamo gameplay najbitnijih žanrova, a da se vi na konzolama smarate tražeći igre koje valjaju. BTW, driveru, uživaj u $onyju, ja ću da uživam u multipleju :p

Pa kapiram, tebe interesuje death, hell, kill, blood, melodic metal, a mene ne, ok :)

Nego, pazi sad ovo http://today.reuters.com/News/newsA...01_N5A174541_RTRUKOC_0_US-EXPO-SONYONLINE.xml

@ filipenko

ja tebe uopste ne shvatam, lecis neke komplekse iz detinjstva? posto si vec poceo da vredjas sa tvojim postovim molim da se malo ostali moderatori aktiviraju i da se prestane sa ovim, ponavljam ako te ne zanima onda zaobidji temu, mislis da mi sto ocekujemo sony3 u kucama nemamo PC? mislim od gemboya, sege, ps1, ps2 pa sve nadalje sam proveo dosta vremena i mogu ti samo reci da jako preterujes i da ocigledno nisi dovoljno upucen u sve to

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno