BaneNZ
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.03.2007
- Poena
- 319
Posmatrali bi ga cudno ...:dso... it's official... PS3 za 241E... a 60 GB model jer 330E... i dok ga prevezu preko mora ta cena se duplira...
ako bi slucajno neko dolazio iz inostranstva i sleteo na carinu u BG, kako bi ga posmatrali sa PSom?
Evo ga u Jevropi za 379 eura,verzija sa 40gb hd-om i bez wi-fi.
Kako meni izgleda ja cu ga lepo ususkati pored X-kante i tako imati najbolje od oba.
Cekaj, dobio si DVD rezach uz PS3 ? :trust:
Cekaj, dobio si DVD rezach uz PS3 ? :trust:
Momci malo ste se za*e**li ,ona verzija PS3 bez mem.slotova u stvari ima memorijske slotove samo sto nisu na konzoli nego na dvd przilici(externoj)
Pa ja vise ne razumem cemu je poenta ispada da mi sto smo kupili starter pack i platili vise da su losije konzole od ovih sa 40 giga
Ako ovo dok dodje kod nas stvarno bude kostalo malo preko 300 eur, dovidjenja PC i graficke kartice od 250eur koje zapinju kada se na ekranu pojave vise od 3 objekta koja idu na tebe tezim i lakim oruzijem.
ma nema sanse da u skorije vreme ovo dodje kod nas...svejedno ce nasi da dignu cenu u nebesa pa ce i dalje da bude skupo...ili ce ljudi da se snalaze kao nekada sa komodorom...skines tapacirung i strpas konzolu u vrata...jedino tako cemo da nabacimo nesto po ovakvoj ceni 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari