Šta je novo?

ps3...........243 EUR!

• Začetnik teme Začetnik teme BaneNZ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
di je milka?!?
pa to je pricecut od skoro...2x i vishe...

Opa! Ovo je veliki udarac za pc gaming. Evo,mogu da kazem, posto sam u procesu upgradeovanja, da mi je sama sansa da do kraja godine ps3 bude manje od 300 EURa dovoljna da iz korena preispitam svoje planove.
Moze li neko da pretpostavi kako i kada ce se to odraziti na cene kod nas?

Poslednja izmena:
Pa i nije baš duplo pojeftinio, to je cena za Japan a tamo je i do sad koštao oko 350e, a onaj jeftiniji sa hdd od 20GB košta 300e.

Pa onda ce i kod nas pojeftiniti za tih 100eu,tako bi trebalo:d

po meni su male sanse da dodje do nas po toj ceni...
u stvari...pre verujem da je to Japan exclusive... ako je uopste istina...

To je verovatno tako zbog toga što xboxu ide tako loše 🙂

u japanu? LOL
Ta cena u japanu moze biti samo zbog Wii-a

so... it's official... PS3 za 241E... a 60 GB model jer 330E... i dok ga prevezu preko mora ta cena se duplira...
ako bi slucajno neko dolazio iz inostranstva i sleteo na carinu u BG, kako bi ga posmatrali sa PSom?

pa koliku bi mu carinu mogli da nalepe - 18% na placenu vrednost ili procenjenu? ili nista - pogotovu ako ga raspakuje?!?

18% je PDV, carina 10% (na aerodromu za bilo sta je 10%, ili mora da ima speditera 😉
Znaju sta je PS3, jedino da mu neko ko leti dalje za Crnu Gori ili slicno prenese 😉

Evo ga u Jevropi za 379 eura,verzija sa 40gb hd-om i bez wi-fi.
Kako meni izgleda ja cu ga lepo ususkati pored X-kante i tako imati najbolje od oba.

Evo ga u Jevropi za 379 eura,verzija sa 40gb hd-om i bez wi-fi.
Kako meni izgleda ja cu ga lepo ususkati pored X-kante i tako imati najbolje od oba.

Pa 40 GB verzija ima Wi-Fi.

Razlika u odnosu na 60 GB verziju je, to sto nema citace kartica, ima 2 manje USB porta i nema backward compatibility na sta se ljudi najvise i zale.

Ja licno (na mom 60 GB), ne verujem da cu ikada koristiti citac kartica, 2 usb porta su sasvim dovoljna, a ko jos kupuje PS3 da bi igrao PS2 igre na njemu.

Jednom recju, sasvim fina cena.

Poslednja izmena:
ja eto koristim 3 USB-a redovno...
USB za joypad, USB za headset (bluetooth ali puni se preko USB-a) i USB za tastaturu

Momci malo ste se za*e**li ,ona verzija PS3 bez mem.slotova u stvari ima memorijske slotove samo sto nisu na konzoli nego na dvd przilici(externoj).Ovo sam isprobao prije koji mjesec i protok sa citaca kartica do ps3 i nazad je trenutacan-brzzzzz!!!!!
Tako da je jedina mana ps3 40gb verzije je sto nema podrsku za ps2 igre!!!

http://i216.photobucket.com/albums/cc99/ex-yu/IMG_7231.jpg

Sorry za rusvaj na stolu!
:wave:

Cekaj, dobio si DVD rezach uz PS3 ? :trust:

Ne budi naivan ili sam to ja????

PONAVLJAM isprobao sam svoj externi dvd przilicu sa citacem kartica(9 u jednom) na PS3!!!
Citac kartica kao i USB je prepoznao bez problema-pod uslovom da se u slotovima nalaze mem kartice kao i usb stick. Podrzavanju dvd-a nije bilo ni govora sto je i razumljivo.
Ukoliko imate kuci USB citac kartica kao i neke mem kartice spojite na PS3 i vidite hoceli raditi.Nemojte zaboraviti da na karticama imate koju sliku....Ne *****vam ako ste mislili!!!!!
:banana::wave::cigar:

OK, sorry, nisam te dobro razumeo, ali si bio malo konfuzan:

Momci malo ste se za*e**li ,ona verzija PS3 bez mem.slotova u stvari ima memorijske slotove samo sto nisu na konzoli nego na dvd przilici(externoj)

...jer ti ovime sto si napisao zapravo kazes da verzija PS3 od 40GB ima citac kartica, a ustvari ga nema, nego si ti povezao svoj externi DVD chitach sa ugradjenim chitachem kartica na PS3... A to, naravno, nista ne znaci onima koji vec nemaju citac kartica kod kuce, vec moraju da ga kupe odvojeno, a to je cela poenta price, da se citac kartica NE DOBIJA uz ovu 40GB verziju :wave:

Čudan je malo taj novi PS3, skinuli mu komponente koji vrede 20 evra a smanjili cenu za 200:d

Ja ga vido juče u Jevropi😀 389e, a pored njega starter pack sa nekom sniženom cenom 449e a bez sniženja je 500e. Kako god okreneš starter pack je najbolja kupovina, ono što se dobija za džabe sa njim košta preko 150 evra a i sam PS3 60GB je mnogo bolja konzola.

Pa ja vise ne razumem cemu je poenta ispada da mi sto smo kupili starter pack i platili vise da su losije konzole od ovih sa 40 giga.Najbolje bi bilo kad bi ih delili za dzabe pa da ga onda svi imaju i nemojte vise da mi pricate o 360 kad je mom drugaru ponovo riknuo.Da je tesko dati pare zs ps3 jeste,a iz gore navedenog posta CHOLAK poseduje 360 a samo da napomenem da je i njemu bio riknuo sto mi priznao ali imao srece bio u garanciji kupljen u Italiji.Pa mu zamislite koji srecnik poslali mu novi a ovaj stari verovatno u staro gvozdje na kilo i da nastavim sto sam hteo da kazem,istome tome CHOLAKU PORED 360 ZINULO MU DUPE I NA PS3.
A pricao kako je skupo I zato kazem mangupima ne treba verovati. Svatko pise sta njemu odgovara.

Ako ovo dok dodje kod nas stvarno bude kostalo malo preko 300 eur, dovidjenja PC i graficke kartice od 250eur koje zapinju kada se na ekranu pojave vise od 3 objekta koja idu na tebe tezim i lakim oruzijem.

Poslednja izmena:
pa tesko... sem ako ne bude u najbitnijoj stvari ko Xbox... "optimizovan" za nase trziste...

ma nema sanse da u skorije vreme ovo dodje kod nas...svejedno ce nasi da dignu cenu u nebesa pa ce i dalje da bude skupo...ili ce ljudi da se snalaze kao nekada sa komodorom...skines tapacirung i strpas konzolu u vrata...jedino tako cemo da nabacimo nesto po ovakvoj ceni 🙂

ma nema sanse da u skorije vreme ovo dodje kod nas...svejedno ce nasi da dignu cenu u nebesa pa ce i dalje da bude skupo...ili ce ljudi da se snalaze kao nekada sa komodorom...skines tapacirung i strpas konzolu u vrata...jedino tako cemo da nabacimo nesto po ovakvoj ceni 🙂

Nema potrebe da skidate tapacirung u kolima....ta vremena su prosla!!!!
Stavi u ruksak i bitcete mirni....sem ako po izgledu i govoru tijela ne dajete do znanja carinicima da "nesto" muljate!!!A valjda i prevozno sredstvo govori o vlasniku?!

Sto se tice citaca kartica to sam samo naveo kako nebi "neki"pjevali zalopojke i kako u mraku ipak postoji tracak svjetlosti!!!!:smoke:😛

(P)Ostavlja se pitanje dali 40gb verzija ima istovetni XMB kao i prvobitna verzija-sto se slika tice tu nebi trebalo biti problema...tek toliko da se ne pravim pametan.
Ja nazalost ne posjedujem nikakav USB 9/5 in 1 citac kartica koji bi mogao isprobati,nego sam se posluzio sa onim koji je u sklopu dvd przilice...TOLIKO :eyebrows:!!!!!

Sami izostanak emulacije ps2 je hendikep sam po sebi ,ali sta cete,nemoze jare i pare!!!
"Sve ce to narod pozlatiti"!!!!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno